لطفا نظرتون رو در مورد ssdهای برند اینتل هم بگید .؟
کاربر شهرسختافزار
لطفا نظرتون رو در مورد ssdهای برند اینتل هم بگید .؟
|
|
برند اینتل خوبه. فقط داشتن گارانتی معتبر بسیار مهمه . کروشیال هم مورد خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yasergh62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
قیمت مدل 250 گیگیشون تا یک ماه پیش اختلاف کمی با هم داشت. و در حال حاضر گفتم که تخیلی شده و حق با شماست.
اما سرعت 120 گیگ سامسونگم خیلی بیشتر از کینگستون هست. البته دیگه مقایسه عمر حجمیشون منصفانه نیست چون اون 240 دو برابر 120 هست در حالیکه فقط 25 گیگ عمر حجمی بیشتری داره و به نظرم حتی این برای کینگستونه نقطه ضعف هست نه قوت چون به طور معمول اطلاعت خیلی بیشتری (نمیگم دو برابر اما باز بیشتر) در 240 گیگ دارنده منتقل میکنه تا 120 گیگ و اینجوری عمر حجمیش خیلی زود تموم میشه.
در مورد قیمت PCI-E هم موافق نیستم با همون هزینه ی 850 250 گیگ سامسونگ میشه اس اس دی PCI-E با سرعت بیشتر تهیه کرد البته نه مدل هایی که رو خودشون هست بلکه با خرید یک اس اس دی جدا ام2 و یک برد M.2 2 PCI-E
تو ساتاها من با PLEXTOR M6S موافقم در شرایط قیمتی کنونی سامسونگ ها و یا 750 eVO سامی
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 18-10-17 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
نظرتون بین این سه مورد کدومه اینتل ssd سری ۱۵۰۰ IMG_20171024_081808.jpg
یا وسترن دیجیتال بلو
یا san Disk ssd plus
اگه اشتباه نکنم اینتل mlc هست و WD Blue از نوع TLC هست
سن دیسک رو نمیدونم mlc هست یا tlc
آخرین ویرایش توسط yasergh62 در تاریخ 24-10-17 انجام شده است
وسترن بلو را در الویت اول بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yasergh62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
اینتله و سن دیسکه این مدلشون اصلا خوب نیستن و سرعتشون هم پایینه در عمل، وسترنه خیلی بهتره
To improve is to change. To perfect is to change often
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا توجه به اینکه سیستم من ساتا ۲ داره فرق بین این موارد فوق برام محسوسه یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط از لحاظ سرعت شما بررسی کردید یا کیفیت wd blue هم بهتره؟
با تشکر
سرعت و کیفیت ساخت و گارانتی معتبربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yasergh62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Hhhh
با تشکر
آخرین ویرایش توسط yasergh62 در تاریخ 24-10-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
وسترن دیجیتال بلو رو گرفتم گارانتی آواژنگ
فقط دوتا سوال دارم
۱. حجم روی هارد ۲۵۰ گیگ نوشته ولی تو سیستم ۲۳۲ گیگ هست
۲۰ پشت هارد نوشته ساخت چین مشکلی نداره فکر کنم وسترن رو تایوان میزد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks