با عرض سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مادربرد M4A78 رو به شما پیشنهاد میدم همون طور که دفه قبل هم گهتم عالیه با قیمت 93 هزارتومن و واقعا حرف نداره
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8DgaI5WgY50udcbZ
مشخصاتشو حتما بخونید
اما اگه مادربرد تاسقف 130 مخوای من مادربرد
GIGABYTE - MA785G-UD3H
Support 16GB DDR2 1333(O.C.) /1066/800 MHz memory
North Bridge: AMD 785G
South Bridge: AMD SB710
2 slot PCI Express2 x16 slot (1 slot running x16 1, 1slot running x4
رو به شما پیشنهاد میدم با قیمت 120 هزارتومن البته خیلی برا CrossFirex قوی نیست
گرافیگ
آره من با گرافیک 4850 موافقم و اصلا مشکل گرمایی نداره .( دوست عزیزمان که گفتد مشکل گرمایی داره لطف کنن مدلشو بنویسند تا دربارش بحث کنیم )
برد 4850 خوبه مخصوصا حالا که قیمت های 4850 به دلیل رقابت با Nvidia پایین آمده یعنی از رنج 195 تا 250 به 164 تا 190 کاهش یافته که این واقعا خوبه
اما من گرافیک
HIS HD 4850 IceQ 4 1GB رو پیشنهاد میدم his یکی از بهترین شرکت های تولید کننده که واقعا برد های تخصصی و عالی می زنه که برد هاش تازه در ایران وارد میشه
HIS HD 4850 IceQ 4 1GB با قیمت 185 هزارتومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر که ای برد تو بازار گیرت نیومد می تونی اینو برداری
ASUS - ATI RADEON EAH4850 - 1GB با قیمت 180 تومن
یا این یکیو
XFX - ATI RADEON HD4850 - 1GB با قیمت 175 هزار تومن که این هم خوبه
البته همون طور که دوست عزیزمون اشاره کرده 4770 هم برد عالیه که از تکنولوژی 40nm در ساخت این گرافیک استفاده میشه و قدرت بسیار بالایی داره و واقعا به پای 4850 میرسه و واقعا عالیه با قیمت 160هزار تومن اما به دلیل مشکل توضیع و پخش این گرافیک ممکنه ایت کارت گیرت نیاد که ATI برای رفع این مشکل کارت 4730 را وارد بازار کرد
اما CPU
AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz این ارزان ترین CPU سوکت AM3 هست با قیمت 67 هزار تومن 45nm
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks