نگاه کن دوست من چرا همه ما ها زود یک حرفی بمون می زنند اشتباه برداشت می کنیم؟ من کسی رو نمی خواهم باز خواست کنم تاپیک مشاوره اصلش همینه اصلا که شما یک سیستم پیشنهاد بدی بیایم بحث کنیم چرا این چرا اون تا از شالوده اطلاعات طرف استفاده کنه و بتونه بهترین سیستم رو بگیره و الا میره تو بازار طرف هم هر جنسی رو داشته باشه به طرف می ده تموم میشه میره !!!

من فقط دارم با شما بحث می کنم می خواهم بدونم به چه دلیل این قطعات رو پیشنهاد دادید

در مورد x58 ازراک من اطلاعاتی که داشتم گفتم نگاه کن محمد جان من فردی نیستم که تخصصی در مشاوره قطعات داشته باشم ولی سیستم های زیادی رو تست کردم از لحاظ اسمبل و از لحاظ های مختلف دیگه و هیچ وقت هم نشده در مورد یک مادربورد بگم بده یا بگم خوبه ایراد هاش رو میگم شاید فردی که داره سیستم می خره بلد باشه ADVANCE TIMING ها رو تغییر بده و بتونه از سیستم مثل بنز استفاده کنه!! من فقط ایرادی که دیدم و ایرادی که معلوم هست در این مادربورد رو متذکر می شم نه بیشتر و اگر این موضوع رو خودم تجربه نکرده بودم هیچ وقت صحبتی در مورد اون نمی کردم!!!

یوزر ما داره یک سیستم می گیره حق داره بدونه به چه دلیل این قطعات متاسفانه یوزر ها توی ایران زود میان می خواهن بهترین قطعات بشون پیشنهاد بشه در صورتی که باید منی که دارم سیستم پیشنهاد می دم به چالش کشیده بشم یا هر لحظه امادگی این رو داشته باشم که اگر کسی گفت فلان قطعه بگم چرا و الا هر کسی که اطلاعات پایه داشته باشه می تونه وب سایت های قیمتی رو باز کنه و از رو لیست قیمت اونا و قطعاتی که موجود هست یک سیستم کامل رو پیشنهاد بده پس اینطوری کدوم خوبه کدوم بده رو از کجا میشه فهمید !!!

در مورد پاور هم شرکت های محترم دارند از این موضوع استفاده می کنند من در بازار که رفتم بازاری ها موضوع یارانه ها رو پیش کشیدن و این پاور ها رو به قیمت های سر سام اور می فروشند

در صورتی که شاید اگر میانگین حساب کنید 1 درصد در 24 ساعت تفاوت داشته باشه پول قبض شما در پایان هر دوره بین 1000 تا 2000 تومان در صورتی که سیستم کاملا در 60 روز روشن باشه تفاوت بین پاوری که 80 گولد داره با 80 پلاس سیلور تفاوت می کنه و این میزان برای اینکه فرد بیاد و نزدیک به 50 هزار تومان هزینه بیشتر بکنه به نظر اشتباه میاد!!!

پاور های تولیدی که دارای سیستم Real Eps باشند منظور اینکه به صورت واقعی سیستم EPS رو داشته باشند و نه اینکه فقط مداری معمولی اضافه شده باشه تفاوت های زیادی با هم دیگر نمی کنند

شاید بگید 2 هزار تومان هزینه زیادی هست اما حساب کنید میشه 25 دوره که قبض بیاد در هر سال 6 بار قبض برق میاد یعنی 4 سال و یک ماه فکر نکنم یک پاور بتونه 4 سال و 1 ماه به صورت دائم روشن باشه!!! و در صورتی که خوندید 80 پلاس گولد کلا ربطی به مصرف و میزان مصرف نداره!!!! ما در شرایطی می گیریم که ربط داشته باشه.

افرادی که میاند در خواست سیستم می کنند از اونجایی که به ما اعتماد کردند و انتظار دارند سیستمی بشون پیشنهاد بشه که بتونه راهکاری فوق العاده باشه براشون پس ما امین اونها هستیم و چون سودی برای ما ندارد فرقی به حال ما نمی کند چه سیستمی رو پیشنهاد بدم پس بهترین قطعات رو با بهترین بودجه به اون معرفی می کنیم

امیدوارم فرد صاحب تاپیک بتونه از اطلاعاتی که رد و بدل شد استفاده لازم رو ببره
ضمن تشكر، خواهشمندم در صورت امكان و با توجه به نكات مفيدي كه اشاره كرديد شما هم سيستم پيشنهادي تان را بفرماييد: