پاسخ: مشاوره براي خريد كيس مخصوص گيم
نقل قول:
فقط كيس لازم هست و براي بازي و ميكس فيلم قرار استفاده بشه. مانيتور هم 22 اينج فول اچ.دي هست. بودجه حداكثر 1/400/000 تومان.
لطفا" يك پلتفرم اينتل و يك يكي هم اي.ام.دي پيشنهاد بديد.
با تشكر
شما بودجه خوبی برای خرید سیستم اختصاص دادید ولی بنظرم الان زمان خوبی برای خرید سیستم نیست به دلایل زیر
پلتفرمها هر دو شرکت در حال تغییر هستند و متاسفانه مادربردهای جدید اینتل در قسمت sata2 خود به مشکلی برخورد کردن که باعث شده در تمام دنیا فروشش متوقف بشه ( البته به جز ایران :wink:)
کارتهای گرافیک جدید از دو شرکت amd و nvidia عرضه شدن ولی به دلیل وجود انبوه کارتهای قدیمی شرکتهای بزرک یا این گرافیکها را وارد نمیکنند یا به قیمتهای بسیار بالا اقدام به فروش میکنند
در این شرایط پیشنهاد میکنم اکر براتون امکان داره مدتی صبر بفرمائید یا با بودجه کمتر یک سیستم ارزان قیمت تر تهیه کنید و مابقی بودجه را برای ماههای آینده پس انداز کنید
اگر هم الان میبایستی خرید بفرمائید بفرمائید تا سیستم پیشنهادیم را خدمتتون تقدیم کنم :give_rose:
از اظهار نظر همه دوستان كمال تشكر را دارم.
نقل قول:
شما بودجه خوبی برای خرید سیستم اختصاص دادید ولی بنظرم الان زمان خوبی برای خرید سیستم نیست به دلایل زیر
پلتفرمها هر دو شرکت در حال تغییر هستند و متاسفانه مادربردهای جدید اینتل در قسمت sata2 خود به مشکلی برخورد کردن که باعث شده در تمام دنیا فروشش متوقف بشه ( البته به جز ایران :wink:)
کارتهای گرافیک جدید از دو شرکت amd و nvidia عرضه شدن ولی به دلیل وجود انبوه کارتهای قدیمی شرکتهای بزرک یا این گرافیکها را وارد نمیکنند یا به قیمتهای بسیار بالا اقدام به فروش میکنند
در این شرایط پیشنهاد میکنم اکر براتون امکان داره مدتی صبر بفرمائید یا با بودجه کمتر یک سیستم ارزان قیمت تر تهیه کنید و مابقی بودجه را برای ماههای آینده پس انداز کنید
اگر هم الان میبایستی خرید بفرمائید بفرمائید تا سیستم پیشنهادیم را خدمتتون تقدیم کنم :give_rose:
- لطفا" سيستم پيشنهادي خودتون رو بفرماييد: (هر دو پلتفرم)
- در صورت امكان در مورد مشكل ساتا 2 در مادربردهاي جديد اينتل توضيح بيشتري بفرماييد:
- اگر بخواهيم صبر كنيم حدودا" چه مدت بايد منتظر بمانيم؟
نقل قول:
نگاه کن دوست من چرا همه ما ها زود یک حرفی بمون می زنند اشتباه برداشت می کنیم؟ من کسی رو نمی خواهم باز خواست کنم تاپیک مشاوره اصلش همینه اصلا که شما یک سیستم پیشنهاد بدی بیایم بحث کنیم چرا این چرا اون تا از شالوده اطلاعات طرف استفاده کنه و بتونه بهترین سیستم رو بگیره و الا میره تو بازار طرف هم هر جنسی رو داشته باشه به طرف می ده تموم میشه میره !!!
من فقط دارم با شما بحث می کنم می خواهم بدونم به چه دلیل این قطعات رو پیشنهاد دادید
در مورد x58 ازراک من اطلاعاتی که داشتم گفتم نگاه کن محمد جان من فردی نیستم که تخصصی در مشاوره قطعات داشته باشم ولی سیستم های زیادی رو تست کردم از لحاظ اسمبل و از لحاظ های مختلف دیگه و هیچ وقت هم نشده در مورد یک مادربورد بگم بده یا بگم خوبه ایراد هاش رو میگم شاید فردی که داره سیستم می خره بلد باشه ADVANCE TIMING ها رو تغییر بده و بتونه از سیستم مثل بنز استفاده کنه!! من فقط ایرادی که دیدم و ایرادی که معلوم هست در این مادربورد رو متذکر می شم نه بیشتر و اگر این موضوع رو خودم تجربه نکرده بودم هیچ وقت صحبتی در مورد اون نمی کردم!!!
یوزر ما داره یک سیستم می گیره حق داره بدونه به چه دلیل این قطعات متاسفانه یوزر ها توی ایران زود میان می خواهن بهترین قطعات بشون پیشنهاد بشه در صورتی که باید منی که دارم سیستم پیشنهاد می دم به چالش کشیده بشم یا هر لحظه امادگی این رو داشته باشم که اگر کسی گفت فلان قطعه بگم چرا و الا هر کسی که اطلاعات پایه داشته باشه می تونه وب سایت های قیمتی رو باز کنه و از رو لیست قیمت اونا و قطعاتی که موجود هست یک سیستم کامل رو پیشنهاد بده پس اینطوری کدوم خوبه کدوم بده رو از کجا میشه فهمید !!!
در مورد پاور هم شرکت های محترم دارند از این موضوع استفاده می کنند من در بازار که رفتم بازاری ها موضوع یارانه ها رو پیش کشیدن و این پاور ها رو به قیمت های سر سام اور می فروشند
در صورتی که شاید اگر میانگین حساب کنید 1 درصد در 24 ساعت تفاوت داشته باشه پول قبض شما در پایان هر دوره بین 1000 تا 2000 تومان در صورتی که سیستم کاملا در 60 روز روشن باشه تفاوت بین پاوری که 80 گولد داره با 80 پلاس سیلور تفاوت می کنه و این میزان برای اینکه فرد بیاد و نزدیک به 50 هزار تومان هزینه بیشتر بکنه به نظر اشتباه میاد!!!
پاور های تولیدی که دارای سیستم Real Eps باشند منظور اینکه به صورت واقعی سیستم EPS رو داشته باشند و نه اینکه فقط مداری معمولی اضافه شده باشه تفاوت های زیادی با هم دیگر نمی کنند
شاید بگید 2 هزار تومان هزینه زیادی هست اما حساب کنید میشه 25 دوره که قبض بیاد در هر سال 6 بار قبض برق میاد یعنی 4 سال و یک ماه فکر نکنم یک پاور بتونه 4 سال و 1 ماه به صورت دائم روشن باشه!!! و در صورتی که خوندید 80 پلاس گولد کلا ربطی به مصرف و میزان مصرف نداره!!!! ما در شرایطی می گیریم که ربط داشته باشه.
افرادی که میاند در خواست سیستم می کنند از اونجایی که به ما اعتماد کردند و انتظار دارند سیستمی بشون پیشنهاد بشه که بتونه راهکاری فوق العاده باشه براشون پس ما امین اونها هستیم و چون سودی برای ما ندارد فرقی به حال ما نمی کند چه سیستمی رو پیشنهاد بدم پس بهترین قطعات رو با بهترین بودجه به اون معرفی می کنیم
امیدوارم فرد صاحب تاپیک بتونه از اطلاعاتی که رد و بدل شد استفاده لازم رو ببره
ضمن تشكر، خواهشمندم در صورت امكان و با توجه به نكات مفيدي كه اشاره كرديد شما هم سيستم پيشنهادي تان را بفرماييد:
نقل قول:
از اظهار نظر همه دوستان كمال تشكر را دارم.
- لطفا" سيستم پيشنهادي خودتون رو بفرماييد: (هر دو پلتفرم)
- در صورت امكان در مورد مشكل ساتا 2 در مادربردهاي جديد اينتل توضيح بيشتري بفرماييد:
- اگر بخواهيم صبر كنيم حدودا" چه مدت بايد منتظر بمانيم؟
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین :lol:
ببین عزیز برای گرفتن فریم ریت بالا در بازیها شما هم گرافیک خوب میخواین هم پردازنده مناسب
یه پردازنده 6 هسته ای amd ماکزیمم توانش ( در حالت آورکلاک ) ساپورت کردن یک 6950 هستش و اگر گرافیک قویتر از این تهیه کنید به دلیل گلوگاه شدن پردازنده شاهد افت فریم خواهید شد
به همین دلیل بنده برای سیستم گیمینگهای گران قیمت پیشنهاد نمیکنم از پلتفرم amd استفاده کنید
البته این قضیه مخصوص پردازنده های amd نیست و پردازنده های 1156 و 1366 ( به جز 980 به بالا ) هم تقریبا همین وضعیت را دارا هستند
پردازنده 980 که بسیار گران قیمته و با بودجه شما منطبق نمیشه پس عملا شما یک انتخاب بیشتر ندارید و اون هم استفاده از پلتفرم 1155 و پردازنده 2600k هستش
شما روی مادربردهای معمولی 6 عدد sata2 و 2 عدد sata3 دارید که هاردها را باید به sata3 وصل کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد ( این مشکل مادربردهای 1155 بود که خدمتتون عرض کردم )
البته در تمام دنیا این مادربردها جمع شدن ولی در ایران به خیلی دلایل مادربردها در حال فروش هستند :wink:
فکر میکنم حدود 2 ماه دیگه مادربردهای بدون مشکل در بازار داخلی قابل تهیه باشند
اگر عجله دارید پیشنهاد میکنم این قطعات را تهیه بفرمائید
asus p8p67 ~245
Intel i7 2600k ~420
PCCooler 1216x 53
2*2 elixir 1600 ~70
amd radeon 6950 2gb ~430
green magnum ii ~45
green 635 ~100
dvd ~30
seagate 500 ~48
ضمن تشکر.
- اگر بخواهم یک سیستم ارزان تر جمع کنم که بازی های روز را در یک مانیتور 22 اینچ فول اچ.دی راحت جواب بدهد پیشنهاد شما چیست؟ (با توجه به مشکلی که در مورد پلتفرم 1155 اینتل به آن اشاره کردید منطقی به نظر نمی رسد فعلا" روی آن هزینه شود)
- در مورد خرید مانیتور فول اچ.دی پیشنهاد شما چیست؟
- از این سیستم قراره برای کارهای میکس و مونتاپ فیلم هم استفاده بشه. چند سال پیش یک سری کارتهای میکس از شرکت پیناکل به اسم سوپر پرو بود که کار رندر رو بصورت ریل تایم انجام می داد! در حال حاضر جایگزینی برای آن آمده است؟
نقل قول:
ضمن تشکر.
- اگر بخواهم یک سیستم ارزان تر جمع کنم که بازی های روز را در یک مانیتور 22 اینچ فول اچ.دی راحت جواب بدهد پیشنهاد شما چیست؟ (با توجه به مشکلی که در مورد پلتفرم 1155 اینتل به آن اشاره کردید منطقی به نظر نمی رسد فعلا" روی آن هزینه شود)
- در مورد خرید مانیتور فول اچ.دی پیشنهاد شما چیست؟
- از این سیستم قراره برای کارهای میکس و مونتاپ فیلم هم استفاده بشه. چند سال پیش یک سری کارتهای میکس از شرکت پیناکل به اسم سوپر پرو بود که کار رندر رو بصورت ریل تایم انجام می داد! در حال حاضر جایگزینی برای آن آمده است؟
متاسفانه بازار اندکی به هم ریخته شده و مجددا پردازنده های amd هم در بازار کم شده اگر بهم اجازه بدین لیست را تا 2 روز دیگه تقدیم کنم ( بار amd قراره توضیع بشه )
مانیتور lg w2261vp را خودم استفاده میکنم و ازش راضیم ، سرعت پاسخگوئی 2 میلی ثانیه و کیفیت رنگ خوبی داره ( قیمت حدود 230 )
اکثر برنامه های جدید میکس تا اونجا که میدونم با گرافیکهای جدید به راحتی آنلاین افکت میزنند و مانند قدیم نیاز به کارتهای بخصوص نیست
نقل قول:
مانیتور lg w2261vp را خودم استفاده میکنم و ازش راضیم ، سرعت پاسخگوئی 2 میلی ثانیه و کیفیت رنگ خوبی داره ( قیمت حدود 230 )
کاملا تایید میشه ولی خوب الان دیگه خیلی کم تو بازار پیدا میشه و قیمتش هم حدود 170 تا 180 هست و قیمت بالا مربوط به قبل از ورود led به بازار هست
نقل قول:
متاسفانه بازار اندکی به هم ریخته شده و مجددا پردازنده های amd هم در بازار کم شده اگر بهم اجازه بدین لیست را تا 2 روز دیگه تقدیم کنم ( بار amd قراره توضیع بشه )
اکثر برنامه های جدید میکس تا اونجا که میدونم با گرافیکهای جدید به راحتی آنلاین افکت میزنند و مانند قدیم نیاز به کارتهای بخصوص نیست
با تشكر. خواهش مي كنم. منتظر مي مونم. در مورد كارتهاي گرافيكي از كدوم سري ها به بعد اين خاصيت رو دارند؟ نرم افزارهايي مانند پريمير از كدام ورژن به بعد اين مورد رو ساپورت مي كنند؟
نقل قول:
با تشكر. خواهش مي كنم. منتظر مي مونم. در مورد كارتهاي گرافيكي از كدوم سري ها به بعد اين خاصيت رو دارند؟ نرم افزارهايي مانند پريمير از كدام ورژن به بعد اين مورد رو ساپورت مي كنند؟
کارت گرافیک باید جوندار باشه مثلا 4870 ati یا nvidia 260 به بالا برای این کار مناسبند در مورد نرم افزار هم شما همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید عملکرد بهتری داره
نقل قول:
به نظر شما اگر بقيه قطعات به جزء مادربرد و سي پي يو رو بخريم و يك مادربرد معمولي مثل ASRcok 770DE3L و يك سي پي يو سه هسته اي اتلون بطور موقت ببينديم تا بعد از دو سه ماه آينده كه مادربردهاي جديد بياد اين دو قطعه رو هم اضافه كنيم چطوره؟
با در نظر گرفتن اين موضوع، پيشنهاد شما چيست؟