خواهش میکنم . امیداورم سیستم خوبی براتون بشه . سوال دیگری هم بود بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بزرگوار. اگه پرسشی بود، حتماً میپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
AMD>INTEL (08-02-16)
توی دیجی کالا تو قسمت نظرات کاربران، یکی از کاربران واسه نقاط ضعف این مادربرد (گیگا) نوشته بود:
"بوت هاي مکرر به دليل باگ در بايوس و ريست شدن تنظيمات با بايوس پيش فرض"
و در ادامه هم گفته بود:
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
"در اولین تست ها با فعال کردن پروفایل XMP ماژول رم 16 گیگ Gskill برای افزایش فرکانس رم از 2166 به 3000 مگاهرتز تعیین شده رم ) Trident Z 16GB(2x8GB) CL15 مادر برد هنگ میکرد و سیستم دوال بایوس اون رو به حالت پیش فرض بایوس بر میگردونند ! بعد از بررسی سایت گیگابایت متوجه شدم که یک بایوس جدید ( البته بتا ) برای رفع مشکل XMP Compatibility ارائه شده که بعد از ریختن اون روی یک فلش با فرمت FAT32 و استفاده از qFlash گیگابایت بدون نصب ویندوز اون رو آپدیت کردم و به ظاهر مشکل رفع شده !
ویندوز 10 با سرعت زیاد نصب شد
البته نتونستم علیرغم روشن کردن حالت بایوس UEFI امکانات اضافه UEFI رو در مادربرد فعال کنم ( در تنظیمات باید نوع سیستم عامل رو ویندزو 8 و 10 قرار بدید )
از جمه مواردی که مورد نیازم بود Raid intel برای استفاده از تکنولوژی IRST بود که هنوز موفق به فعال کردن اون نشدم !"
میخواستم بپرسم چقد این حرف درسته و این مشکل وجود داره؟!
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 10-02-16 انجام شده است
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
از این نظرات بدون سند که عموما برای منظور های دیگه هست زیاده . انجمن پشتیبانی گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار میتونستند سوالشون رو مطرح کنند .یک مورد خرابی گیگابایت z170 تا به حال تاپیک وجود نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من همیشه بهتر خبرهای مربوط به قطعات و همچنین بروز مشکل برای قطعات رو از سایتهای رسمی و سایتهای که این قطعات رو مورد تست و ارزشیابی قرار میدن دریافت کنید به صرف اینکه یه کسی در یک سایت معمولی خرید و فروش که به صورت تخصصی در کار سخت افزار نیست و کار اصلیش خرده فروشی هست مشکلی رو بیان میکنه و شاید هم دلیل بروز این مشکلات در درست استفاده نکردن خود اون فرد بوده اکتفا نکنید و این رو بدونید اگر این مشکلات حقیقت داشت قبل از اینکه این عزیز تو اون سایت اعلام کنه خیلی زودتر از طرف سایتهای تخصصی سخت افزار این خبرها در فضای مجازی به اشتراک گذاشته میشده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجمن رسمی پشتیبانی آنلاین گیگابایت در ایران در انجمن شهر سخت افزار قرار دارد . تا به حال چنین مشکلی در انجمن گیگابایت مطرح شده . حتی مورد داشتیم در انجمن های خارجی جواب نگرفته بودند ولی در انجمن پشتیبانی گیگابایت در شهر سخت افزار جوابشون را به خوبی گرفتند و مشکلشون حل شده .
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله من هم باشما موافق ایشون اون مشکلی رو که گفتند گویا در سایت دیجی کالا کسی بیان کرده بوده و شاید اون مشکلی که اون عزیز تو سایت دیجی کالا بیان کرده بوده از طرف خودشون و نوع استفاده ی غلط خودشون با اون برد بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 10-02-16 انجام شده است
با درود دوباره.
من سیستم رو بستم و راه اندازی کردم.
خدا رو شکر تا به اینجا، همه چی اوکی بوده. هرچند هنوز کار سنگین و گیم سنگین باهاش انجام ندادم هنوز.
فقط یه موردی هس و اونم اینکه من رزولویشن رو در حالت 1920*1080 گذاشتم و فرکانس مانیتور هم بالطبع روی 60Hz هستش.
اما در این وضعیت، تصویر از حالت عادی حس میکنم خیلی روشن تره و نوشته ها و متون یه خورده حالت تیز داره (از لحاظ گرافیکی)
نمیشه با این رزولویشن، من فرکانس بالاتر (مثلاً 75Hz) رو داشته باشم؟
آیا این مشکل برمیگرده به فرکانس مانیتور؟
و آیا اصلاً این مشکل هستش یا نه و فقط چشم من چون به مانیتور قبلیم عادت داره، این بنظرم مشکل میاد؟!
اینم یه عکس
تنظیمات اسکالینگ رو توی تنظیمات کارت گرافیکتون تنظیم کنید درست میشه .کلا وضعیت مونیتورهای IPS-PLS با TN خیلی فرق داره این نور به نظرم نرماله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه فرکانس 75 نگفتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات Scaling رو در چه حالتی قرار بدم؟
اگه لطف کنید و مواردی که دقیقاً واسه بهبود تصویر مد نظرتون هست رو بگید، ممنون میشم.
ضمن اینکه من حالت Output Dynamic Range رو که شامل دو گزینه ی Limited و Full هستش رو تغییر دادم و روی Full گذاشتم.
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 13-02-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks