پاسخ: سیستم INTEL جم کنم یا AMD ???
ممنون رفقا
مدل پاورم Acbel 470w
ram 3gig Patriot
cpu : atlon 3500+
میگم فعلا" تصمیم گرفتم فقط مادربرد و گرافیک بگیرم
هر موقه اوضاع مالی خوب شد برم سراغ بقیه قطعات
رو گرافیک نظرم رو ATI 4850
مادربرد رو هم شما پیشنهاد بدید تا سقف 130 تومان
یه سوال اگه من مادربردی بگیرم که AM3 ساپورت بکنه همین سی پی یو 3500 رو هم ساپورت میکنه ؟
در ضمن CPU AM3 دوربر 50 یا 60 تومان پیدا میشه ؟
نقل قول:
ممنون رفقا
مدل پاورم Acbel 470w
ram 3gig Patriot
یه سوال اگه من مادربردی بگیرم که AM3 ساپورت بکنه همین سی پی یو 3500 رو هم ساپورت میکنه ؟
سلام اون cpu روی مینهای جدید نمیخوره
بهتره یه athlon ii x2 240 بردارید که البته دوستان قبلا معرفی کردند
رمهاتون هم احتمال قوی ddr2 هستند
با 4850 به دلیل دمای زیادش مخالفم پیشنهاد میکنم 4770 بردارید ، درسته که اندکی از 4850 ضعیفتره ولی به خنکیش و صدای زیاد 4850 فکر کنم بیارزه
پیشنهادم اینهاست
athlon ii x2 240 ----- ~63
asrock a770de+ ----- ~63
ati 4770 ----- ~140
با این کانفیگ چندتا سیستم بستم با هم خوب مچ میشن و ریزالت خوبی بهت میدن :cool:
تصحیح میکنم : اگر cpu شما سری athlon 64 باشه روی مینهای am2+ مثل مین بالا نصب میشه
دوست عزیز در مواقعی که قصد ارتقاء سیستم رو دارید سعی کنید در توان مالی خودتون به نحو احسن سیستم رو به روز کنید به طور مثال در حال حاضر به خاطر اینکه شما حافظه DDRII دارید اصلاً استفاده از همون حافظه های قبلی رو بهتون پیشنهاد نمیدم و بهتره مادربورد و سی پی یو و رم های سیستم قبلی رو بفرشید و قطعات جدید جایگزین آن کنید و در مورد منبع تغذیه فکر میکنم مناسب باشه ولی اگر گرافیک قوی مد نظر داری باید اون رو هم عوض کنی .
پیشنهاد من :
Main : M.B ASROCK M3A785GXH/128M = 106000toman
cpu : CPU AMD Athlon X2 240 = 60000Ttoman
Ram : 2*1 GB DDR3 1600 Gskill = 80000 toman
VGA : Asus ATI 4770 Furmola 512MB DDR4 = 150 toman
این پردازنده دمای فوق العاده پایینی داره با فن استوک در حالت لود 30 درجه سانتیگراد هست و با 30 در صد اورکلاک تا فرکانس 3.6 'گیگاهرتز که خیلی افزایش کارایی پیدا میکنه و یک اور کاملاً مطمئن هم هست بیش از 40 درجه نمیشه البته با وجود حافظه های خویب که توصیه شده میتونیخیلی بیشتر از این مقدار اور کنی .
نقل قول:
ممنون رفقا
من جای شما بودم نظرم عوض می کردم و مادربرد و cpu رو عوض می کردم به نظر من شما اگر این دو تا قطعه رو تهیه کنید
Cpu : AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz--->60000
asrock m3a785gmh/128 ----- 90
3 گیگ رم پاتریوت رو بفروشین به راحتی با پول ان فکر کنم بتونید 2 گیگ رم DDR3 تهیه کنید این مادر برد گرافیک انبرد داره خود اقا نیما هم توی پستی زده بودند که با کارت انبرد این این مین بازی رزیدنت اویل 5 رو بازی کردند پس میشه تا حدی برای بازی هم روش حساب کرد و هر وقت پول دست تون آمد یه گرافیک از سری 5700 تهیه کنید با احترام برای همه دوستان که نظر دادن اما به نظر من با وجود ویندوز 7 و Drx11 بازی های که از اون پشتیبانی کنند خیلی زود همه گیر می شند به نظر من دادن 140 هزار تومان برای کارت گرافیک وقتی میشه 5750 رو با قیمت 190 تهیه کرد کمی اشتباهه و تفاوت این دو کارت بیشتر از 50 هزار تومان برای همین اگر شما فعلا پول ندارید ( مثل خود من) بهتر فعلا کارت رو تهیه نکنید چون قطعا سری 4700 و 4800 ATI با همه گیر تر شدن سری 5700 و 5800 افت قیمت شدیدی می کنند .
