نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟

و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"

چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.

لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
من دیگه دارم از دست شما قاطی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

وقتی میگید أشغال یعنی یا بنده اطلاعاتم روی این برد کمه یا اینکه منظور بخصوصی دارم که این مادربرد رو معرفی میکنم

شما تا بحال یدونه از این بردهای ازراک رو که بنده معرفی میکنم نصب کردید ؟

اگر جواب مثبته که بفرمائید مشکلش چی بوده ؟ سرعتش کمه ؟ مشکل فنی داره ؟

اگر جواب منفیه که به چه جراتی میان میگین افراد بیان پول بیشتر هزینه کنند و مین از برندی که شما دوست دارید بخرن ؟

آخه تا کی باید پول بیخود تو جیب اون شرکتهای معروف بکنیم به خاطر یک اسم

اگر دقت کرده باشید بنده در برخی موارد قطعا نظرم مین گیگا بوده ولی برای یک سری بخصوص و اون هم به خاطر قیمت مناسب کیفیت مدار تغذیه منحصر به فرد ( در اون رنج قیمت ) اون برد بوده

قبلا عرض کردم دوباره هم میگم اینکه تعصب روی یک برند بخصوص داشته باشیم مربوط به زمانی میشد که اطلاعات کافی وجود نداشت

در حال حاضر ممکنه یک برد الایت بهتر از یک مین در همون رنج کارائی گیگا باشه ، اگر از گارانتی خیالم راحت باشه و قیمت مناسب باشه اول الایت رو خوب تست میکنم و پیشنهاد میدم و هیچ ترسی هم از این موضوع ندارم

در مورد قیمت رم هم که یک نفر رو فرستادم به آدرسی که فرمودید و گفتم قیمت شما مال ۲-۳ ماه قبل بوده

به عنوان تیکه بهتون گفتم قیمتها دوبرابر این ارقامه ، انگار از پشت کوه اومدم جواب دادین با قیمت 200٪ بهم میدین ( البته این بحث رو تا جائی که یادم میاد گفتید حتی تو پروفایلتون هم ادامه ندم ولی جالبه که توی فروم عمومی باز مطرحش کردید )

به این قیمت دادنهای شما عادت کردم برای مثال دیروز یا پریروز وسترن دیجیتال بلک ۱ ترابایتی قیمت داده بودید 98 که حداقل 15 هزار تومن از قیمت واقعی پائین تر بود

عزیز جان ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم برای انتخاب بهترینها ، بنده پیشنهادات خودم رو میدم ، شما هم پیشنهادهای خودت رو بده دوستان به اندازه کافی دانش دارند که به دنبال صحبت بنده یا جناب عالی چشم و گوش بسته نرن خرید کنند

به مرور زمان مشخص میشه کدوم پیشنهادها بهینه بوده و جنبه عملی داشته و کدامیک فقط وقت گذرونی و ادعا بوده

شما هم اگر مایلید ادامه بحث بدین به تاپیک بزنید انتقاد از پیشنهادهای کلاهبرداری با آی دی نیما بنده تا آخرش پا به پا باهاتون میام و بحث رو ناتموم نمیزارم

از وحید گرامی هم بابت به انحراف رفتن تاپیکشون پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید