با توجه به این که در زمینه کیس تحقیقاتی دارم به شما کیس vanguard رو پیشنهاد میکنم با قیمت 240 هزار تومان که مناسب ترین کیس خواهد بود
با تشکر
با توجه به این که در زمینه کیس تحقیقاتی دارم به شما کیس vanguard رو پیشنهاد میکنم با قیمت 240 هزار تومان که مناسب ترین کیس خواهد بود
با تشکر
Extreme (08-07-09), ic3_drag0n (08-07-09), Jagvar (08-07-09)
|
|
بله دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی رضا جانم گزینه ی خیلی خوبی معرفی کردن که واقعا کیس عالی هست
اینم یه لینک از کیس vanguard: http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=360
واقعا کیس عالی هست و از تمامی کیس های معرفی شده به شما بهتره
از کیس CM690 که من معرفی کردم گرفته تا NZXT tempest برتره
اما قیمتش کمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پیشنهادتون. ولی مادربوردم کارت صدای خوبی داره. چرا خرج اضافه!این اسپیکر بهترین انتخابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کم حجم و جم و جوره
کیفیت صدا هم که فوق العادست در ضمن جنس بدنه هم از تیتانیومه
2 تا پیشنهاد هم برات دارم :
با این بودجه بهتره یه کارت صدای خوب + هدست یا هدفون هم بگیری
قیمت اسپیکری که معرفی کردم رو سراغ دارید؟ کجا می فروشن؟
نه نیازی نیست. یه DVD-Writer و CD-Rom خودم دارم.دوست عزیز منظورم از ODD همون DVD-ROM or DVD-RW or CD-RW or CD-combo or CD-rom or ...
قیمتش چقدره؟ دکمه های قابل تنظیم داره؟ قیمت سایر مدلهای RAZER رو دارید؟ مثل mamba یا Lachesisموس حتما Razor salmosa
متاسفانه شما هیچ دلیل منطقی مبنی بر برتری مادربورد EVGA ندارید. منبع شما مبنی بر اینکه rampage II extreme کارت GTX 295 رو ساپورت نمی کنه، کجاست؟ حتی اگر ساپورت نکنه، من که قصد ندارم این مادربورد رو بخرم. مادربرد انتخابی من rampage II Gene است. و در انتها من که اصلا قصد ندارم از کارت GTX 295 استفاده کنم. پس چه فایده که ساپورت کنه یا نکنه؟می دونستید RAMPAGE II EXTREME GTX295 ساپورت نمی کنه؟
لعنت بر دریاکامپیوتر! معذرت می خوام اینجوری صحبت می کنم!! من دیروز زنگ زدم به یکی از فروشگاه هاش در بازار ایران و قیمتی که برای کیس کولر مستر HAF922 داد، 300 هزار تومان بود! سرم سوت کشید! قیمت cm690 تو آمریکا حدود 90 دلاره و HAF922 حدود 130 دلار. آخه چه اختلاف محسوسی بین این دو تا مدل وجود داره که یکی رو 100 تومن و دیگری رو 300 تومن می ده؟اگه از داشتن مارک روی کیس خوشتون نمی یاد می تونید همون cooler master cm690 انتخاب کنید که قیمتش از 94 هست تا 100
چه بودجه ی زیادی داری شما!!من خودم تا حالا 3 تا مین بر اساس چیپ ست X58 خریدم
که شامل اینا بود
Gigabyte UD4R
ASUS RAMPAGE II EXTREME
EVGA 3X SLI
که EVGA 3X SLI هم قیمت عالی داره هم کیفیت فوق العاده
با عرض معذرت کیس زشتیه. از نظر من البته!کیس NZXT tempest هم می تونه گزینه خیلی خوبی باشه
اینم لینکش:http://barin-tech.com/pe/Cases/NZXT-...ypage.tpl.html
گارانتیه دیگرش "رایان بدر الکتریک". سایتش خرابه!گارانتی creative شاب است!
آخرین ویرایش توسط aexistence در تاریخ 08-07-09 انجام شده است
قیمت این موس 39 تا 45 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله داره
MAMBA در ایران خیلی سخت گیر می یاد و قیمت خیلی بالایی داره
من خودم بد از خرید gtx295 با مین RAMPAGE II EXTREME به مشکل بر خوردم
به شکلی که تصویر نداشتم
اول فکر می کردم از کارت هست
کارت بردم پس بدم فروشنده مدل مین پرسید و گفت این کارت روی مین rampage II extreme کار نمی کنه و دو راه دارم
تعویض مین یا تعویض گرافیک
ما مین عوض کردیم
اینجا ایرانه عزیز
آمریکا نیست که
اینجا چون آزادی تقریبا مطلقه هر کس هر قیمتی بخواد می ده
بودجه را داشتیم
همش تموم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله شما درست می گین مین rampage II gene می تونه گزینه ی خوبی باشه اگه قصد خرید GTX295 ندارین
خواهش می کنم دوست عزیز (بابت کیس)
هر کسی یه نظر داره دیگه
پیشنهاد می کنم CM690 یا vanguard بخرید
من با سخت افزاری مشابه شما CM690 NV edition دارم
راستی موس razor lachesis قیمتی بین 82 تا 87 داره
aexistence (08-07-09)
کاربر شهرسختافزار
aexistence عزیز در مورد کیس بهتره بودجه رو ببرید بالا! چون کیسی که هم مدلش خوب باشه و هم کیفیت و کارایی خوبی داشته باشه متاسفانه قیمت منصفانه ای نداره و همون طور که قبلا هم عرض کردم شما باید 300 به بالا خرج کنید تا بتونید به اون مدلی که می خواید برسید!
اینجا تو این ایرون شرکتها بی رحم هستند بخصوص در مورد این جعبه!!!!!!!!
aexistence (08-07-09)
مسئله ساده تر از این حرفاست. شما خودت دو کیس cm690 و HAF922 رو مقایسه کن. cm690 اتفاقا امکانات داخلیش بیشتر از HAF922 است. فرق اساسی این دو فنها و سوراخ سنبه! های بیشتر HAF922 نسبت به cm690 هستش. همین. تفاوت قیمت اینها دیگه حداکثر 60 هزار تومان. نه اینکه بیش از 200 هزار تومان فرق قیمتشون باشه. این فقط گرون فروشیه.aexistence عزیز در مورد کیس بهتره بودجه رو ببرید بالا! چون کیسی که هم مدلش خوب باشه و هم کیفیت و کارایی خوبی داشته باشه متاسفانه قیمت منصفانه ای نداره و همون طور که قبلا هم عرض کردم شما باید 300 به بالا خرج کنید تا بتونید به اون مدلی که می خواید برسید!
اینجا تو این ایرون شرکتها بی رحم هستند بخصوص در مورد این جعبه!!!!!!!!
kamy02000 (09-07-09)
|
|
با سلام
دوست گرامی ؛
با توجه به تحقیقاتی که در مورد کیس دارم به شما کیس ونگارد ( vanguard ) رو پیشنهاد میکنم که قیمتی برابر 240 هزارتومان داره و هزینه به کارایی مناسبی داره
موفق باشید
ic3_drag0n (08-07-09)
احتمالا فروشنده اشتباه کرده. ولی من باید در مورد صحت این ادعا بیشتر تحقیق کنم.من خودم بد از خرید gtx295 با مین RAMPAGE II EXTREME به مشکل بر خوردم
به شکلی که تصویر نداشتم
اول فکر می کردم از کارت هست
کارت بردم پس بدم فروشنده مدل مین پرسید و گفت این کارت روی مین rampage II extreme کار نمی کنه
یکم تحقیق کردم. به نظر میرسه برای گیم موس های Microsoft SideWinder X8 و razer Mamba گزینه های مناسبی باشند.راستی موس razor lachesis قیمتی بین 82 تا 87 داره
در مورد کیبرد نظرتون چیه؟ Microsoft SideWinder X6 چطوره؟
کاربر شهرسختافزار
برای بازی گیم حتما" Mamba بگیر !!
خیلی عالیه ! من هم قراره بگیرم !! تحقیق کردم خیلی در باره اش !! عالیه !!
بی سیم میخوای بگیری با با سیم رو ؟؟
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
کاربر شهرسختافزار
کیبورد هم من G19 Logitech رو پیشنهاد می کنم !!
یه جست و جو بکنی تو گوگل همچیش دستت میاد !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
kamy02000 (09-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks