ویرایش شد........
Printable View
ویرایش شد........
مقایسه ای ک من کردم بر اساس قیمت خریدشون توی ایران هست...یعنی مهم ترین و واقعی ترین فاکتور برای خریدارنقل قول:
شما evo 850 رو داری با uv400 مقایسه میکنی در حالی ک سامسونگ250گیگ خیلی گرونتر از کینگستون 240 هست...در واقع باید کینگستون 240 گیگ رو با سامسونگ 120 گیگ مقایسه کنی چون قیمتشون یکی هست...و عمر 75 ترابایتی ک بنده عرض کردم مربوط ب همین مدل 120 گیگ هست
در ضمن اختلاف سرعت های توی بنچمارکها مشهود هست اما توی استفاده واقعی خیلی کمتر نشون میده خودشو
ضمن اینکه مدل های pci کلا خارج از بازه قیمتی هستن و اصلا مناسب این دوستمون نیستن
قیمت مدل 250 گیگیشون تا یک ماه پیش اختلاف کمی با هم داشت. و در حال حاضر گفتم که تخیلی شده و حق با شماست.
اما سرعت 120 گیگ سامسونگم خیلی بیشتر از کینگستون هست. البته دیگه مقایسه عمر حجمیشون منصفانه نیست چون اون 240 دو برابر 120 هست در حالیکه فقط 25 گیگ عمر حجمی بیشتری داره و به نظرم حتی این برای کینگستونه نقطه ضعف هست نه قوت چون به طور معمول اطلاعت خیلی بیشتری (نمیگم دو برابر اما باز بیشتر) در 240 گیگ دارنده منتقل میکنه تا 120 گیگ و اینجوری عمر حجمیش خیلی زود تموم میشه.
در مورد قیمت PCI-E هم موافق نیستم با همون هزینه ی 850 250 گیگ سامسونگ میشه اس اس دی PCI-E با سرعت بیشتر تهیه کرد البته نه مدل هایی که رو خودشون هست بلکه با خرید یک اس اس دی جدا ام2 و یک برد M.2 2 PCI-E
تو ساتاها من با PLEXTOR M6S موافقم در شرایط قیمتی کنونی سامسونگ ها و یا 750 eVO سامی
راهنمای خرید SSDنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرتون بین این سه مورد کدومه اینتل ssd سری ۱۵۰۰ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا وسترن دیجیتال بلو
یا san Disk ssd plus
اگه اشتباه نکنم اینتل mlc هست و WD Blue از نوع TLC هست
سن دیسک رو نمیدونم mlc هست یا tlc
وسترن بلو را در الویت اول بگذاریدنقل قول:
اینتله و سن دیسکه این مدلشون اصلا خوب نیستن و سرعتشون هم پایینه در عمل، وسترنه خیلی بهتره
نقل قول:با توجه به اینکه سیستم من ساتا ۲ داره فرق بین این موارد فوق برام محسوسه یا نه؟نقل قول:
فقط از لحاظ سرعت شما بررسی کردید یا کیفیت wd blue هم بهتره؟
با تشکر
سرعت و کیفیت ساخت و گارانتی معتبرنقل قول:
Hhhh
با تشکر