W7000 که موجود نیست عزیز من!!
ایشون اگر کارت رندر بخوان بخرن با بودجه ای که دارن، نهایتاً PNY Nvidia Quadro K4000 3GB GDDR5 می تونن خریداری کنن! (اگر موجود باشه!)
لذا ما کاری به W7000 نداریم که تو گیم چه بازدهی داره! چون اصلاً در بازار نیست و البته در مایا، ضعیف تر از کواردوی همسطح خودش بازدهی داره. (هر چند کم). لذا می گذاریمش کنار.
مایا و تری دیمکس دو نرم افزار تحت رندر CPU هستن که معمولاً از موتور VRay بهره می برند. افترافکت و سینما 4D تحت GPU.
بهتره که بی مهابا در مورد چیزی که مطمئن نیستید، اظهار نظر نکنید!!
اینها باشه خدمت شما تا تفاوت های کم دو کارت K4000 با 780 Ti رو ببینید:
بهره وری در کارت 780 تی آی به خوبی دیده میشه در این بنچمارک ها و نسبت قیمت به کاراییش با کارت K4000 اصلاً قابل مقایسه نیست!
هیچگونه شکی در برتری کواردو 4000K نسبت به GTX 780 Ti در رندرهای تحت GPU وجود نداره! اما به چه قیمتی؟! این مهمه.
این رو که همه می دونن بهتره و هنر نکردید که این موضوع رو خاطرنشان کردید به گونه ای که ما نسبت بهش واقف نیستیم!
ضمناً ناگفته نمونه که در بعضی از بنچمارک ها دیده شده که کارتی مثل K4000 عملاً در برابر GTX های High-End حرفی برای گفتن نداره! مخصوصاً کارت GTX 580!
NVIDIA Quadro 4000 Review - Performance
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards
Workstation Graphics: 14 FirePro And Quadro Cards - 21 Graphics Cards, Benchmarked And Compared In Workstation Apps
Nvidia GeForce GTX 780 Ti Review: GK110, Fully Unlocked - GK110, Unleashed: The Wonders Of Tight Binning
در پایان باز هم میگم که من فقط نظرم رو دادم! ابداً آیه نازل نشده که ایشون هر چی من گفتم بخره. ابداً در جایگاهی نیستیم که بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. فقط دیدگاه هامون رو بر اساس داشته ها و برداشت هامون ارائه می دیم.
شما مخالف 780 تی آی هستید، مشکلی نیست. نظرتون محترم هست کاملاً و لطف کردید از اینکه انتقاد کردید و این کارت رو قبو نداشتید. و اینکه ازتون خواهش می کنم تاپیک رو با بحث و جدل های طولانی و بی نتیجه، به حاشیه و جوسازی نبرید.
همه چیز گفته شده. حرفی برای گفتن باقی نمونده و هرگز شخصاً تمایلی به کل کل های سخت افزاری و طولانی کردن بحث ندارم. (حتی اگر شده کاملاً حق رو به شما بدم، اینکار رو می کنم صرف اینکه این تاپیک خیلی شلوغ نشه!)
این لینک ها هم باشه خدمت استارتر عزیز اگر احیاناً اطلاعات بیشتری از K4000 خواستن جهت خرید:
لینک 1
لینک 2

Bookmarks