پاسخ : پاسخ: سيستم با 700000 تومان در يک شهر کوچک
نقل قول:
M.B: GA EP31DS3-L
اين مادربر تا چه سي پي يوهايي را ساپورت مي كنه . آيا 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه يا نه ؟ در صورتي مه بودجه خود رو افزايش بدم پايين ترين مادربردي كه 4 هسته اي ها را ساپورت كنه كدام مورد است .
بله دوست عزیز این مادربورد از پردازنده های 4 هسته ای هم پشتیبانی میکند ولی با قیمت 80000 تومان اصلا توصیه نمیشود. حتما توصیه میکنم با این بودجه مدل EP43 - DS3L رو بگیرید که هم به روز تر و جدیدتر هست و اختلاف قیمتش هم با EP31 کمتر از 10000 تومان هست. ( الان EP43 اینجا حدود 85000 تومان هست. )
پاسخ: سيستم با 700000 تومان در يک شهر کوچک
ضمن تشکر فرمايشات جناب Computex رو کاملا تاييد مي کنم.
ممنونم
دوستان اينجا قيمتها بيداد ميکنه و من مونمدم . ديروز core2duo e7300 قيمت گرفتم ميگه 132000 تومان . هارد وسترن ندارن و سامسونگ هم که چند روز پيش گير ميومده و حالا ديگه نيست اينجا هنوز مکستور مد هست .
P43 نبود . اگه پيدا کنم حتما اينو ميگيرم . يک سيستم هم که در مغازه دارن به صورت زير است نظرتون روي اين سه قطعه با قيمتهاشون چيه ؟
تنها در يک مغازه athlon x2 7750 رو دارن حدود 77000 تومان ميدن
مادربرد فکر ميکنم GA-M780G-MUSTH در حدود 110000 تومان تا 115000 تومان
گرافيگ هم 9500GT در حدود 76000 تومان
مابقي رو هم ميتونم يه جوري رديف کنم
وخدا اينترنت رو آفريد . ما بي نصيب مونديم اينم از امکانات ما . سرعت 24 کيلو . دارم حال ميکنم تازه اينم شانس اوردم گيرم اومده . خدا عاقبت ما رو به خير کنه
اگر چاره اي نداريد همينارو هم تهيه کنيد خوبه و سيستم خوبي از آب در مياد. چرا اينقدر قيمتها بالاست!؟ مگه شما در کدوم شهر ايران هستيد؟! شايد خريد اينترنتي از Rayansaba به نفعتون باشه تقريبا هر قطعه اي هم که بخواين داره.
ممنون رضا جان
در سبزوار زندگي ميکنم خراسان رضوي ( تازه خود سبزوار هم نيست )
من با اين بي تجربگي رفتم توي سايت anandtech و توي خيلي از تستها core 2 duo7200 بهتر از athlon 7750 بود
بعدشم رضا جان توي کشور ما کي قيمتها تابع قانوني بوده که الان باشه
رايان صبا رو هم که ميگن اکثر اوقات بالاتر از بازار قيمت ميزنه تازه هزينه هاي پست رو هم در نظر بگيريم
رضا جان دوباره تحقيق مي کنم اگه سوالي بود مزاحمتون ميشم
نقل قول:
ممنون رضا جان
در سبزوار زندگي ميکنم خراسان رضوي ( تازه خود سبزوار هم نيست )
من با اين بي تجربگي رفتم توي سايت anandtech و توي خيلي از تستها core 2 duo7200 بهتر از athlon 7750 بود
بعدشم رضا جان توي کشور ما کي قيمتها تابع قانوني بوده که الان باشه
رايان صبا رو هم که ميگن اکثر اوقات بالاتر از بازار قيمت ميزنه تازه هزينه هاي پست رو هم در نظر بگيريم
رضا جان دوباره تحقيق مي کنم اگه سوالي بود مزاحمتون ميشم
عزيز قيمت Core 2 Duo E7200 تقريبا 5/1 برابر 7750 هست. معلومه که قويتره.
به هر حال من در خدمتم.
در مورد اين چيبست 780g کمي ميتوني توضيح بدي تا چه حدي رو پشتيباني ميکنه . خانواده phenome x4 رو براي ارتقاء در اينده پشتيباني ميکنه و يا phenome ii رو . در مورد کارت گرافيک هم که بعدا محدوديتي ايجاد نمي کنه
خود اين چيبست در مقايسه با 790fx در چه رده اي است يعني چند چيبست بالاتر ازاين تا 790fx وجود دارند
توضيح خاصي نداره. آره Phenom II-X4 رو هم ساپورت مي کنه.
(يه پيغام خصوصي بهتون دادم لطفا چک کنيد)
با سلام
در مورد پردازنده هاي athlon x2 7750 و( pentium d E5200 ( pentium dual core نظرتون چيه .؟ کدوم رو انتخاب کنم
دوست عزيز. به نظر بنده Intel Core Duo E5200 BOX + MB GA EP43DS3-L بهتره.