1-سوکت بعدی رده MainStrem to Enthusiast هنوز ارائه نشده و مشخص نیست.معماری اپگرید شده سندی بریج با نام Ivybridge تحت همین سوکت 1155 ارائه میشه و البته از لحاظ بازدهی تفاوتی با پردازنده های کنونی ندارند.سوکتی که با نام 2011 یا Rدر حال حاضر ارائه شده ،در رده ی حرفه ای پلتفرم دسکتاپ و سرور استفاده میشه و از معماری/توپولوژی مشابه سوکت 1155 یعنی Sandybridge استفاده می کنند و از این جهت،از لحاظ بازدهی پردازش Single thread تفاوت انچنانی ندارند و تمرکز بیشتر روی تعداد هسته های بالاتر / کش بیشتر،رشته های پردازشی بالاتر،،کنترلر PCI-Express 3.0 چهل مسیر،کنترلر 4 کاناله و پهنای باند عریض QPI برای پشتیبانی از کانفیگ های Quad Processor هست. قیمت پردازنده هاش از 1 میلیون تومن به بالا ارزش گذاری میشه.در این مورد بحث های جامع و مفصلی در بخش های مربوطه،از معماری سندی بریج تا IVY Bridge تا Sandy Bridge-E تا بولدوزر و بررسی مادربرد ها و چیپست هاشون صورت گرفته که میتونید مطالعه بفرمایید و از حوصله ما برای تکرارنویسی خارج هست.

2-قدرت G6950 در حد یک Ph II x2 550 هست.
1.ممنونم.پس با این شرایط صددرصد 1155....درسته؟1366 هم هست ولی مثل اینکه به درد نمیخوره...
2. این رو جدی گفتی یا برا اینکه دلم قرص شه گفتی؟

راستی مشکلی که گفتم به نظرت از چیه؟پرفورمنس سی پی یو که بالا گفتم رو میگم