سلام.
لازم نیست حتما به تمام سوالات پاسخ بدهید.
من قصد دارم یک کامپیوتر کامل تهیه کنم با بودجهی 2 میلیون. کاربرد اصلی این کامپیوتر Game است و مختصر برنامهنویسی. همین طور برای آرشیو(تعداد بالا) و دیدن فیلم ( نیاز به هارد دیسک ظرفیت بالا و مانیتور مناسب)، گوش دادن به موسیقی ( اسپیکر مناسب) و خواندن طولانی مدت کتابهای PDF( مانیتور مناسب) . با نرم افزارهای ویرایش عکس یا فیلم هم به شکل مبتدی کار می کنم که سیستم فعلی هم پاسخگوست. در کل سیستمی برای مصارف Multimedia و سرگرمی.
مادربورد و cpu و کارت گرافیک را انتخاب کردهام :
مادربورد = Asus Rampage II Gene با قیمت 290
سی پی یو = core i7 920 D0 stepping با قیمت حدود 300
کارت گرافیک = GTX 260 216 core 896MB با قیمت حدود 260
>> علت انتخاب این کارت گرافیک : تابستان سال بعد ( حدود 1سال دیگر) می خواهم یک کارت گرافیک دیگر بگیرم که بتواند از پس DirectX 11 بربیاید. به این خاطر فعلا در این تابستان نخواستم بیهوده در این زمینه پول خرج کنم. در شرایط فعلی حداکثر 270 هزار تومان برای کارت گرافیک خرج خواهم کرد.
>> میخواهم این سیستم بر اساس چیپست X58 باشد، پس لطفا سیستمی مبتنی بر AM3 پیشنهاد ندهید.
>> مادربوردی که انتخاب کردم، مناسب است؟ پیشنهاد شما؟
>> cpu و کارت گرافیک را اورکلاک میکنم. فعلا cpu را تا 3.2 بوسیلهی ویژگی "CPU LEVEL UP " مادربورد ASUS . بیش تر از این سوادم نمیکشد!
- هزینه سه قطعهی بالا را اگر از 2 میلیون کم کنم، چیزی حدود 1 میلیون و 150 باقی میماند. به غیر از سه قطعهی بالا در انتخاب قطعات دیگر به یقین و اطمینان نرسیدهام.
1. RAM
-6 گیگ یا 4 گیگ ؟ دقیقا نمیدانم. چون کار سنگینی انجام نمیدهم، به نظرم 4 گیگ کافی باشد، ولی برای محکم کاری و شرایط خاص و با توجه به بوجه شاید 6 گیگ انتخاب بهتری باشد. نظر شما چیست؟
- بعد از ظرفیت نوبت به فرکانس میرسد. چه فرکانسی مناسب نیاز من است؟ 1333 یا 1600؟ چون میخواهم Cpu را اورکلاک کنم، RAM هم احتمالا اتوماتیک اورکلاک میشود. نمیخواهم مشکلی از این جهت برای RAM پیش بیاید. لطفا راهنمایی کنید؟
- از چه برندی؟ corsair یا TeamGroup یا G.Skill یا فرقی نمیکند؟ قیمت اینها چقدر است؟ اگر corsair کدام مدل؟ XMS3 یا Dominator ?
- رم پیشنهادی شما چیست؟
قیمت : حداکثر 200
2. Hard Disk
- هارد دیسک با ظرفیت 1 ترابایت میخواهم. با 7200 RPM . دورهای بالاتر خیلی گرانند. انتخاب های من1. hitachi Deskstar E7K1000 و Western digital caviar black
پیشنهاد شما چه هاردی است؟
- شاید هم دو تا هارد 500 GB به صورت Raid 0. ولی کمی میترسم. با اینکه سرعت رید به شکل RAID 0 بالاست، ولی شنیدم با بروز کوچکترین مشکلی در هارد و از بین رفتن اطلاعات، دیگر نمیتوان آن را بازیابی کرد. درست است؟ همین طور آیا در رید کردن نیاز به فلاپی دیسک هم هست؟ این را گفتم چون مادربورد بالا از فلاپی پشتیبانی نمیکند.
قیمت : حداکثر 150
3. کیس
-زیبایی و جذاب بودن کیس برایم الویت اول را دارد.
بعد خنک کنندگی و این جور چیزها.
- کیس حتما از نوع Mid Tower
- خودم کیس زیر از Cooler Master را پسندیدم مدل HAF 922 . آیا این کیس در ایران به فروش میرسد؟ با چه قیمتی؟
http://bit.ly/pQ2t8
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد شما چیست؟
قیمت : حداکثر 200
4. Speaker
چون خود مادربورد از چیپست صدای خوبی برخوردار است(SupremeFX X-Fi )، نیاز به اسپیکر مناسب هم دارم.مناسب گوش دادن طولانی مدت و باکیفیت موزیک و بازی. در یک کلام کیفیت بالایی ارائه دهد..
قیمت : حداکثر 160
5. Mouse و Keyboard
- شنیدم مارکهای logitech و RAZAR و مایکروسافت، گزینه های خوبی هستند.
- مناسب GAME و خوشدست باشند.
قیمت : هر دو روی هم حداکثر 100
6. POWER SUPPLY
- چه مقدار توان نیاز دارم؟ 750 وات کافی است؟ بعدها احتمالا حداکثر از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا CrossFire استفاده خواهم کرد. به بیش از دو کارت نیازی ندارم.
- از چه مارکی ؟ GREEN ، Cooler Master ، Corsair ?
- من خودم Corsair TX750 را در نظر دارم. چه فرقی بین TX750 و HX750 وجود دارد؟ چرا مدل HX گرانتر است؟ نظرتان در مورد این power چیست؟
- پیشنهاد شما؟
قیمت: حداکثر 200
7. Monitor
-بین 22 و 24 اینچ .
- دارای TUNER داخلی - بتواند به عنوان تلویزیون عمل کند
- فیلمهای HD یا Full HDندارم.
- پشتیبانی از رزولوشن 1650 * 1080 کافی است.
- مناسب GAME و فیلم
- مناسب مشاهدهی طولانی مدت صفحهی نمایش برای خواندن pdf و صفحات وب
- منظور از زمان پاسخگویی چیست؟ مانیتوری که زمان پاسخگویی 5ms دارد با مانیتوری که زمان پاسخگویی 2ms دارد، اختلافشان چشمگیر است؟
- نظرتان در مورد samsung 2333HD چیست؟ چه تفاوتهایی بین این مدل با T220HD و یا T240HD وجود دارد؟ کدام بهتر است؟
- مانیتور پیشنهادی شما چیست؟
قیمت : حداکثر 400
>> البته این قیمتها بیشتر از بودجهام شد، ولی امکان افزایش بودجه وجود دارد تا حدودی!
- آیا برای این Cpu خرید یک خنک کننده ( به غیر از خنک کننده ی stock ) ضروری است؟ اگر ضروری است، چه مارکی و چه مدلی؟
- از کجا بفهمم که stepping cpu چیست؟ D0 را روی جعبه نوشته یا باید به S-SPEC روی جعبه مراجعه کرد؟ S-SPEC = SLBEJ ?
- برای GAME ، چه دستهای (Game Pad ) پیشنهاد میدهید؟
این سیستم را میخواهم حداکثر تا یک ماه دیگر یا نهایتا تا پایان تابستان تهیه کنم.
میبخشید که این نوشته کمی طولانی و سوالهای من زیاد شد!شاید بهتر بود سوالهایم را در تایپیکهای جدا میپرسیدم.
با تشکر

Bookmarks