پاسخ: سیستم مناسب یادگیری تدوین و مقرون به صرفه (تا سقف 4 میلیون)
امروز یه مغازه بودم این سیستم را پیشنهاد کرد
به احتمال قوی درایو جامد را حذف کنم تا با بودجه هماهنگ تر شه همین را بگیرم...
نظرتون چیست
مدل |
قطعه |
Asus z87 Deluxe |
Mainboard |
Intel Core i5 - 4670K 3.40GHz Haswell |
CPU |
GSkill RipjawsX Blue 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11 |
RAM |
ASUS GTX 760 OC DCII 3X 2GB GDDR5 |
VGA |
Caviar Black 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 1TB |
HDD |
A-Data XPG SX910 128GB |
SSD |
GP750B-OC 80Plus Gold |
Power |
ASUS 24X DRW-24D3ST/BLK/G/AS |
DVD writer |
Green X1 Basic Gaming |
Case |
در ادامه حرفای دوستان جسارت عرض میکنم که دوستمون برای تدوین میخواد
خب اولین نکته رو بگم مینبرد شما بایستی از IEEE1394 برای اتصال دوربین استفاده کنه که این مورد دست خودموبرای ارتقای سیستم فعلیم که کارتدوین دارم بسته(((قابل توجه اشخاصی که فکر میکنن مین خیلی خفن لازمه/بجاش هزینه اضافه رو بدبد به CPU
مادربورد های پیشنهادی هیچکدومش.1394 ندارن وهمینطور هیچ اسلاتPCI
گفتم PCI ک بتونید کارت کپچر یا 1394 یا کارت تدوین به سیستمتون ببندید
چون بعید میدونم PCIe راحت گیرتون بیاد
دوم اینکه کولروپاور ومهمترین نکته مورد رم هست/کافیه رم انتخابی توی لیست مین نباشه بعدنا با چند جور نرم افزار مربوصه کار کنی میبینید چه بلاهایی سرتون میاد
مورد آخر هم به هارد مربوطه///بازهم میگم عزیزان برای تدوینگری ومیکس حتی المقدور سراغ هاردهای شرکت وسترن نرین/یا سیگیت باراکودا یا سامسونگ((هروقت اطلاعات قدیمی مشتری از بین رفت یاد همچین حرفی میفتید)))
هارد SSD هم برای کش برنامه ها و ویندوز هم نورعلی نور
هارد هم ظرفیت بالاتری نیازتون میشه((2ترا وشایدم بالاتر))
گرافیک هم nVidia بخاطر Coda که توی برنامه های جدیدبهتروکمک دستتون/ولی لازم نیس حتماً خفن باشه
در مورد هاردهای وسترن این چنین نیست . اتفاقا بر عکس این موضوع هست . میزان خرابی در هاردهای سیگیت به مراتب بیشتر از وسترن هست . فقط کافیه به سری 7200.11 این شرکت که خیلی از خریداران رو به دردسر انداخت نگاه کنید . وسترن بلک شاید بهترین هارد ساتا 3.5 باشه که تا بحال ساخته شده .
برای کارت تدوین باید یک هزینه خوبی برای خرید کارت پیناکل یا canpus بگذارید کنار
دوست عزیز، سیستمی که شما نوشتید، تا نزدیک 5 میلیون میره! شما فرمودید 4 میلیون!
اگر بودجه 5 میلیون بود، باید همون اول می گفتید تا عنوان این تاپیک ویرایش بشه و اینجوری درست نیست وقت مشاورین در اینجا رو بگیرید و در آخر خودتون لیست بدید! اگر لیستی هم در کار هست، بهتره همون اول قرار بدید!
یقیناً هر فروشنده ای بر اساس موجودی های خودش لیست میده!
اما لیست فوق بنا به دلایلی که گفتنش در اینجا جایز نیست(!)؛ کمی بعید به نظر می رسه که به نقل از فروشنده ای باشه!!
کارت گرافیک ایسوس موجود نیست و بنا به دلایلی که در صفحه ی قبل گفتم، توصیه نمیشه!
