ممنون از پیشنهادتون. ولی مادربوردم کارت صدای خوبی داره. چرا خرج اضافه!این اسپیکر بهترین انتخابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کم حجم و جم و جوره
کیفیت صدا هم که فوق العادست در ضمن جنس بدنه هم از تیتانیومه
2 تا پیشنهاد هم برات دارم :
با این بودجه بهتره یه کارت صدای خوب + هدست یا هدفون هم بگیری
قیمت اسپیکری که معرفی کردم رو سراغ دارید؟ کجا می فروشن؟
نه نیازی نیست. یه DVD-Writer و CD-Rom خودم دارم.دوست عزیز منظورم از ODD همون DVD-ROM or DVD-RW or CD-RW or CD-combo or CD-rom or ...
قیمتش چقدره؟ دکمه های قابل تنظیم داره؟ قیمت سایر مدلهای RAZER رو دارید؟ مثل mamba یا Lachesisموس حتما Razor salmosa
متاسفانه شما هیچ دلیل منطقی مبنی بر برتری مادربورد EVGA ندارید. منبع شما مبنی بر اینکه rampage II extreme کارت GTX 295 رو ساپورت نمی کنه، کجاست؟ حتی اگر ساپورت نکنه، من که قصد ندارم این مادربورد رو بخرم. مادربرد انتخابی من rampage II Gene است. و در انتها من که اصلا قصد ندارم از کارت GTX 295 استفاده کنم. پس چه فایده که ساپورت کنه یا نکنه؟می دونستید RAMPAGE II EXTREME GTX295 ساپورت نمی کنه؟
لعنت بر دریاکامپیوتر! معذرت می خوام اینجوری صحبت می کنم!! من دیروز زنگ زدم به یکی از فروشگاه هاش در بازار ایران و قیمتی که برای کیس کولر مستر HAF922 داد، 300 هزار تومان بود! سرم سوت کشید! قیمت cm690 تو آمریکا حدود 90 دلاره و HAF922 حدود 130 دلار. آخه چه اختلاف محسوسی بین این دو تا مدل وجود داره که یکی رو 100 تومن و دیگری رو 300 تومن می ده؟اگه از داشتن مارک روی کیس خوشتون نمی یاد می تونید همون cooler master cm690 انتخاب کنید که قیمتش از 94 هست تا 100
چه بودجه ی زیادی داری شما!!من خودم تا حالا 3 تا مین بر اساس چیپ ست X58 خریدم
که شامل اینا بود
Gigabyte UD4R
ASUS RAMPAGE II EXTREME
EVGA 3X SLI
که EVGA 3X SLI هم قیمت عالی داره هم کیفیت فوق العاده
با عرض معذرت کیس زشتیه. از نظر من البته!کیس NZXT tempest هم می تونه گزینه خیلی خوبی باشه
اینم لینکش:http://barin-tech.com/pe/Cases/NZXT-...ypage.tpl.html
گارانتیه دیگرش "رایان بدر الکتریک". سایتش خرابه!گارانتی creative شاب است!

Bookmarks