پست های نامربوط که به جای پیشنهاد دادن و بحث علمی بحث "لفظی " بود ، پاک شد ! بهتره به جای اینکه بخوایم طعنه بزنیم یا گاف بگیریم اگه اشکالی هم هست قشنگ و مودبانه به طرف بگیم .
ببینید وقتی که شما فردی را راهنمایی میکنید فرد بدون در نظر گرفتن اینکه ما داریم چی میگیم یک حساب حدودی حداقل باز میکنه یعنی با یک تقریب کوچیک اما وقتی اختلاف قیمتی که ما میدیم با بازار خیلی باشه فرد دچار مشکل میشه . پس بهتره از قیمت هایی که میدیم قبلش از سایت های فروشگاه های آنلاین زیادی که وجود داره قیمت حدودیش را حداقل به دست بیاریم تا فرد دچار مشکل نشه .
از طرفی کاربران نیاند پشت سر هم وایسند و جبهه بگیرند بر علیه دیگری اگه قیمتی اشتباه گفته شد خیلی ساده میشه گفت قیمت درست اینه نه اینکه درصدد خورد کردن فرد مقابل در بیاند .
از همه عزیزانی هم که برای خرید قطعات افراد مشاوره میدند تشکر میکنم هر چند که طبیعی هست که نظراتشون متفاوت باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید







پاسخ با نقل قول
Bookmarks