اون فروشنده ی عزیز، از کجا آورده؟! خرید قبلی داره؟! اسم و آدرس فروشگاهشون رو لطف می کنید برای برنده PM کنید؟
حالا اینکه در لیستتون کولر نیست، به کنار!
در هر صورت شما نیازی به اون مادربرد گران قیمت نخواهید داشت! پردازنده ی 4770K به مراتب ارزشش فراتر از خرید اون مادربرد هست.
قصدم از اینکه Wd استفاده نکنن بخاطر اینه که وقت خرابی خیلی خیلی بدتعمیرن وسیگیت درصد احیاشون بالاتره
سعی کنیدهم SSD باشه
برای مینبرد هم متاسفانه نمونه های کمی برای تدوین ومیکس هس
نمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از شرکت Asrock و نمونه سیستم خودم هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوباره تکرار میکن شما باید چیزی انتخاب کنید که 1394 وحداقل یک شکاف اسلاتPCI داشته باشه
عزیزان بیشتر وبهتر میتونن توی انتخاب مینبرد راهنمایی کنن
محض احتیاط میگم/کارت تدوین هم با کارت میکس متفاوته وهرکدوم کارش مجزا
جناب تاج، می بینید که بودجه شون نمی رسه برای خرید مادربردهایی که می فرمایید!
ضمناً تمامی مادربردهای موجود در بازار امروزی از حداقل یک عدد اسلات PCI بهره می برند!
همچنین در صورت لزوم می تونن کارت الحاقی IEEE 1394 رو جدا خریداری کنند. حدود 100 هزار تومن قیمتش هست.
نقل قول:
جناب تاج، می بینید که بودجه شون نمی رسه برای خرید مادربردهایی که می فرمایید!
ضمناً تمامی مادربردهای موجود در بازار امروزی از حداقل یک عدد اسلات PCI بهره می برند!
همچنین در صورت لزوم می تونن کارت الحاقی IEEE 1394 رو جدا خریداری کنند. حدود 100 هزار تومن قیمتش هست.
درست میفرمایید/بنده هم مثل شما قصد راهنمایی دارم تا در اینده کار ایشون بمشکل نخوره وتازه مینهای مورد اشاره تقریباً نصف قیمت مدلهای پیشنهادی هستن/تازه اگه هم بتونید مین مناسبی از سری +AM3 یا +FM2 هم با مشخصات مورد نظر پیشنهاد بدید برنامه ای هم برای خودم میچینم ک مین وپردازنده خودمو هم ارتقا بدم((بعد3-4 سال داره دلم میزنه با اینکه خیلی ازش راضیم))برای تدوین AMD بهتر بدلم میشینه که بازم بزرگواری میفرمایید:1. (29):
نقل قول:
قصدم از اینکه Wd استفاده نکنن بخاطر اینه که وقت خرابی خیلی خیلی بدتعمیرن وسیگیت درصد احیاشون بالاتره
سعی کنیدهم SSD باشه
برای مینبرد هم متاسفانه نمونه های کمی برای تدوین ومیکس هس
نمونه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از شرکت Asrock و نمونه سیستم خودم هم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوباره تکرار میکن شما باید چیزی انتخاب کنید که 1394 وحداقل یک شکاف اسلاتPCI داشته باشه
عزیزان بیشتر وبهتر میتونن توی انتخاب مینبرد راهنمایی کنن
اارت تدوین هم با کارت میکس متفاوته وهرکدوم کارش مجزا
وسترن تمام برداش تو دست تعمیر کارها هست . وسترن بلک هم خرابیش زیر 2٪ هست .
اگه سری بلک اینقده کم خرابی داره حرفی نیست همون WD-Black
حتی سری وسترن blue , red هم خرابی کمی دارند . فقط تو سری گرین خیلی ها به جای استفاده آرشیو از این هارد به عنوان هارد ویندوز و بوتیبل استفاده میکنند و کمی از کندی شکایت میکنند .