چرا منو تو این موقعیت قرار میدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز برای گرفتن فریم ریت بالا در بازیها شما هم گرافیک خوب میخواین هم پردازنده مناسب
یه پردازنده 6 هسته ای amd ماکزیمم توانش ( در حالت آورکلاک ) ساپورت کردن یک 6950 هستش و اگر گرافیک قویتر از این تهیه کنید به دلیل گلوگاه شدن پردازنده شاهد افت فریم خواهید شد
به همین دلیل بنده برای سیستم گیمینگهای گران قیمت پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم amd استفاده کنید
البته این قضیه مخصوص پردازنده های amd نیست و پردازنده های 1156 و 1366 ( به جز 980 به بالا ) هم تقریبا همین وضعیت را دارا هستند
پردازنده 980 که بسیار گران قیمته و با بودجه شما منطبق نمیشه پس عملا شما یک انتخاب بیشتر ندارید و اون هم استفاده از پلتفرم 1155 و پردازنده 2600k هستش
شما روی مادربردهای معمولی 6 عدد sata2 و 2 عدد sata3 دارید که هاردها را باید به sata3 وصل کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد ( این مشکل مادربردهای 1155 بود که خدمتتون عرض کردم )
البته در تمام دنیا این مادربردها جمع شدن ولی در ایران به خیلی دلایل مادربردها در حال فروش هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم حدود 2 ماه دیگه مادربردهای بدون مشکل در بازار داخلی قابل تهیه باشند
اگر عجله دارید پیشنهاد میکنم این قطعات را تهیه بفرمائید
asus p8p67 ~245
Intel i7 2600k ~420
PCCooler 1216x 53
2*2 elixir 1600 ~70
amd radeon 6950 2gb ~430
green magnum ii ~45
green 635 ~100
dvd ~30
seagate 500 ~48

Bookmarks