پاسخ: سیستم مناسب یادگیری تدوین و مقرون به صرفه (تا سقف 4 میلیون)
نقل قول:
دوست عزیز، سیستمی که شما نوشتید، تا نزدیک 5 میلیون میره! شما فرمودید 4 میلیون!
اگر بودجه 5 میلیون بود، باید همون اول می گفتید تا عنوان این تاپیک ویرایش بشه و اینجوری درست نیست وقت مشاورین در اینجا رو بگیرید و در آخر خودتون لیست بدید! اگر لیستی هم در کار هست، بهتره همون اول قرار بدید!
یقیناً هر فروشنده ای بر اساس موجودی های خودش لیست میده!
اما لیست فوق بنا به دلایلی که گفتنش در اینجا جایز نیست(!)؛ کمی بعید به نظر می رسه که به نقل از فروشنده ای باشه!!
کارت گرافیک ایسوس موجود نیست و بنا به دلایلی که در صفحه ی قبل گفتم، توصیه نمیشه!
اون فروشنده ی عزیز، از کجا آورده؟! خرید قبلی داره؟! اسم و آدرس فروشگاهشون رو لطف می کنید برای برنده PM کنید؟
حالا اینکه در لیستتون کولر نیست، به کنار!
در هر صورت شما نیازی به اون مادربرد گران قیمت نخواهید داشت! پردازنده ی 4770K به مراتب ارزشش فراتر از خرید اون مادربرد هست.
حرف شما بسیار متین است. کاملا متوجه هستم که در کمال محبت و معرفت وقت گذاشتید و جواب سوال های من را تقبل کردید.
من لیستی را که این جا فرمودید دقیق و مو به مو روی کاغذ نوشتم و بردم و چند جا نشان دادم خیلی ها نداشتند. به جز یکی از فروشنده ها. (شهرستان زندگی می کنم.)
تعجب کرد. یکی دو قطعه ای که پیشنهاد داشت را جا به جا کرد. به خصوص روی این مدل مین خیلی تاکید داشت (کیفیت قطعات و امکانات بالا)
گرافیک را هم تعجب کرد که چرا گیگا انتخاب کردم. گفتم به این دلیل که ظاهرا ایسوس توی بازار نیست. رد کرد و گفت من دیروز همین سیستم را برای یکی دیگه بسته ام.
از نظر هزینه هم که گفتم. در نظر داشتم اس اس دی و همچنین یکی از رم ها را قلم بگیرم تا خیلی بیشتر از چهار تومان نشه.
به جمع زدن نرسیدیم. گفت یکی دو تا از قطعه ها را باید از تهران تهیه کند. قرار بود قیمت قطعی را امروز بهم بگه که آن هم به خاطر نوسانات منتفی شد و توصیه کرد یکی دو هفته ای دست نگه دارم.
مجددا از وقتی که گذاشتید تشکر می کنم. ولی مطلقا آن چیزی که تصورتان بود درست نیست. اگر سوء برداشتی شده باشد مجددا عذرخواهی می کنم.
پاسخ: سیستم مناسب یادگیری تدوین و مقرون به صرفه (تا سقف 4 میلیون)
خواهش می کنـــــم.
ما هرگز در اینجا به کسی قطعات ناموجود پیشنهاد نخواهیم کرد که وقت خودمون و کاربر رو بگیریم!
بنده نگفتم سیستم بدیه. سیستمی که شما لیست کردید تا مرز 5 میلیون میره. سیستم بسیار خوبی هست! اما توصیه نمی کنم رم و اس اس دی رو حذف کنید و در آینده بخرید! اگر بودجه نمی رسه، صبر کنید تا بودجه اش جور شه و همه رو یکجا خریداری کنید.
GTX 760 ایسوس هم عرض کردم موجود نیست. یعنی شرکت سازگار ارقام و ویستاپخش هم در حال حاضر ندارن چیزی! اگر موجود باشه، فروشنده ای خرید قبلی داشته و در ویترین و دکور و یا انبارش داره خاک می خوره و خب موجود داره و به شما تقدیم می کنه!
در مورد مادربرد، اون مادربرد بسیار گرانقیمت و بیش از نیاز شماست که سهم قابل توجهی از بودجه تون رو به خودش اختصاص میده و دست شما رو برای خرید سایر قطعات مناسب بسته نگه میداره! اگرچه در خوب بودن اون مادربرد و کیفیت و امکاناتش، شکی وجود نداره. اما نیمه ی خالی لیوان این هست که فروشنده میخواد جنسش رو بفروشه و به هر طریقی شده سعی در مجاب کردن شما بر انتخاب قطعاتی که خودش تعیین می کنه داره!
جسارت می کنم که این حرف رو میزنم؛ اما شما تو بازار کامپیوتر نیستید و از این کلک هایی که به مشتری میزنن خبر ندارین و شاید جسارتاً از روی ساده لوحی حرف ایشان رو تایید کنید. هر چیزی که بهتون میگن رو باید خودتون برید تحقیق کنید و ببینید حقیقت داره و یا از روی منافع و سودجویی شخصی به شما اطلاعاتی ارائه داده و به راحتی قبول نکنید! حتی حرفی که من میزنم!
در غیر اینصورت مطمئن باشید و یقین بدونید تنها کسی که ضرر خواهد کرد، خود شما هستید و تنها کسی که سود می کنه، فروشنده اس!
بنده شخصاً متهم به چنین نگرشی شدم در جایی که واقعاً یکی از بدترین ضربه های روحی زندگیم رو خوردم! چون در کمال صداقت و بدون در نظر گرفتن کوچکترین منافع شخصی، اطلاعاتی ارائه دادم که فکر می کردن به فکر سود شخصی هستم! در حالی که حقیقت چنین نبود و اما خب چون مدرکی برای اثبات حسن نیتم نداشتم، باعث شد بهم ضربه بزنن!
نقل قول:
درست میفرمایید/بنده هم مثل شما قصد راهنمایی دارم تا در اینده کار ایشون بمشکل نخوره وتازه مینهای مورد اشاره تقریباً نصف قیمت مدلهای پیشنهادی هستن/تازه اگه هم بتونید مین مناسبی از سری +AM3 یا +FM2 هم با مشخصات مورد نظر پیشنهاد بدید برنامه ای هم برای خودم میچینم ک مین وپردازنده خودمو هم ارتقا بدم((بعد3-4 سال داره دلم میزنه با اینکه خیلی ازش راضیم))برای تدوین AMD بهتر بدلم میشینه که بازم بزرگواری میفرمایید:1. (29):
از سایر دوستان کمک بگیرید در این زمینه...