filtrmiltr (05-11-16), salpc (06-11-16)
AMD Phenom II X4-B97 »» 110/000Tبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Phenom II X2-B60 »» 85/000T
AMD Phenom II X2-B59 »» 70/000T
AMD Phenom II X2-B55 »» 65/000T
AMD Athlon II X2-5200 »» 35/000T
AMD Athlon II X2-160U »» 27/500T (New)
AMD Sempron X2-190 »» 27/500T
AMD Sempron X2-180 »» 25/000T
AMD Sempron 145 »» 15/000T
AMD Sempron 150 »» 19/500T
بگردی به قیمتی که دادم پیدا میکنی
filtrmiltr (05-11-16), salpc (06-11-16)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا کجا رو باید بگردم ؟ آخه من زیاد وارد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این قیمت ها برای نو است یا دست دوم؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
پردازنده نو که برای این سوکت وجود خارجی نداره . خصوصی به من بزنید . شماره چند تا از همکاران رو بهتون بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-11-16), filtrmiltr (06-11-16), salpc (06-11-16)
کاربر شهرسختافزار
جناب دستتون درد نکنه که ما رو راهنمایی کردید تا برای خرید پردازنده و رم فروشنده مناسب پیدا کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با فروشند مورد نظر تماس گرفتم
AMD Phenom II X4-B97
رو قیمت داد 115 گفت b96 نداره و رم رو هم گفت 35'تومنیه چیز دیگه هم گفت :« برد شما ddr2 هستش و بهتره به ddr3 ارتقا بدید
میتونیم b97 تقدیمتون کنیم ولی بردتون نمیتونه از قدرتش استفاده کنه»
(عین جمله ایشون )
حالت سوال من اینه که b97 مناسب برد من هست مطمینن ؟
و یه سوال دیگه هم دارم ، به همراه پردازنده های استوک فن و خمیر وجود داره یا باید جدا تهیه بشه ؟
و باز هم یه سوال دیگه لطفا بگید دقیقا چه مدل رمی رو باید سفارش بدم که اشتباهی صورت نگیره
(من دو بار سیستم نو و البته با کمک دوستان اینترنتی اسمبل کردم ولی تا حالا تجربه استوک نداشتم اگر دوستتن نکته ای در باب خرید و در باب نصب به ذهنشون می رسه لطفا راهنمایی کنن)
در مورد این پردازنده . بهتره مادربردتون را ببرید و پردازنده را روش تست کنند . چون پردازنده مورد نظر تو لیست این برد نبود . ولی گمان نکنم مشکلی داشته باشه .
بهتره تست بشه
فن هم ازشون تهیه کنید
رم خودتون هم ببرید و دقیق عین رم خودتون را تهیه کنید مشکل سازگاری نداشته باشه
ایشون با من آشنا هستند .
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
مشکل اینجاست که من شهرستان هستم و تهران نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
REV مادربردتون را از برد نگاه کنید و به من اعلام کنید . این برد پردازنده تا 95 وات را ساپورت میکنه . این B97 هم 4 هسته ای 95 وات هست . بعید میدونم مشکلی باشه .این که از تمام قدرتشو استفاده نکنه هم خیر مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط REV رو بهم بگید .
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
من که اصطلاحات فنی رو سر در نمی آرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم منظورتونو نفهمیدم
ولی از قطعات عکس می گیرم می زارم همینجا تا ببینیدشون
|
|
روی برد نوشته REV و یک عدد نوشته اون را برام بخونی کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
باشه امشب می رم منزل پدر و می بینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks