با سلام
دوستان قصد خريد يک سيستم ( کيس و مانيتور ) به قيمت 700000 تومان را در شهر کوچکمان را داريم مهمترين مساله اينه که قطعات اينجا يا نيستند ( مثلا بالاترين cpu يا athlon x2 7750 و يا pentium dual core e 5200 . امروز پرسيدم ) و يا از اطراف بخواهيم تهيه کنيم احتمالا گرون تر از قيمتهاي در دست شما باشه . جور ديگه اي هم نميتونيم خريد کنيم چون مي خواهيم قسطي خريد کنيم . پس به نظر من بايد اگه قطعه اي نبود به همون مرکز فروش بگيم برامون بياره .
دو مساله مطرح ميشه در اصل بودن قطعات . يکي اينکه cpu بايد box باشه يا tray . فرق ايندو رو نمي دونم لطف کنيد راهنمايي کنيد
رمهاي دوئل چنل . حتما بايد در يک بسته بندي و با هم باشند يا دو رم جدا از هم با مشخصات يکسان هم ميشه استفاده کرد . ( مهم همون بسته بندي يا نه ؟ )
اساتيد لطف کنند در مورد کل قطعات از قبيل مودم هم نظرشون رو بگن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کارسيستم چيز خاصي مورد نظر من نيست يک خانواده و عدم آشنايي با کامپيوتر . فقط براي کارهاي روزمره . کارت کرافيگ توانايي انجام بازيهاي معمول الان رو داشته باشه .
اين سيستم بتونه براي چند سال آينده نياز هاي معمولي مثل کار با ويندوز 7 رو براورده کنه . کافيه . مانيتور فکر کنم همون 17 خوب باشه با برند مورد نظر شما
فقط خيلي عجله دارم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید