بله عزیز مشکلی نخواهید داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با این حساب یه پردازنده 9500 و یه ماژول رم سفارش دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اینا برسه دستم ویندوز 64 می شه نصب کرد ؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
بله عزیز مشکلی نخواهید داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
پردازنده و رم به دستم. رسید .
قرار بود پرادزنه 9500 بفرسته ولی موجود نداشت 9550 فرستاد .
عکسها رو پایین می زارم براتون .فقط اینکه چون تجربه خاصی ندارم نمی دونم پردازنده برای نصب خمیر می خواد یا نه . و اینکه برای نصبش قلق خاص و یا نکته ای هست .
برای نصب ssd چه نوع کابلی بگیرم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خمیر میخواد . برای نصب هم بهتره محل قرار گیری پردازنده فعلی را ببینید به همون شکل پردازنده فعلی را نصب کنید .
رم هم شکافش مشخصه .
SSD هم کابلش ساتاست
filtrmiltr (09-11-16)
کاربر شهرسختافزار
الان این ماده کرم رنگ پشت پردازنده خمیر نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا از عکس نمیتونم متوئجه بشم .بعد اگر هم خمیر هم باشه فایده ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (09-11-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خمیر قبلی رو باید از روی سی پی یو بردارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد خمیر جذید رو بزارم؟
بله باید خمیر قبلی پاک بشه و خمیر جدید زده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (09-11-16)
کاربر شهرسختافزار
خمیر و کابل ساتا رو گرفتم و می خوام برم خونه تا آخرشب ردیفش کنم
ولی قبل از دست زدن به سیستم می خوام بنچمارکی ، چیزی داشته باشم تا مقدار تغییرات بیشتر بیاد دستم
برای اینکار چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید؟
PASSMARK PERFORMANCE TESTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (09-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks