سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید شما تو پست اولتون چطور و چگونه مطرح کردین .....
ببینید ... شما اومدین رم کواد رو روی برد دوال چنل استفاده میکنید ....اینجا شما یا همینطوری رو حساب اینکه 4تا رم دارم و بخوام از هز 4تا اسلات رم استفاده کنم ,اینجوری لیست انتخاب کردین یا اینکه دوال و کواد چنل بودن رو اطلاعی ندارین ....MB: ASUS Z170-DELUXE 1,180,000
CPU: Intel® Core™ i7-6700K 1,210,000
VGA: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX v2.0+ 6GB: 2,750,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3400MHz CL16 Blue + Fan: 1,340,000 -
SSD: Samsung 850 Pro 512GB: 1,040,000
تنها بردی ک کواد چنل استفاده میکنه ,برد های سری X99 هستن ک نسل جدیدشون هم میاد ولی کی رو نمیدونم ...
و برد انتخابی شما ..... دوال چنل هست .... و این انتخاب کاملا نااگاهانه یا خودخواهانه بوده ... دوستان مشاوره دهنده هم این مورد رو متذکر شدن و به عنوان مشاور گفتن اینرو ...
مشاوره برای خرید یک سیستم قدرتمندمادربرد جدید هست . ولی کواد چنل نیست دوال چنل میباشد . حالا با آقای جمشیدی هماهنگ کنید شاید بتوند دو ماجول 8 گیگ با فرکانس مناسب براتون تهیه کنند .البته میتونید 4 تا 4 بگیرید اگر دوماجول 8 گیگ پیدا نکردید
و یه مورد دیگه .... SSD خوب میخواین سامسونگ PRO خوبه ... هاردم وسترن بلک خوبه ....
ولی هزینه های خیلی بالایی دارن .... براتون یه مثال بزنم .... شخصی میتونه با 1میلیارد بره یه BMW i8 بخره میتونه یا بره یه بنز CLS بخر با 800 تومن یا اگه مدل 2012 2013 بخره با 400 تومن .... ولی هم مدل BMW و Benz از یه شتاب بهره میبرن ....
خوب 1 میلیارد کجا و 400 تومن کجااااااااا
اینجا هم همینه شما میتونی بری پولتون رو بدین سری بلک وسترن بخرین .... ولی توجیحه اقتصادی نداره .... ولی سیگت کاملا ارزش خرید داره .....
بعدم ... اینجا کسی پول نمیگیره .... و درضمن ماهیانه یه پول اینترنتم میدیم و میام .... پول اصلی رو فروشنده میگیره و اینکه چیزی رو بگین ک دیده باشین یا مدرکی داشته باشین ... اینجا فروشگاه نیست .... ک حق مشاوره بگیریم .... من ک تو این تاپیک پست ندادم .... بشدت نارحتم شدم از حرف شما ....

Bookmarks