برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من صحبت کردم من 1000 تا از این پاور ها رو خریدارم شماره حساب رو بده تا پولو حواله کنم من منتظرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان بهتره دیگه تموم کنی اینجا مدیر داره و تشخیص میدن که کدوم پست اضافی هست کدوم پست مفید هست مطمئن باشید همه اسپم دارند و مدیران هم به این اسپم ها جواب میدن شما چرا حس مدیری دارید و توی همه تاپیک ها به دنبال این هستید که از دوستان گاف بگیرید شما با ساده ترین راه و مراجعه به یک فروشگاه چه انلاین چه در بازار توانایی اینکه قیمت 535A رو اینده سیما اعلام میکنه 49.000 تومان رو میتونید پیدا کنید بهتره که این بحث ها رو تمام کنید و بیشتر به اطلاعات دقیق توی فروم بپردازید من وظیفه خودم می دونستم اینو بگم و در صورت مشاهده مجدد از شما به مدیران انجمن گزارش می دم
هر مادربوردی متفاوت هست شرکت های تولید کننده کیفیت ساختشون رو تغییر میدند MSI در رده 790 حرف اول رو می زنه و سخت جون ترین مادربورد موجود از چیپ 790 هستش و با توجه به قیمت خوبی که داره ارزش خرید داره اکثر گارانتی ها از زیر گارانتی در می رند به خاطر اینکه توانایی تعمیر در بعضی از مسائل رو ندارند مگر اینکه شرکت برنامه ای برای تعویض داشته باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks