عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
از جمله جناب جمشیدی
متشکرم از توجهتون نسبت به عرض بنده
حقیقتا همونطور که گفتم من یه سیستم فوق حرفه ای جهت رندر در نرم افزار After Effect، 3DMax، Maya و Cinema4D میخوام
خب نرم افزار افتر افکت نرم افزاری هستش که برای پیشنمایش از Visual Effect مورد نظر نیز نیاز به رندر کردن داره
در حقیقت چه در حالت پیشنمایش و چه در حالت خروجی گرفتن نیاز به رندر کردن داره
کار منم با آبجکت های سه بعدی و Math Paiting در افتر افکت هست که در قالب Full HD انجام میشه
بنابراین یه سیستم فوق حرفه ای میخوام که سرعت رندر به صورت چشم گیری انجام بشه
همونطور که عرض کردم یک دوستی به بنده پیشنهاد سیستم سرور دادن
اول اینکه مادربوردش چه برندیه؟
دوم اینکه سیستم عامل ویندوز 8.1 آیا روش نصب میشه؟
هزینه اش برام مهم نیست
فقط یه سیستم فوق حرفه ای باشه
متشکرم
|
دوست گرامی، می توانید از تاپیک من و نظرات دوستان هم استفاده کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...C%D8%B1-46558/
T-Henry (15-04-14)
خواهش می کنــــــــم. وظیفه اس.
خب شما موتورهای رندرتون رو نام نبردید. هرچند احتمالاً فراوان رندر شما، تحت CPU Based خواهد بود. اما شک بنده باید به یقین تبدیل شه.
فقط قصد خرید کیس دارید؟
اهل گیم که نیستید؟
حتماً باید سقف بودجه تون رو اعلام کنید.
همانطور که عرض کردم تنها در 20% از مواقع سیستم ورک استیشن-سرور توصیه میشه که میزان بودجه و سطح بهره وری در کاربری شما نقش اصلی رو در انتخاب نوع پلتفرم شما خواهد داشت.
در 80% مابقی شرایط، به طور حتم پلتفرم تحت دسکتاپ می بایست انتخاب شما باشه.
*MoJtAbA* (15-04-14), fernaspe (30-05-14), SajjadKhati (15-04-14), T-Henry (15-04-14)
موتور رندر در افترافکتز GPU Based است که توسط هسته های کودا پردازش میشه و البته مهمترین ملاک در کارت گرافیک پهنای حافظه است!
پیشنهاد من 780Ti است که پهنای حافظه آن 336 است، حتی کارت گران قیمت K6000 پهنای حافظه آن 288 است!
Hessam II (15-04-14), Pc_Power (15-04-14), SajjadKhati (12-05-15), T-Henry (15-04-14)
درسته. اما تریدی مکس، معمولاً CPU Based هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اجازه بدید موتور رندرهاشون رو نام ببرن. کاملاً مشخص میشه.
ظاهراً در هر دو حوزه باید سیستم مرتبط با کاربریشون رو پیشنهاد کرد.
*MoJtAbA* (15-04-14), fernaspe (30-05-14), Iverson (15-04-14), SajjadKhati (12-05-15), T-Henry (15-04-14)
شما استاد هستید، من فقط در زمینه افتر افکتز نظر دادم و از نرم افزار های دیگر اطلاعی ندارم...پوزش
لطفا به تاپیک من سر بزنید و در رابطه با پاور نظر بدهید، ممنون
SajjadKhati (12-05-15)
|
متشکرم دوست خوبم
شما لطف دارید
- حقیقت امر اینه که من نمیدونم موتور رندر افترافکت بر چه اساسی هست
اگر کمکم کنید ممنون میشمالبته خودمم پیگیر قضیه میشم
- کیس + مانیتور
- اهل گیم هستم. اما قصد ندارم Base این سیستم رو روی گیم بگذارم
- سقف بودجه بازه، اما برای اینکه شما یه بازه ی ذهنی داشته باشید میگم مثلا 15 میلیون
- دلم میخواد راجعبه سرور بیشتر بدونم
بازم ممنونم
Hessam II (15-04-14)
خواهش می کنم. چشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر من هرگز در زندگیم استاد نبودم و نخواهم بود. همیشه افتخار شاگردی نزد اساتید خودم رو داشتم. (حتی در طی 50 سال آینده اگر عمری باقی باشه!)
بسیار خب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط T-Henry برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لازمه اینجا این رو بگم خدمت شما که بنده در کار سخت افزار و مارکتینگش هستم! به هیچ عنوان تخصصی در کار رندرینگ ندارم!
تنها چیزی که مورد اهمیت هست برای امثال بنده، تعامل سخت افزار با نوع رندرینگ کاربر هست.
این چیزی که بنده دیدم، هم سیستم شما پردازشی هست. هم گرافیکی.
با توجه به بودجه تون، بازدهی پلتفرم تحت دسکتاپ، بیشتر از تحت سرور هست. یعنی نسبت قیمت به کارایی بیشتری داره. لذا اجازه بدید درگیر سیستم های سرور نشیم. چون شما با کمی اورکلاک، می تونید به قدرت پردازشی سرورهای گرانقیمت نیز دست پیدا کنید با هزینه ی کمتر و قدرت بیشتر.
طی بررسیی که کردم، به نظرم این سیستم با توجه به بودجه و کاربری شما بهترین و بیشترین بازدهی ممکن رو ارائه خواهد داد: هم درگیمینگ بسیار سطح بالا و هم در رندرینگ سطح بالا.
قیمت های سقف بازار رو هم از لینک داخل امضای بنده می تونید بردارید جهت اطلاع.
اما قیمت کل: حدوداً 16200 در میاد براتون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در زمینه افترافکتز لطفا صفحه زیر را مطالعه کنید
http://www.studio1productions.com/Ar...terEffects.htm
T-Henry (15-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks