Speed Racer (30-04-20)
نوی این کالاها که تولید نمیشه (یعنی تا جایی که میدونم ، تولید نمیشه . چون این مادربردها برای بیش از 6 پیش هستند) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر اینکه مثلا طرف خیلی مدت پیش خریده باشه و هنوز نفروخته باشه که همچین چیز هم بعیده .
به هر حال من دست دومش را گفته بودم .
اگه خواستین ، میتونم توی خصوصی لینک بدم .
-----------------------------------------
ببینید ، اولا که هیچ راهی وجود نداره که متوجه بشید که کارت گرافیکی که میخرید ، در ماینینگ استفاده شده یا نه .
جز اینکه فقط یه راهی دارید که به حرف فروشنده اعتماد کنید .
بنابراین هیچ مشخص نیست که کارت گرافیک R9 270X ای که بهتون معرفی شد یا اون GTX 960 در ماینینگ استفاده شدن یا نه جز اینکه فقط به حرف فروشنده اعتماد کنید .
یا اینکه برای اطمینان از ماین نشدن ، کالای نو بخرید (مطمئن ترین راه ، فقط همینه) .
که اون دو گرافیک RX 570 و RX 470 ای که من دیدم ، یکی اش میگفت یک هفته کار کرده و در حد نو هست (اون ایسوز) (ماین شده یا نه و گارانتی داره یا نه را نمیدونم) .
البته گرافیک های سطح پایین تر و ضعیف تر، احتمال اینکه ماین نشده باشن ، بیشتره (اما باز هم قطعی نیست و نمیتونین اعتماد کنین) .
به هر حال اگه گرافیک سطح پایین تر در حد R9 270X (که مصرف 180 وات داره) خواستین ، قطعا پیشنهاد میکنم بجاش GTX 1050 2GB که قدرتی برابر با R9 270X اما مصرفی به مراتب کمتر داره (75 وات) و بسیار به روزتر هست را بردارین .
در این صورت ، کارت دست دوم MSI GTX 1050 2G GAMINGX را پیشنهاد میکنم (که ضمانت هم داره) با قیمت 1.950 تومن (تاکید میکنم ، چه این کارت و هر کارت دست دوم دیگه ، هیچ معلوم نیست که در ماین استفاده شدن یا نه) . البته ممکنه اگه بگردید ، کارت های GTX 1050 2GB دیگه ای وجود داشته باشن که ارزونتر هم باشن .
در صورت تهیه ی همین کارتِ GTX 1050 ، نیاز به اون پاور نیست و پاور 430 یا تهش 450 وات (برند و جنس خوب) ، کافی هست .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 28-04-20 انجام شده است
Speed Racer (30-04-20)
کاربر شهرسختافزار
امکانش هست آی دی تلگرامتون یا واتساپتونو داشته یاشم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام هر سوال داشته باشید همینجا پاسخ میدم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا میتونید پیام خصوصی بهم بزنید .
کاربر شهرسختافزار
ارور داد میگه امکان ارسال پیام خصوصی به شما رو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در نهایت تصمیمم به این مشخصاتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i7 3770 cpu
MAIN H61
ram 8gb ddr3 kingston
gtx 960
POWER
گرین
430-EU/SP/HE
ممنون میشم اگ محبت کنین قیمت دست 2 این قطعات رو بهم بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-04-20)
سلام بهتره شما قطعات را پیدا کنید . قیمت را بنویسید تا من چک کنم از نظر قیمتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3770
اگر درست یادم باشه
1.600
MAIN H61
حدود 400
رم 400
گرافیک هم محدوده 1.300-1.400
پاور هم دیشب نوشتم قیمتشو
530 هم بود تهیه کنید بهتره در طولانی مدت
سایت ایسام و ان کانال تلگرامی رو که گفتم موجود داره این ها رو
Mosavinezhad1998 (28-04-20)
ببینید ، تفاوت پردازنده ی i5 3470 با i7 3770 در بازی ها حداکثر بین 10 تا 15 درصد هست (در خیلی از بازی ها ، کمتر از 10 درصد هست) . بنابراین اصلا اختلاف قیمت دو برابری شون ، ارزش خرید نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بجای این اختلاف 10 درصدی ، به راحتی میتونین با انتخاب کارت گرافیک قویتر ، این اختلاف را جبران کنید .
مادربرد H61 ، اختلاف قیمت چندانی با اون مادربردی که گفتم ، ندارن . من که نتونستم مادربرد H61 با برند خوب (asus , giga , msi) و همچنین با مدل معمولی تا خوب شون را زیر قیمت 700 پیدا کنم .
یک مدل 700 تومنی و یک مدل 900 تومنی پیدا کرده بودم . مدل 700 تومنی چندان برای داشتن جالب نبود . مدل 900 تومنی هم چندان اختلاف قیمتی با اون مادربرد 1.1 تومنی ای که معرفی کردم ، نداره .
نمیدونم GTX 960 را برای چی انتخاب کردین؟
برای اینکه مطمئن بشین گرافیکش ماین شده نیست؟
اگه بخاطر اینه ، قطعا بدونین هیچ روشی وجود نداره که کسی متوجه شه که گرافیکی ، ماین شده یا نشده (بنابراین هیچ روشی وجود نداره که متوجه بشین گرافیک GTX 960 ای که تهیه میکنین ، ماین نشده هست اما گرافیک RX 570 یا RX 470 ، ماین شده هست) .
درباره ی این قضیه ی ، در پست شماره ی 11 توضیح کامل دادم .
به هر حال ، اگه گرافیک GTX 960 را هم تهیه میکنید ، اکیدا پیشنهاد میکنم که پاور 500 وات یا بالاتر را تهیه کنید.
Speed Racer (30-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks