فقط كيس لازم هست و براي بازي و ميكس فيلم قرار استفاده بشه. مانيتور هم 22 اينج فول اچ.دي هست. بودجه حداكثر 1/400/000 تومان.
لطفا" يك پلتفرم اينتل و يك يكي هم اي.ام.دي پيشنهاد بديد.
با تشكر
فقط كيس لازم هست و براي بازي و ميكس فيلم قرار استفاده بشه. مانيتور هم 22 اينج فول اچ.دي هست. بودجه حداكثر 1/400/000 تومان.
لطفا" يك پلتفرم اينتل و يك يكي هم اي.ام.دي پيشنهاد بديد.
با تشكر
|
|
کاربر شهرسختافزار
Intel:
Main: Asrock X58 Extreme 260.000
CPU : Core I7 930 330.000
RAM : 3X2GB Corsair xms3 90.000
VGA: Sapphire 6950 435.000
HDD: Seagate7200.12 500 45.000
Power: Coolermaster 600w silent pro 135.000
CASE + DVD RW : 100.000
AMD:
Main: M4A89GTD PRO/USB3 220.0000
CPU: Phenom ii X6 1090t 270.0000
RAM: 2x2GB Corsair xms3 60.0000
VGA: Sapphire 6970 530.000
HDD: Seagate 7200.12 500GB 45.000
Powe: Coolermaster 600W silent pro 135.000
CASE+DVD RW : 100.000
nothing is as it seems
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
محمد جان میشه بگید چرا پاور رو 600 از مارک کولر مستر پیشنهاد دادید این یک سوال هست ؟
و ایا دلیل خاصی برای ارائه مادربورد Asrock دارید اونطوری که گفته شده بود در بایوس مشکلاتی با Advance Timing های مموری داره البته بعضی از مموری ها و باعث افت شدید پرفورمنس می شد!!
با تشکر
New Season
ENASAP (09-02-11)
کاربر شهرسختافزار
1 این پاور مشکلی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 در مورد این مین بورد مشکلاتی رو که اشاره میکیند جایی ندیدم !
nothing is as it seems
ENASAP (09-02-11)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال در مورد پاور این بود چرا 600 وات گولد ایا نکته خاصی از این پاور دیدید که این پاور رو پیشنهاد می کنید؟
من به شخصه دو تا از مادربورد ها رو خودم به مشکل باش بر خورد کردم البته یک سیستم بود و وقتی که 2 سال نوری طول کشید که ویندوز نصب کنه و تمام قطعات از جمله هارد و غیره عوض شد باز هم مشکل پا برجا بود با تعویض مادربورد به یک مادربورد دیگه هم همین مشکل بود هنگامی که Advance timming های رو تغییر دادم موضوع کاملا متفاوت شد اگر درست بگم بایوس هم اپدیت شد و این مشکل هنوز پا برجا بود تا اینکه سیستم از حالت پیش فرض خارج شد.
رم ها Corsair Dominator 1600 بودند
New Season
ENASAP (09-02-11)
کاربر شهرسختافزار
پاور خودم Cooler Master 700W Silent Pro هست و کاملا ازش راضیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در lمورد مین بورد هم اگه منظورتون کل مین بوردهای ازراکه که باز هم باید بگم مین خودم ازراکه
و تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم ( در مورد مشکلتون با Advanced timing توضیح بیشتری بدین)
nothing is as it seems
ENASAP (09-02-11)
|
|
دوستان تخته سیاه اون طرفه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا خواهشا فقط و فقط پستهای صاحب تاپیک را نقل قول کنید و اگر میخواهید با هم صحبت کنید در پرایوت با هم هماهنگ بفرمائید
اگر هم میبینید یه قطعه بی ارزش داره پیشنهاد میشه با دلیل و مدرک محکم انتقاد کنید که جای هیچ شبهه ای باقی نگذاره و در کنار انتقاد حتما پیشنهاد هم بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه محمد گرامی منم به پاور معرفی شده ایشان به این گونه انتقاد میکنم ( بدون نقل قول پست محمد با اشاره به شخص مشاوره گیرنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) :
محمد جان به نظرت بهتر نیست دوستمون به جای پاور پیشنهادی شما با مبلغ حدود 100 تومن 635 گرین بگیره که خروجی 12 ولتش روی دو ریل 70 وات توان بالاتر داره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.coolermaster.com/product....tegory_id=2384
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.green-case.com/products/p...odel=GP635B-US
اما در مورد مادربرد ازراک x58 گمان میکنم منظور محمد گرامی asrock x58 extreme3 بود که عدد 3 آن جا افتاده چون asrock extreme حدود 210 تومن قیمت داره
همانگونه که معین گفتن مدل اکستریم با رمهای بخصوصی مشکل داشتند که این مشکل در بایوسهای بعدی مرتفع شد ولی اکستریم 3 یه برد تمام عیار و بدون مشکله که به قیمت 275 تومان در بازار بفروش میرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : دوستان همیشه به یاد داشته باشند که صاحب هر تاپیک شخص شروع کننده آن است پس شما اگر در پستی اشاره به ایشون نکنید و مستقیما وارد بحث با دیگران شوید یه جور بی احترامی به اون شخص میشه و وجه عمومی جالبی هم نداره
ENASAP (09-02-11), K1LOU (09-02-11), mehrdad_ab (09-02-11), mohamad70 (09-02-11)
شما بودجه خوبی برای خرید سیستم اختصاص دادید ولی بنظرم الان زمان خوبی برای خرید سیستم نیست به دلایل زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پلتفرمها هر دو شرکت در حال تغییر هستند و متاسفانه مادربردهای جدید اینتل در قسمت sata2 خود به مشکلی برخورد کردن که باعث شده در تمام دنیا فروشش متوقف بشه ( البته به جز ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کارتهای گرافیک جدید از دو شرکت amd و nvidia عرضه شدن ولی به دلیل وجود انبوه کارتهای قدیمی شرکتهای بزرک یا این گرافیکها را وارد نمیکنند یا به قیمتهای بسیار بالا اقدام به فروش میکنند
در این شرایط پیشنهاد میکنم اکر براتون امکان داره مدتی صبر بفرمائید یا با بودجه کمتر یک سیستم ارزان قیمت تر تهیه کنید و مابقی بودجه را برای ماههای آینده پس انداز کنید
اگر هم الان میبایستی خرید بفرمائید بفرمائید تا سیستم پیشنهادیم را خدمتتون تقدیم کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اظهار نظر همه دوستان كمال تشكر را دارم.
- لطفا" سيستم پيشنهادي خودتون رو بفرماييد: (هر دو پلتفرم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- در صورت امكان در مورد مشكل ساتا 2 در مادربردهاي جديد اينتل توضيح بيشتري بفرماييد:
- اگر بخواهيم صبر كنيم حدودا" چه مدت بايد منتظر بمانيم؟
nima_hl (09-02-11)
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز برای گرفتن فریم ریت بالا در بازیها شما هم گرافیک خوب میخواین هم پردازنده مناسب
یه پردازنده 6 هسته ای amd ماکزیمم توانش ( در حالت آورکلاک ) ساپورت کردن یک 6950 هستش و اگر گرافیک قویتر از این تهیه کنید به دلیل گلوگاه شدن پردازنده شاهد افت فریم خواهید شد
به همین دلیل بنده برای سیستم گیمینگهای گران قیمت پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم amd استفاده کنید
البته این قضیه مخصوص پردازنده های amd نیست و پردازنده های 1156 و 1366 ( به جز 980 به بالا ) هم تقریبا همین وضعیت را دارا هستند
پردازنده 980 که بسیار گران قیمته و با بودجه شما منطبق نمیشه پس عملا شما یک انتخاب بیشتر ندارید و اون هم استفاده از پلتفرم 1155 و پردازنده 2600k هستش
شما روی مادربردهای معمولی 6 عدد sata2 و 2 عدد sata3 دارید که هاردها را باید به sata3 وصل کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد ( این مشکل مادربردهای 1155 بود که خدمتتون عرض کردم )
البته در تمام دنیا این مادربردها جمع شدن ولی در ایران به خیلی دلایل مادربردها در حال فروش هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم حدود 2 ماه دیگه مادربردهای بدون مشکل در بازار داخلی قابل تهیه باشند
اگر عجله دارید پیشنهاد میکنم این قطعات را تهیه بفرمائید
asus p8p67 ~245
Intel i7 2600k ~420
PCCooler 1216x 53
2*2 elixir 1600 ~70
amd radeon 6950 2gb ~430
green magnum ii ~45
green 635 ~100
dvd ~30
seagate 500 ~48
ENASAP (09-02-11), maxel134 (14-02-11), mehrdad_ab (10-02-11), saeid pc (09-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks