سلام وقتتون بخیر
یه سیستم میخواستم برای گیمینگ
قطعات معمولی مثل کیس و هارد رو دارم
و فقط vga cpu mb power ram نیاز دارم
ممنون میشم اگ هر چه سریع تر راهنماییم کنید
((مشخصات دست 2 میخوام ببندم))
کاربر شهرسختافزار
سلام وقتتون بخیر
یه سیستم میخواستم برای گیمینگ
قطعات معمولی مثل کیس و هارد رو دارم
و فقط vga cpu mb power ram نیاز دارم
ممنون میشم اگ هر چه سریع تر راهنماییم کنید
((مشخصات دست 2 میخوام ببندم))
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دوم این قطعات رو جستجو کنید به دلیل تعداد پردازنده های سوکت 1155 و مادربردشون با توجه به بودجتون مناسبه
cpu i7 2600
یا
i7 3770
MAIN H61-P67-B75
رم 8 گیگ DDR3
گرافیک
Asus R9 270X 2G DDR5
1.100
Gigabyte GTX 750ti OC 2g DDR5
قیمت ۱,۱۰۰,۰۰۰
POWER
گرین
430-EU/SP/HE
قیمت 250
برای موجودی این کالاها هم فروشگاه هایی که کار استوک میکنند موجود دارند همینطور سایت ایسام هم میتونید خرید کنید
این کانال را در تلگرام چک کنید VIERASTOCK
DOOM999 (28-04-20), Mosavinezhad1998 (28-04-20)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون... ی سوال داشتم این دوتا cpu ک معرفی کردید کدومشون بهتره و این که آیا میتونم gtx 960 بزارم روی این مادربرد؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخیلی ممنونم بابت راهنماییتون... ی سوال داشتم این دوتا cpu ک معرفی کردید کدومشون بهتره و این که آیا میتونم gtx 960 بزارم روی این مادربرد؟
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3770 جدیدتره به طبع عملکردش بهتر خواهد بود
بله در صورت انتخاب پردازنده 3770 I7 میتونید از این گرافیک استقاده کنید
Mosavinezhad1998 (28-04-20)
سلام
قطعات زیر ، به مراتب کارایی بیشتری در گیم داره (قیمت های دست دوم ای که نوشته میشه ، چک شده و در حال حاضر ، دقیق با همین قیمت ها قابل تهیه هست) :
مادربرد :
Asus P8H77-V
1.1 تومن
پردازنده :
i5 3470
800 تومن
رم :
Kingston hayper x 8gig ddr3
660 تومن
کارت گرافیک :
Gigabyte RX 570 GAMING 4G
1.8 تومن
یا
ASUS RX470 4GB
1.9 تومن
پاور :
Green GP550A-UK
760 تومن
جمع کل : 5.12 تومن
---------------------------------------------
1) توی لیست بالا ، فقط رم ، نو هست و میتونین هر رم نو (یا دست دوم) DDR3 دیگه ای که با اون مادربرد سازگار باشه را جایگزین کنید . حتما هت سینک دار باشه و برند خوب باشه .
2) همه ی این قطعات با همین مدل و همین قیمت در حال حاضر قابل خرید هستند .
3) این پردازنده کاملا براتون کافی هه و نیاز به پردازنده ی بالاتر نیست .
4) هم قطعات از کیفیت بسیار مناسبی برخوردارند و هم میشه گفت توی این رنج قیمت برای گیم ، بهتر از این سیستم یا پیدا نمیشه یا بسیار سخت پیدا میشه .
5) کارت گرایفک اولی ، اندکی به روزتر وقویتر از کارت گرافیک دومی هست . هر دوی این کارت ها ، بسیار قویتر از کارت های GTX 960 و R9 270X هستند.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 28-04-20 انجام شده است
Mosavinezhad1998 (28-04-20), Speed Racer (30-04-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشکر فراوان سوالی واسم پیش اومده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنین پاور قوی نیازه حتما؟ قیمت cpu و مادر بردی که شما فرمودید هم سرچ کردم تو سایتا قیمت نو هر کدوم زده بود حدود 700 تا 800 تومن دلیلش چیه؟ آیا این قیمتا درسته؟
آخرین ویرایش توسط Mosavinezhad1998 در تاریخ 28-04-20 انجام شده است
SajjadKhati (28-04-20)
مناسب کار شماست . این قیمتش هم مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این گرافیک RX 570 (یا RX 470) که مصرف 120 وات دارن ، حداقل پاور 500 یا بالاتر را پیشنهاد میکنم .
اگه بخواین پاور ارزونتر بردارین ، پاور Green 530A-EU Plus با قیمت 630 تومن هم موجوده ولی همون پاوری که توی لیست معرفی کردم را پیشنهاد میکنم (فقط 120 تومن از بودجه ای که تعیین کرده بودین ، بیشتره که فکر نکنم با این بودجه مشکلی داشته باشین) .
------------------
قطعا اگه میخواستین گرافیک R9 270X را تهیه کنین ، با پاوری 430 وات معرفی شده ، جوابگو نبود و به مشکل بسیار جدی برخورد میکردین .
نه گرافیک به روزی هست و نه قدرت خوبی داره و هم پر مصرف هست .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 28-04-20 انجام شده است
Mosavinezhad1998 (28-04-20), Speed Racer (30-04-20)
دوست عزیز کارت RX 570-RX580_rx470 به دلیل استفاده در ریگ ماینینگ ارزش خرید ندارند و در حال حاضر به شدت در بازار زیاد هستند . vrm , gpu این کارت ها تحت فشار بودند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosavinezhad1998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس کارت GEFORCE 960 انتخاب بهتری هست .
430 وات گرین برای جیفورس 960 کافیه .
اگر تصیم به خرید 270 X بگیرید 530 وات گرین تهیه کنید سرویس شده
Mosavinezhad1998 (28-04-20)
حتما لیست نهایی را با من چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیق تر بررسی کنیم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks