ace pick (21-01-16)
کاربر شهرسختافزار
ace pick (21-01-16)
قیمت محصولی که هنوز نیومده رو ندارم . خود شرکتش هم فکر نکنم برآورد دقیقی از قیمتش داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آزمایش بر روی رمهای 2 چنل و 4 چنل و مقایسه این دو:
Quad-channel RAM vs. dual-channel RAM: The shocking truth about their performance | PCWorld
ace pick (21-01-16), M3RS4D 50062 (21-09-15)
کاربر شهرسختافزار
من در اوایل شروع این تاپیک که قطعات مورد نظر رو لیست کردید در مورد پیشنهاد قطعات از شما پشیمون شدم و با خودم گفتم وقتی قطعات جدیدتر اومدن و من تصمیم به خرید گرفتم دیگه از شما درخواست راهنمایی نمیکنم. چرا؟ چون به جای اینکه یه سیستم پرسرعت معرفی کنید قطعاتی معرفی کردید که به سود خودتونه تا کاربر. مثلآ در مورد SSD و HDD یک مدل تلفیق شده از این دو رو پیشنهاد کردید. در صورتی که من پرسرعت ترین SSD و یک هارد 5 یا 6 ترای پرسرعت و با دوام میخواستم.
توجه کنید: اینطور که در خود سایت سیگیت نشون داده سرعت SSHD کمتر از SSD است. و سرعت این قطعه تاثیر زیادی بر سرعت سیستم دارد.
آخرین ویرایش توسط iSaad در تاریخ 30-10-15 انجام شده است
ace pick (21-01-16), M3RS4D 50062 (30-10-15)
|
|
دوست گرامی کاش اینطور بود که شما میگفتید و ما از پیشنهاد قطعه سودی میبردیم . به هر حال هر پیشنهادی نقاط قوت و ضعفهایی دارید و شما میتونید هر تصمیمی بگیرید . اینکه بعد از چند ماه و بعد از دهها پست این حرف رو میزنید جای تعجب دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
ace pick (21-01-16), M3RS4D 50062 (30-10-15), Nima061 (30-10-15), salpc (30-10-15)
کاربر شهرسختافزار
از اون موقع تصمیم گرفتم که برا لیست قطعات از سایت مجله سخت افزار کمک بگیرم ولی برای خرید و سفارش سیستم به تیم آریا کامپیوتر که شما معرفی کردید رجوع کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان یه سوال دارم. این مادربرد جدید ایسوس که امروز خبرشو منتشر کردید:
مادربرد ROG Maximus VIII EXTREME؛ شاهکار 500 دلاری ایسوس
از رمهای 4 چنل پشتیبانی میکنه؟
ace pick (21-01-16)
پلتفرم 1151 ساپورت دوال چنل دارد و کواد چنل پشتیبانی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16), M3RS4D 50062 (30-10-15), Nima061 (30-10-15)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید شما تو پست اولتون چطور و چگونه مطرح کردین .....
ببینید ... شما اومدین رم کواد رو روی برد دوال چنل استفاده میکنید ....اینجا شما یا همینطوری رو حساب اینکه 4تا رم دارم و بخوام از هز 4تا اسلات رم استفاده کنم ,اینجوری لیست انتخاب کردین یا اینکه دوال و کواد چنل بودن رو اطلاعی ندارین ....MB: ASUS Z170-DELUXE 1,180,000
CPU: Intel® Core™ i7-6700K 1,210,000
VGA: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX v2.0+ 6GB: 2,750,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3400MHz CL16 Blue + Fan: 1,340,000 -
SSD: Samsung 850 Pro 512GB: 1,040,000
تنها بردی ک کواد چنل استفاده میکنه ,برد های سری X99 هستن ک نسل جدیدشون هم میاد ولی کی رو نمیدونم ...
و برد انتخابی شما ..... دوال چنل هست .... و این انتخاب کاملا نااگاهانه یا خودخواهانه بوده ... دوستان مشاوره دهنده هم این مورد رو متذکر شدن و به عنوان مشاور گفتن اینرو ...
مشاوره برای خرید یک سیستم قدرتمندمادربرد جدید هست . ولی کواد چنل نیست دوال چنل میباشد . حالا با آقای جمشیدی هماهنگ کنید شاید بتوند دو ماجول 8 گیگ با فرکانس مناسب براتون تهیه کنند .البته میتونید 4 تا 4 بگیرید اگر دوماجول 8 گیگ پیدا نکردید
و یه مورد دیگه .... SSD خوب میخواین سامسونگ PRO خوبه ... هاردم وسترن بلک خوبه ....
ولی هزینه های خیلی بالایی دارن .... براتون یه مثال بزنم .... شخصی میتونه با 1میلیارد بره یه BMW i8 بخره میتونه یا بره یه بنز CLS بخر با 800 تومن یا اگه مدل 2012 2013 بخره با 400 تومن .... ولی هم مدل BMW و Benz از یه شتاب بهره میبرن ....
خوب 1 میلیارد کجا و 400 تومن کجااااااااا
اینجا هم همینه شما میتونی بری پولتون رو بدین سری بلک وسترن بخرین .... ولی توجیحه اقتصادی نداره .... ولی سیگت کاملا ارزش خرید داره .....
بعدم ... اینجا کسی پول نمیگیره .... و درضمن ماهیانه یه پول اینترنتم میدیم و میام .... پول اصلی رو فروشنده میگیره و اینکه چیزی رو بگین ک دیده باشین یا مدرکی داشته باشین ... اینجا فروشگاه نیست .... ک حق مشاوره بگیریم .... من ک تو این تاپیک پست ندادم .... بشدت نارحتم شدم از حرف شما ....
کاربر شهرسختافزار
ظاهرآ مادربرد ASUS X99-E WS هر چی من خواستم رو داره. مگه نه؟ تو ایران هم موجوده. چرا تا حالا اینو بهم پیشنهاد نکردین؟
https://www.asus.com/us/Motherboards/X99E_WS/
ولی ظاهرآ USB 3.1 نداره.
همچنین CPU نسل 6 اینتل رو ....
آخرین ویرایش توسط iSaad در تاریخ 05-11-15 انجام شده است
مادربرد خوبیه از سری ورک استیشن اسوس هست .پسوند ws هم به خاطر همین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از usb 3.1 پشتیبانی نمیکند .فقط از پردازنده های 2011-v3 پشتیبانی میکند.
ace pick (21-01-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks