پاسخ: مشاوره خرید هارد ssd
اول اینکه بنظرم دنبال مدلهای pci یا غیره نرید
ساتا 2.5 اینچی بخرید چون ب هر سیستمی اعم از pc و حتی لپ تاپ هم میخوره...خصوصا اینکه سیستم قدیمی دارید و حتما در اینده عوضش میکنید میتونید ssd رو نگه دارید
منتهی چون سیتسم شما ساتا 2 هست سرعت ssd به حدود 270مگا بایت در ثانیه محدود میشه ک باز هم عدد بالاییه
بنده برای لپ تاپ vaioمدل 2011 و کانفیگ قوی cori7 خودم ک ساتا 3 هست مدل 240 گیگ کینگستون uv400 رو 9 ماه پیش گرفتم 310 تومن
نتیجه عالی بوده و ازش راضی ام
برای لپ تاپ 2010و dell کانفیگ معمولی Sata2 داداشم هم1 ماه قبل مدل سامسونگ evo 850 250 گیگ گرفتم 380 تومن
که اون هم راضیه و سرعتش خیلی خیلی بهتر شده..اما الان خیلی گرون شده و اصلا نمیصرفه
بنظرم برای یه کاربر خانگی همون uv400 بهترین انتخاب هست بنده مدت زیادی تو منابع انگلیسی دربارش تحقیق کردم ssd خوبی هست
مثلا عمر نوشتن 100 ترابایت داره ک سامسونگ 75 ترابایت هست عمرش
اگه هم میخوای بیشتر خرج کنی و دنبال ی مدل حرفه ای هستی Zotac Premium Edition
بهت پیشنهاد میکنم که فوق العادست
سمت مدلهای سامسونگ نرید چون از اول ک گرون بودن الان دیگه فضایی شدن و اصلا نمیصرفن
نقل قول:
M2 چیه دیگه؟ همون pci هست؟ یعنی ssd با رابط pci هست؟
این عمر حجمی یعنی حداکثر حجمی که میشه رایت کرد هست ؟ یعنی اگه یه مدلی ۱۵۰ ترا هست روش ۱۵۰ ترا رایت کنیم دیگه نمیشه استفاده کرد از هارد؟
Write Cycles
یکی از معیارهای طول عمر درایوهای SSD برای مقایسه با درایوهای دیگر گزینه Write Cycle است که بیانکننده تعداد دفعات پاک کردن و دوباره نوشتن اطلاعات روی یک سلول از حافظه است. درایوهای حرفهایتر دارای Write Cycle بالاتری هستند که البته این مقدار بالاتر بیشتر برای استفاده در سرورها و سیستمهای مرکز داده بیشتر مفید خواهد بود.
یکی از دوستان گفتند m2 به سیستم من نمیخوره مگه m2 همون رابط pci نیست؟ چرا نمیخوره؟ بورد من داره این رابط رو
خیر برد شما فاقد پورت m.2 و m.2 nvme هست .
ssd های pcie هم برای برد شما توجیح نداره . شاید حتی برد شما امکان بوت از آنها هم نداشته باشد . این ssd های pcie را عموما روی بردهای z87 به بالا نصب میکنند نه برد سوکت 775
بله من هم بعید میدونم قابلیت بوت داشته باشه رو برد شما
ممنون از راهنمایی دوستان پس میرم ssd ساتا سامسونگ یا پلکستور یا لایتون میگیرم
لطفا نظرتون رو در مورد ssdهای برند اینتل هم بگید .؟
نقل قول:
لطفا نظرتون رو در مورد ssdهای برند اینتل هم بگید .؟
برند اینتل خوبه. فقط داشتن گارانتی معتبر بسیار مهمه . کروشیال هم مورد خوبیه .