قرار نيست مشکلي ديده بشه. هم پيکان آدم رو به مقصد مي رسونه و هم بنز. اما اين کجا و آن کجا. شما اصلا تجربه کاري با Asrock رو داشتيد؟! کدوم مدلش؟ چند وقت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درسته. بنده واسه پردازنده اينتل گفتم نه AMD.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برند معتبر. گارانتي عالي. ظرافت ساخت و ... . خوب به نظرم بهتره که شما مدل معادل Asrock اين مادربورد يعني چيپ G41 رو همراه با قيمت بفرمائيد تا قدم به قدم با هم مقايسه کنيم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز. فکر کنم شما نوشته هاي بنده رو درست نخونديد. من گفتم برند Asrock به نسبت Asus و Giga.
شما اومديد و يه مادربورد AMD Support از برند Asrock با يه مادربورد Intel Support از برند Gigabyte مقايسه ميکنيد!!؟!؟!؟!؟ و از من مي خواين دليل برتري رو بگم!؟!؟!؟ اصلا اين دو از هيچ نظر نبايد با هم مقايسه بشن.
همونطور که در بالا هم گفتم شما معادل G41 گيگا رو در برند Asrock همراه با قيمت بگيد تا با هم مقايسه کنيم.
نوع و طراحي مدار چاپي و ظرافت ساخت پايين. استهلاک بالا هم يعني عمر پايين مادربورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز لطفا مطالب بنده رو با دقت بخونيد. مدل Asus که هم DDR و هم SD ميخوره اصلا نيازي به Jumper Setting نداره. اما Asrock پدر آدم رواز تنظيمات گوناگون در مياره. ضمنا اون مادربوردهايي که شما مي فرمائيد حتما مشکل دار بودن. ميشه مدلشو بفرمائيد.؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گيگا هم فرمايشتون تاييد ميشه.
اصلا يه عامل خيلي مهم(غير از کيفيت ساخت و ....) در برتري Gigabyte نسبت به Asrock گارانتي عالي اون و همچنين پشتيباني بينظير اينترنتي از طريق سايت گيگابايت هست.
شما حتي مشکل مادربوردتون رو که از طريق سايتشون گزارش بديد ظرف 48 ساعت شما رو راهنمايي مي کنن و حتي اگر مشکل شما لاينحل باشه از طريق کمپاني مادربوردتون رو در ايران مرجوع مي کنن و سالمشو ميدن و حتي بخاطر حل مشکل ممکنه باياس جديد واسه Update ارائه بدن.

Bookmarks