خواهش می کنـــــم.
ما هرگز در اینجا به کسی قطعات ناموجود پیشنهاد نخواهیم کرد که وقت خودمون و کاربر رو بگیریم!
بنده نگفتم سیستم بدیه. سیستمی که شما لیست کردید تا مرز 5 میلیون میره. سیستم بسیار خوبی هست! اما توصیه نمی کنم رم و اس اس دی رو حذف کنید و در آینده بخرید! اگر بودجه نمی رسه، صبر کنید تا بودجه اش جور شه و همه رو یکجا خریداری کنید.
GTX 760 ایسوس هم عرض کردم موجود نیست. یعنی شرکت سازگار ارقام و ویستاپخش هم در حال حاضر ندارن چیزی! اگر موجود باشه، فروشنده ای خرید قبلی داشته و در ویترین و دکور و یا انبارش داره خاک می خوره و خب موجود داره و به شما تقدیم می کنه!
در مورد مادربرد، اون مادربرد بسیار گرانقیمت و بیش از نیاز شماست که سهم قابل توجهی از بودجه تون رو به خودش اختصاص میده و دست شما رو برای خرید سایر قطعات مناسب بسته نگه میداره! اگرچه در خوب بودن اون مادربرد و کیفیت و امکاناتش، شکی وجود نداره. اما نیمه ی خالی لیوان این هست که فروشنده میخواد جنسش رو بفروشه و به هر طریقی شده سعی در مجاب کردن شما بر انتخاب قطعاتی که خودش تعیین می کنه داره!
جسارت می کنم که این حرف رو میزنم؛ اما شما تو بازار کامپیوتر نیستید و از این کلک هایی که به مشتری میزنن خبر ندارین و شاید جسارتاً از روی ساده لوحی حرف ایشان رو تایید کنید. هر چیزی که بهتون میگن رو باید خودتون برید تحقیق کنید و ببینید حقیقت داره و یا از روی منافع و سودجویی شخصی به شما اطلاعاتی ارائه داده و به راحتی قبول نکنید! حتی حرفی که من میزنم!
در غیر اینصورت مطمئن باشید و یقین بدونید تنها کسی که ضرر خواهد کرد، خود شما هستید و تنها کسی که سود می کنه، فروشنده اس!
بنده شخصاً متهم به چنین نگرشی شدم در جایی که واقعاً یکی از بدترین ضربه های روحی زندگیم رو خوردم! چون در کمال صداقت و بدون در نظر گرفتن کوچکترین منافع شخصی، اطلاعاتی ارائه دادم که فکر می کردن به فکر سود شخصی هستم! در حالی که حقیقت چنین نبود و اما خب چون مدرکی برای اثبات حسن نیتم نداشتم، باعث شد بهم ضربه بزنن!
از سایر دوستان کمک بگیرید در این زمینه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks