آقا مطئنی میخای 3.5 تومن خرج کنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایین ترین رم 16 گیگ هست 500 تومن
لازم هم نیست و خیلی زیاده واسه گیم
بازی های استاندارد امروزی حدود 6 گی رم میخان که 8 گیگ بگیری خوبه
پیشنهاد منم مابین پیشنهاد اوستا امید تو پست 3 و اوستا کاوه تو پست 10 هه . ینی :
Motherboard: Gigabyte H87 HD3 / 380,000
CPU: Intel Core i5 4670 / 690,000
RAM : G.Skile Ripjaws 2*4GB 1600 /350
Hard : WD Black 1tb /290
VGA : Gigabyte R9 280X OC WF X3 / 1.390
Power : Green 700A-HP / 330
با موس و کیبرد و .. هم تخت میشه 3.5
پاور میتونی 600 هم برداری اما خطر داره . استانداردش 650 پیشنهادمه و چون 650 هم نسخه ی اورکلاکش بود ، گرونه
گرافیک هم درسته 770 حدود 10 درصد از 280X قویتره اما 280X با منتل راحت این اختلاف رو پشت سر میزاره . هم قیمت هم هستن این دو (هر دو برند OC Gigabyte WF X3) . هم اینکه 280X از 770 خنک تره
مادربرد هم اصلا لازم نیست برا گیم سری Z رو بگیری حتی برا ارتقاء cpu . بازم پیشنهادم اینه که اگه میتونی صب کن تا مادربرد Gigabyte G1.Sniper H6 بیاد و اینو بگیر
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 03-06-14 انجام شده است
بودجه رو به 4 میلیون ارتقاع دادم یا یکم بیشتر
آلان cpu هارد کارت گرافیک و پاور رو انتخاب کردم
رم که مشخصه gskill ولی 4گیگ یا 8 گیگش موندم چون نمی دوم مادربورد چند اسلاته هست
Gigabyte G1.Sniper H6
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
بین این دو کدوم یکی رو انتخاب کنم؟اگه قراره یکی بهتره بیاد تا پایان خرداد ماه صبر می کنم.
آخرین ویرایش توسط k1_24 در تاریخ 03-06-14 انجام شده است
ehsan1377 (04-06-14), SajjadKhati (03-06-14)
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم 8 گیگ بگیرید .
*MoJtAbA* (03-06-14), ehsan1377 (04-06-14), k1_24 (03-06-14), nima_hl (03-06-14), SajjadKhati (03-06-14)
گلپسر کاکول به سر اسمتو نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که ملومه که GA-Z97X-Gaming 3 بهتره اما به کارت نمیاد . چیپست سری Z به قول اوستا کاوه ، فقط به درد اورکلاک بالاتر میخوره اما تو که نمیخای آپالو هوا کنی (اورکلاک کنی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . هزینه شم حداقل (فقط اگه چیپست عوض شه ها . نه اینکه کیفیت برد هم بهتر شه) حداقل 150 تومن گرونتر درمیاد واسه چیزی که اصلا به دردت نمیخوره . هیچ محدودیتی هم تو ارتقاء نداری با این برد . ینی راحت میتونی تا cpu ی 4770 بدون هیچ مشکلی ارتقاء بدی و حتی اورکلاک متوسط کنی. 4770K هم که برا اورکلاکر های حرفه ایه به دردت نمیخوره . پس سری Z خرج اضافه هست برات.
رم هم که ملومه 8 گیگ باید بگیری
چی انتخاب کردی؟
اگه تا 4.3 تومن رسوندی ، لیست بالا ، ویرایش کن این چن قلم رو :
مادربرد : اگه صبر میکنی اون مادربردی که گفتم ( Gigabyte G1.Sniper H6) برسه ، خوب که هیچ و احتمالا هم رنج قیمتش 500 تا 550 باید باشه (اینکه کی میرسه رو میتونی از تاپیک سئوالات خدمات آواژنگ بپرسی) وگرنه همین برد Gigabyte H87 HD3
رو بگیر
گرافیک : MSI R9 290 Gaming OC Twin Frozr IV / 1,810,000
پاور : Green GP 750-OC / 455,000
یه کیس در حد 150 تا 200 مثل Green X1 و ...
شد 4.3 تومن
گرافیک فقط نسبت به هم خانواده اش ینی 780 ، حدود 6 تا 7 درجه گرمتره . وگرنه اگه میخای خنک تر بشه نسخه Lighning MSI رو ببین تو ایران هست برا R9 290 که حدود 200 تومن باید گرونتر و حدود 15 درجه خنک تره
کارت گرافیک r9 280x یا gtx 770 2g بین این دو یکی رو انتخاب می کنم حالا باید بررسی کنم رو کدوم بیشتر fps میده ولی بیشتر GTX رو می خوام بگیرم
این دو رم چه تفاوتی با هم دارن؟
سیستم انتخابی با توجه به توصیه همه دوستان
MSI GTX 770 4G
Intel Core i5 4670
Western Digital Black 2TB WD2003FZEX
Green Hunter
GSkill RipjawsX Blue 2×4GB=8GB DDR3
Green GP700A-HP
پاور هم نمی دونم با این مشخصات بالا چند وات نیازه 700 کافیه؟ آلان فقط مادربورد مونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من نمیدونم اورکلاک دقیقا چیه (افزایش دما برای کارایی بیشتر؟) قصد من بیشتر برای گیم هست این طوری هم که دوستان گفتن محدودیتی تو ارتقاع نیست حالا دیگه نمی دوم کدوم مادربورد رو انتخاب کنم
قیمت کل هم شد 4.200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم trident تایمینگ بهتری دارد و بیشتر میپسندم . پاور رو 750-oc گرین بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-06-14), ehsan1377 (04-06-14), SajjadKhati (03-06-14)
|
گلپسر ، نگا بکن ، دونه دونه بگم :
1) حجم حافظه ی گرافیک اگه بالا بره ، هیچ تاثیری تو قدرتش نداره پس 770 دو گیگ و چهار گیگ بجز اینکه فقط قیمتش بالاتر بره ، هیچ کارایی دیگه ای واست نداره . از طرفی هم نسخه ی غیر مرجع اون MSI رو انتخاب کردی دیگه؟ نسخه ی مرجع که نیست ؟ ینی حروف تمام و کمال اش MSI GTX 770 4GB رو که ازش کم و کسر نکردی؟
2) چرا میخای یه هارد 2 ترا برا گیم بگیری؟ مگه هارد یه ترا کمته؟
3) رم با این باس رو چرا میخای بگیری ؟ هم به دردت نمیخوره و هم هیچ تاثیری تو گیم نداره
فرق اون دو تا رم ای که اول گفتی تو هت سینک و زمان تاخیر کمتر رم TridentX هه که هم از لحاظ کیفی و هم سرعت بهتره
پاور نگا کن بستگی داره چه مدلی رو بگیری . الان برا همین سیستمی که خودت گفتی ، حداکثر توان مصرفی اش 500 تا 520 واته . حالا حدود 60 تا 100 وات واسه ارتقاء در نظر گرفته میشه . مثلا اینکه دو روز دیگه بخای دو تا هارد یا DVD اضافه کنی یا cpu و یا گرافیک (محدود) ارتقاء بدی که میشه حدود 580 تا 620 . حدود 50 تا 70 وات هم جزء هدر رفت خروجی پاور در نظر گرفته میشه ینی یه پاور که ورودی 700 وات داشته باشه ، خروجی اش بسته به نوع پاور کمتر از 700 واته که این به قیمت و نوع پاور برمیگرده . مثلا پاور سری OC (هشتاد پلاس طلایی) بازدهی اش تا 90 درصده ینی حدود 10 درصد اتلاف انژی داره ینی تو 700 وات ، 10 درصد کم کن میشه خروجی این پاور ینی 70 وات از 700 وات باید کم کنی تا خروجی اصلی اش بشه . البته این 7 درصد اتلاف انرژی ، تو لود پاور 50 درصده ینی اگه کل سیستمت نصف زورشو بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اما تو حداکثر لود سیستم (ینی سیستم از تمام قدرتش استفاده کنه) ، این هدر رفت چن درصدی بیشتر میشه و تو این سری از پاور حدود 13 درصد هدر رفت میشه ینی بازدهیش 87 درصده ینی 13 درصد از 700 وات ینی چیزی حدود 90 وات هدر رفت این پاوره (در صورتی که این 90 وات رو مصرف میکنه و جزء مصرف برق حساب میشه) . اما پاورهای سری HP گرین (هشتاد پلاس برنز) ، حدود 5 درصد از اون بازدهی اش کمتره ینی 5 درصد ینی 82 درصده بازدهیش تو فول لود که 5 درصد نسبت به اون ، ینی 35 وات بیشتر از اون پاور قبلی هه مصرف داره (ینی مصرفش به اندازه ی حدودا یه لامپ 40 وات بیشتره) ینی حدود 125 وات اتلاف انرژی داره.
خوب تا اونجا که 580 تا 620 وات برای ارتقاء تو آینده در نظر گرفته شد (ما تو اینجا 620 رو حساب میکنیم) و با سری OC میشه 90 وات تو اوج کاری اضافه تر که میشه 710 وات و با اون سری HP میشه 125 وات (130) اضافه تر از 620 که میشه 750 وات
تفاوت سری OC و HP غیر از تو مصرف ، تو کیفیت هم هست
میتونی هم اگه ارتقاء نمیدی به هیچ وجه ، 100 وات ازشون کم کنی . ینی اگه سری OC رو میگیری بجاش 600 وات (البته چون تو اینجا دیگه لب به لب میشه ، پیشنهاد 650 وات داده میشه چون اون تو اوج کاریش ممکنه تا 610 وات هم بره با حساب کردن همون اتلاف انرژی اش) و اگه از سری HP میگیری ، بازم 650 وات بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما اون تفاوت مصرفشون برقراره و نه اینکه هر دو 650 ان ، اون 35 وات اختلاف مصرف رو نداشته باشن
ماشین 206 رو دیدی یه دکمه داره وقتی میزنی ، سرعتش بیشتر از حالت عادی میشه؟ یا همین F 14 بقل دسّی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با گزاشتن رو پس سوزش ، تا 2500 تا میره؟ اما اونوری هم دمای موتورش بیشتر میشه؟ ندیدی تو فیلما از موتور پشت اف 14 گاهی اوقات یه چیزی شبیه دود درمیاد؟ تو از بیرون دود رو میبینی اما خلبانه از تو درجه ی بنزین رو میبینی که عین چرخه فلک میچرخه که کم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این تو کامپیوتر ینی اورکلاک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . سرعت و قدرتش بیشتر میشه اما دمای اون قطعه به نسبت قدرت اورکلاکی که میکنی ، بیشتر میشه که در این صورت باید خنک کننده ی خوبی داشته باشی تا دماش بالاتر نره و طول عمرش کم نشه . گرافیک ها که خنک کننده شون ثابت هه و بسته به روزی داره که گرافیک خریدی اما برا cpu میشه تا حتی میلیونی خنک کننده خرید
حالا خود دانی . با این پول 4.3 تومن راحت میتونی گرافیک ای بگیری که خیلی سرتر از 770 هه . مشکل اش هم گفتم دیگه فقط 7 درجه اونم تو اوج کاری گرم تر از 780 هه که مهم هست اما نه اونقد که به نسبت پول و قدرت خرید این سیستم ، ازش گذشت . اوج دماش هست 83 درجه (با اورکلاک) و واسه 780 GTX هست 76 درجه . که طبق گفته ی AMD گرافیک اش تا خیلی بالاتر از دما هم پایدار میمونه و 83 درجه کلا چندان زیاد واسه یه گرافیک تو اوج کاریش نیست
غضنفرعلی شاه ، طومار دوازدهم ، یه امضا بزن بالام جان این بقل دسّو .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اسمتم آخر نگفتی
ممنون از این همه توضیح
من همین آلان یک ترا رو پر کردم فقط 2ترا به کارم میاد همون وسترن بلک رو میگیرم که سرعتش بیشتره
پاور رو هم 650 می گیرم اگه اختلاف قیمت کمه بین 700 و 650 همون 700 بگیرم بهتره!حالا Green یا Corsair؟
من آلان گیرم سر مادربورده نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم مادربورد که انتخاب شه هرچه اضافه بیاد میزارم برای گرافیک
کوچیک شما کیوان ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24 سالته اوستا کیوان؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا نمیدونم گرین بهتره یا کورسیر . اختلاف قیمت چندانی هم ندارن . یه کم کورسیر گرونتره . تو ایران هر چی گرونتر باشه میگن با کیفیت تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما قطعا EnerMax خیلی بهتر و خیلی گرون تر از این دوست از لحاظ کیفی
اختلاف قیمت حدود 70 تومنی هست . 650 هم فک کنم فقط سری OC شو داشته باشن که 150 تومن گرونتر از 600 وات سری HP شه
پیشنهادم اینه که اگه از سری Hp گرین میگیری ، حداقل 700 رو بگیری
آقا تو سئوال منو جواب بده. فقط واسه گیمینگ نمیخای؟
خوب اگه صب کنی اون مادربردی که گفتم بیاد و بگیری بهترین انتخاب برای کاربری تو هه . از اون به بیشتر هم کاربردی برات نداره و هزینه ی اضافه تره . همون مادربرد حداقل 7 سال (7 سالی که هر روز 24 ساعت روشن باشه نه 8 ساعت) طول عمر مفید و 30 سال حداقل طول عمر داره
فرق طول عمر مفید و با غیر مفید رو میدونی دیگه . ینی یه قطعه بهترین بازدهی رو تو اون سال داره و بعد از اون بازدهیشون بصورت استاندارد میشه . مثلا طول عمر مفید LCD ها حدود 2 تا 4 ساله اما چقد عمر میکنن حداقلش؟
فک نکنم 30 سال چیه ، حتی 10 سال دیگه نخای کل این سیستمتو از بیخ نو بخری . اگه نخای هم پیشرفت تکنولوژی روز ، مجبورت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم خود مختاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر بخوای هی انتخابت رو تغییر بدی . به نتیجه نمیرسی . چون n تا اپشن هست . شما باید با در نظر گرفتن بودجت بهترین انتخاب کنی . هزینه های بی مورد هم نکن . یک برد مناسب بگیر با یک گرافیک مثلا همین 770 2gb . بودجه رو روی رم بگذار که بازی جدید خوراکشون رم هست . مثلا 16 گیگ رم بگیر .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks