رضا جان ممنون
فقط همون PENTIUM D و ATHLON که گفتم موجود است بين اين دو
Printable View
رضا جان ممنون
فقط همون PENTIUM D و ATHLON که گفتم موجود است بين اين دو
عزيز اين پردازنده با اصطلاحات زيادي معرفي مي شه.نقل قول:
شما Intel E5200 BOX بگيريد حالا به هر اسمي که بهتون دادن. فقط رو جعبش E5200 نوشته شده باشه. شکلش هم مثل زير هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالي بود در خدمتم.
يک لينک از مقايسه دو تا پردازنده به من ميديد
مرسي
راستي امروز مگه قيمتهاي تهران گرون شده که اينجا ميگن داره گرون ميشه و يا امروز نمي فروشيم
نه عزيز گرون نشده. هيچ خبري هم نيست.خيلي جدي نگيريد.
با سلام.نقل قول:
شما در صفحه قبل ذکر کردید که پردازنده Athlon X2 7750 رو دارن. اگه این پردازنده موجود بود من به شما پیشنهاد میکنم این پردازنده رو خریداری بفرمایید چون علاوه بر اینکه در اکثر موارد سریع تر از Dual Core 5200 هست برای کارهای معمولی نرم تر و روان تر از اینتل کار میکند. کلا من به کسانی که کامپیوتر را برای استفاده کارهای معمولی و روزمره ( مثل گوش دادن به موسیقی ، کار با نرم افزارهای Office ، بازی و احیانا تبدیل فرمت ) میخواهند AMD رو پیشنهاد میدم. چون معمولا این قشر کاربری انتظار دارند سیستم نرم باشه و در اجرای سریع برنامه ها مشکلی نداشته باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]( خطوط آبی رنگ E5200 و خطوط نارنجی رنگ 7750 هست. )
دوست عزيز(همشهري)نقل قول:
لينکتون رو مطالعه کردم. در لينک ياد شده بايد توچه داشته باشيد که جاهايي که زير نمودار مربوطه نوشته شده باشه Higher is better بيشتر بودن مزيته و جاهايي که زير نمودار نوشته Lower is better کمتر بودن مزيته(زمان رندر و يا توليد خروجي که هر چقدر کمتر باشه بهتره). با عنايت به اين مساله در لينک ياد شده در 28 نرم افزاري که مقايسه صورت گرفته در 16 مورد E5200>>X2 7750 هست و در 12 مورد X2 7750>>E5200 هست.
با عنايت به اين مساله کاملا واضحه که Intel Dual core E5200 در کل کارآيي بالاتري داره و انتخاب برتره. در مورد Stability و روان بودن سيستم به نظر بنده هميشه Intel از AMD جلو بوده و اين هميشه يک امتياز مثبت و برتري اينتل بوده(حتي توي اون مقطع زماني کوتاه 5 سال پيش که AMD جلو بود)
البته همانطور که ذکر شد بنده گفتم در کارهای معمولی و نه حرفه ای. مسلما هدف ایشون از خرید این سیستم کار با 3D Max و Maya و ... نیست و من هم با استناد به این گفته چنین پیشنهادی دادم. چون کلا این قشر کاربری انتظاراتی که از یک سیستم خانگی معمولی دارند، اجرای سریع ویندوز و کارکرد نرم و روان آن ، کارکرد نرم و روان سایر نرم افزارها در آن و... میباشد که بنا به تجربه شخصی بنده در اکثر اینگونه کاربردها سری Athlon X2 از Dual Core ها سریعتر هستند.نقل قول:
در همان نمودارها هم اگر انصافا بخواهیم مقایسه کنیم میبینیم که مثلا برای تبدیل فرمت از چهار نرم افزار مختلف استفاده شده که در یکی AMD جلوتر بوده ، در یکی Intel و در دیگری با اختلاف اندکی Intel جلوتر بوده و در تست آخر هم هر دو مساوی هستند. همچنین در چهار نوع بازی مختلف تست شده ، که فقط در بازی Crysis اینتل آن هم با اختلاف تنها 0.4 جلوتر هست. و این تستها باید مدنظر افرادی که کارهای معمولی رو با سیستم انجام می هند باشد نه تستهای 3D Max و...
به هر حال این پیشنهاد بنده بود و آقای key1lou میتوانند با مشخص کردن دقیق هدف خود و بررسی بیشتر بهترین انتخاب را نمایند.
دوست عزيز. در لينک ارسالي در چارتهاي ياد شده برخي جاها E5200 تقريبا دو برابر سريعتره!؟!؟!؟ (Excel 2007) پس واسه مصارف اداري و سري Office پردازنده E5200 خيلي مناسبتره. در بازيها فاصله کمه اما قبول دارم که 7750 کمي بهتر عمل مي کنه. (البته اگر بازي بار روي CPU بندازه والا بيشتر به VGA مربوطه)نقل قول:
در هر صورت کلا با فرمايشتون موافقم که بسته به کارکرد مي تونه انتخاب متفاوت باشه. ازتون هم بابت مشاوره ممنونم.