نقل قول:
دوست عزیز یک جورایی با مادر برد پیشنهادی شما مخالفم این مادر برد از NorthBridge 770 و South Bridge 700 استفاده میکنه که توانایی فعال کردن هسته های غیر فعال شده پردازنده Phenom II X2 را نداره
از آنجایی که جذّابیت این پردازنده های 545 و 550BE از شرکت AMD توانایی در فعال شدن هسته های غیر فعال شده و بدست اوردن عملکردی در حد Phenom II X4 955Be میباشد . لذا توصیه مادر بردی که دارای Southbridge از نوع 710 یا 750 یا آنکه Northbridge از نوع NVIDIA 980a نباشد با این پردازنده ها منصفانه به نظر نمیرسد.
به نظر من در این رنج قیمت مادر بردی با NB785/SB710 و یا NB770/SB710 برای این پردازنده خیلی منطقی تر میباشد.
دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم چون پردازنده هیچ ربطی به south Brige نداره South Brige برای ارتباط device هایی مثل soundCard , ps2/usb ,onboard Lan , پیرینتر و هارد و سی دی رام و غیره هست , پرت های کوچک برای مدم و غیره با مادربرد هست ولی NorthBridge برای ارتباط باس ها و رم و CPU و گرافیک و port pci express با تمام سرعت ها ی انتقال متل Bit هاست پس CPU هیچ ربطی به Soth Bridge نداره می تونید بیشتر مطالعه کنید (کتاب های سخت افزار ,سایت ها و ....) تا منظور حرف های منو کاملا بفهمید (البته من اصلا قصد جسارت ندارم )
همانطور که شما گفتی برای ساپرت CPU های Phenom II باید NB قدرت بالایی داشته باشد ارتباط
که NB770 رو پیشنهاد دادید اگه نگاه کنی می بینی که مادربرد M4A78 چیپستش NB770 هست و کاملا کافیه
اگر به سایت ASUS.com مراجه کنی ومادربردم سرچ کنی و به قسمت Support Cpus بری تمام CPU هایی که این مادربرد ساپرت میکنه نوشته خودت می فهمی البته یادت باشه M4A78 چند مدل هست یکی با چیپ Nforce و یکی AMD770 .
نقل قول:
دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم چون پردازنده هیچ ربطی به south Brige نداره South Brige برای ارتباط device هایی مثل soundCard , ps2/usb ,onboard Lan , پیرینتر و هارد و سی دی رام و غیره هست , پرت های کوچک برای مدم و غیره با مادربرد هست ولی NorthBridge برای ارتباط باس ها و رم و CPU و گرافیک و port pci express با تمام سرعت ها ی انتقال متل Bit هاست پس CPU هیچ ربطی به Soth Bridge نداره می تونید بیشتر مطالعه کنید (کتاب های سخت افزار ,سایت ها و ....) تا منظور حرف های منو کاملا بفهمید (البته من اصلا قصد جسارت ندارم )
همانطور که شما گفتی برای ساپرت CPU های Phenom II باید NB قدرت بالایی داشته باشد ارتباط
که NB770 رو پیشنهاد دادید اگه نگاه کنی می بینی که مادربرد M4A78 چیپستش NB770 هست و کاملا کافیه
اگر به سایت ASUS.com مراجه کنی ومادربردم سرچ کنی و به قسمت Support Cpus بری تمام CPU هایی که این مادربرد ساپرت میکنه نوشته خودت می فهمی البته یادت باشه M4A78 چند مدل هست یکی با چیپ Nforce و یکی AMD770 .
guns گرامی به نظر شما بایستی اندکی بیشتر تامل و تحقیق بفرمائید
همونطور که جناب اسکندری فرمودند قابلیت آنلاک کردن core و کش پنهان پردازندههای amd در مادربردهائی امکان پذیر هستند که پل جنوبی آنها sb710 یا sb750 باشه
مادربردهائی که دارای چیپست sb700 به پائین هستند acc رو پشتیبانی نمیکنند
ایشون هم دقیقا و به وضوح به این مطلب اشاره کردند که کاملا هم درست گفتند
وقتی به یک نفر میگید " بفهمید" از دیدگاه بنده معنی خوبی نداره ، چه بعدش توضیح بدین که قصد و منظوری نداشتید چه توضیح ندید
لطفا در لحن پست زدنتون یکم بیشتر دقت کنید :give_rose:
نقل قول:
ممنون رفقا
مدل پاورم Acbel 470w
ram 3gig Patriot
با عرض سلام
من مادربرد M4A78 رو به شما پیشنهاد میدم همون طور که دفه قبل هم گهتم عالیه با قیمت 93 هزارتومن و واقعا حرف نداره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصاتشو حتما بخونید
اما اگه مادربرد تاسقف 130 مخوای من مادربرد
GIGABYTE - MA785G-UD3H
Support 16GB DDR2 1333(O.C.) /1066/800 MHz memory
North Bridge: AMD 785G
South Bridge: AMD SB710
2 slot PCI Express2 x16 slot (1 slot running x16 1, 1slot running x4
رو به شما پیشنهاد میدم با قیمت 120 هزارتومن البته خیلی برا CrossFirex قوی نیست
گرافیگ
آره من با گرافیک 4850 موافقم و اصلا مشکل گرمایی نداره .( دوست عزیزمان که گفتد مشکل گرمایی داره لطف کنن مدلشو بنویسند تا دربارش بحث کنیم )
برد 4850 خوبه مخصوصا حالا که قیمت های 4850 به دلیل رقابت با Nvidia پایین آمده یعنی از رنج 195 تا 250 به 164 تا 190 کاهش یافته که این واقعا خوبه
اما من گرافیک
HIS HD 4850 IceQ 4 1GB رو پیشنهاد میدم his یکی از بهترین شرکت های تولید کننده که واقعا برد های تخصصی و عالی می زنه که برد هاش تازه در ایران وارد میشه
HIS HD 4850 IceQ 4 1GB با قیمت 185 هزارتومن
اگر که ای برد تو بازار گیرت نیومد می تونی اینو برداری
ASUS - ATI RADEON EAH4850 - 1GB با قیمت 180 تومن
یا این یکیو
XFX - ATI RADEON HD4850 - 1GB با قیمت 175 هزار تومن که این هم خوبه
البته همون طور که دوست عزیزمون اشاره کرده 4770 هم برد عالیه که از تکنولوژی 40nm در ساخت این گرافیک استفاده میشه و قدرت بسیار بالایی داره و واقعا به پای 4850 میرسه و واقعا عالیه با قیمت 160هزار تومن اما به دلیل مشکل توضیع و پخش این گرافیک ممکنه ایت کارت گیرت نیاد که ATI برای رفع این مشکل کارت 4730 را وارد بازار کرد
اما CPU
AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz این ارزان ترین CPU سوکت AM3 هست با قیمت 67 هزار تومن 45nm
:11()::cool::love:
نقل قول:
با عرض سلام
من مادربرد M4A78 رو به شما پیشنهاد میدم همون طور که دفه قبل هم گهتم عالیه با قیمت 93 هزارتومن و واقعا حرف نداره
مشخصاتشو حتما بخونید
GIGABYTE - MA785G-UD3H
گرافیگ
آره من با گرافیک 4850 موافقم و اصلا مشکل گرمایی نداره .( دوست عزیزمان که گفتد مشکل گرمایی داره لطف کنن مدلشو بنویسند تا دربارش بحث کنیم )
برد 4850 خوبه مخصوصا حالا که قیمت های 4850 به دلیل رقابت با Nvidia پایین آمده یعنی از رنج 195 تا 250 به 164 تا 190 کاهش یافته که این واقعا خوبه
