عزيز سيستم خوبيه. توي سرعت هم خوبه. اگر سيستم عالي بخواين بايد خيلي بيش ار اينها هزينه کنيد و از برند اينتل سري Core i7 و مادربورد داراي چيپ X58 و رم تريپل چنل DDR3 استفاده کنيد که حدود 450000 تومان به قيمت اضافه ميشه که اون سيستم ديگه خيلي خيلي توپ ميشه. اما سرعت همين سيستم هم خوبه و جوابگو خواهد بود و قطعات هم خوبن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هاردديسک بذاريد مساله رو براتون باز کنم که دچار اشتباه نشيد. شما دو انتخاب داريد. يا اينکه هاردديسک از برند Western digital تهيه کنيد(که پيشنهاد بنده هم همينه) و يا اينکه از برند Samsung تهيه کنيد.
اگر از برند Western digital خواستيد تهيه کنيد بهترين انتخاب سري Black اين هاردديسک هست که نسبت به سري Green و Blue سرعت و کارآيي بالاتري داره و قيمت 500 گيگش 68000 تومان و 1 ترابايتش حدود 110000 تومانه. پس يادتون نره که به فروشنده بگيد Black ميخواين. روي اين هاردديسک يه برچسب مشخصاته که قسمتهايي از اون سياه رنگه.اگر سبز يا آبي بود بدونيد که Black نيست.
اگر خواستيد سامسونگ تهيه کنيد برترين انتخاب سري F3 هست که توي مدلش HD....J نوشته شده و نسبت به سري F1 و F2 سرعت بالاتري داره.
اين از اين.
در مورد کارت گرافيک شما بايد کارت گرافيکي خريداري کنيد که بروز باشه و آخرين استانداردها رو پشتيباني کنه. باز هم دو انتخاب داريد. از محصولات Nvidia Geforce تهيه کنيد يا از محصولات ATI Radeon.
نکته اي که مهمه اينه که آخرين استانداردها در DirecX 11 موجوده که متاسفانه هنوز Nvidia توي محصولاتي که توي بازار داره اثري ازش نيست. ضمنا به نسبت کارآيي(با اينکه من خودم هميشه محصولات Nvidia رو ترجيح مي دم) در حال حاضر ATI Radeon به نسبت معادل هم قيمت Nvidia Geforce از سرعت و کارآيي بالاتري بهره مي گيره. پس کارت گرافيکي معرفي شده به نظر من بهترين انتخابه. فقط PhysX پشتيبانب نمي کنه که اونم با توجه به پيشنهاد دوستمون JEskandari جاي نگراني نداره و ميتونيد با اين مادربورد که دو شکاف داره بعدا با راهکارهايي اگر PhyX لازم بشه رديفش کنيد.
اينم از اين.
نهايتا مانيتور. شما اگر بخواين بازيها رو در رزولوشن بالا اجرا کنيد و فيلمها رو هم توي رزولوشن 1080*1920 (Full HD) تماشا کنيد بايد مانيتور 22 اينچ تهيه کنيد که چند انتخاب داريد:
Samsung Syncmaster T220P -1 (البته اگر بتونيد گير بياريد) با رزولوشن 1200٭1920 قيمت ؟؟؟؟
Samsung Syncmaster P22500 -2 با رزولوشن 1080٭ 1920 قيمت حدود 234000 تومان.
LG Flatron W2261VP -3 با رزولوشن 1080٭ 1920 قيمت حدود 220000 تومان.
اولي که عاليه و بهترين. اما فکر نکنم گير بياد. بين مورد دوم و سوم هم سليقه اي هستش(اما بنده کلا برند سامسونگ رو پيشنهاد مي کنم)
سوالي بود در خدمتم.

Bookmarks