نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.

Bookmarks