اما من گرافیک
HIS HD 4850 IceQ 4 1GB رو پیشنهاد میدم his یکی از بهترین شرکت های تولید کننده که واقعا برد های تخصصی و عالی می زنه که برد هاش تازه در ایران وارد میشه
یا این یکیو
البته همون طور که دوست عزیزمون اشاره کرده 4770 هم برد عالیه که از تکنولوژی 40nm در ساخت این گرافیک استفاده میشه و قدرت بسیار بالایی داره و واقعا به پای 4850 میرسه و واقعا عالیه با قیمت 160هزار تومن اما به دلیل مشکل توضیع و پخش این گرافیک ممکنه ایت کارت گیرت نیاد که ATI برای رفع این مشکل کارت 4730 را وارد بازار کرد
اما CPU
AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz این ارزان ترین CPU سوکت AM3 هست با قیمت 67 هزار تومن 45nm
سلام
ما اینجا دور هم جمع شدیم که بتونیم بهترین پیشنهادات رو بهم بدیم
مشخصات مادر برد asus رو خوندم به نظر شما کدام مشخصات این مین عالی هستش ؟
در مورد sb700 که تو پست قبل توضیح دادم
کانکتور تغذیه cpu هم که ۴ پینه که عملا امکان آورکلاک رو خیلی محدود میکنه
pci-e هم که یدونه داره که امکان کراس فایر نداره
در پستهای قبلی a770de+ را پیشنهاد داده بودم که قیمتش 30 هزار تومن از این مین کمتره ، sb710 داره ، فیش ۸ پین و ۲ تا pci-e داره حالا بفرمائید این ایسوس از چه لحاظی حرف نداره ؟
در مورد بحث گرما هم خودتون تو حرفهائی که زدید صحبت بنده رو تائید کردید ، تا زمانی که یک gpu نسل جدید با تکنولوژی 40 نانومتر و ارزانتر وجود داره چه دلیلی وجود داره که از تکنولوژی قدیم استفاده بشه ؟
اما گرافیکهائی که پیشنهاد دادید
واقعا خود شما تا زمانی که sapphire 5750 dx11 به قیمت 190 هزار تومن تو بازار فراوان موجود هستش و از هر نظر از HIS HD 4850 IceQ 4 1GB قویتره به خاطر 5 هزار تومن his خرید میکنید ؟
خواهشا یه مقدار به پیشنهاداتی که میدید دقت کنید
نقل قول:
با عرض سلام
مشخصاتشو حتما بخونید
GIGABYTE - MA785G-UD3H
گرافیگ
اما من گرافیک
یا این یکیو
اما CPU
راستش باید بگم شدیدا با این پیشنهاد شما در زمینه کارت گرافیک مشکل دارم بخصوص بااین قیمتها . اگه شما پارسال این کارتها را پیشنهاد میدادید یک چیزی ول وجدانا الان با اومدن کارتهایی مثل 5750 و 5770 شما خودتان میرید 4850 انهم به قیمت 180000 تومان بخرید.
آیا شما اطلاع دارید که این کارت از لحاظ عملکرد خیلی خودش را بکشد در حد GTS250 یا همان 9800GTX+ یا همان 8800GTX خودمان یا به عبارت صحیح تر یک کارت سه نسل قبل است.
؟
نقل قول:
راستش باید بگم شدیدا با این پیشنهاد شما در زمینه کارت گرافیک مشکل دارم بخصوص بااین قیمتها . اگه شما پارسال این کارتها را پیشنهاد میدادید یک چیزی ول وجدانا الان با اومدن کارتهایی مثل 5750 و 5770 شما خودتان میرید 4850 انهم به قیمت 180000 تومان بخرید.
آیا شما اطلاع دارید که این کارت از لحاظ عملکرد خیلی خودش را بکشد در حد GTS250 یا همان 9800GTX+ یا همان 8800GTX خودمان یا به عبارت صحیح تر یک کارت سه نسل قبل است.
؟
آره بچه ها من خیلی زیاده روی کردم من باید بیشتر درباره گرافیک های سری 5000 HD تحقیق می کردم
و درباره main amd بیشتر اطلاعات کسب می کردم بای بگم شرمنده
I am so sorry
I am so sorry:cry: