قبلی چی بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود مجدد بر همه
این پست رو زدم تا نتیجه کار رو برای دوستان توضیح بدم که تجربه من به دیگران هم انتقال پیدا کنه
همینجور که می دونید بعد از تعویض سی پی یو سیستم تصویر خروجی نمی داد
برای همین بردم پیش یه تعمیر کار ، ایشون که مهندس بودند گفت مادر برد سوخته برای همین بردم پیش یکی دیگه ، ایشون هم گفتن اسلات رم اشکال داره و سی تومن برای تعمییر اسلات گرفتن ، ولی دوباره سیستم تصویر نداشت
باز هم سیستم رو بردم پیش تعمییر کار و ایشون به حساب خودش درست می کرد و به من برمی گردوند ولی هر بار باز سیستم تصویر نداشت
گفت مشکل از قسمت پایه های سی پی یو هست....
خلاصه مجبور شدم یه مادربرد و سیپی یو دست دوم دیگه با دو گیگ رو بندازم
فروشنده می گفت سی پی یو و مادربردش از قبلی قوی تره .به نظر شما چی؟ درست گفته؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
قبلی چی بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (14-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks