cpu phenom ii x4 965
main foxconn a7da-s
ram 2gb ddr3 gskill
vga sapphire 5770
power 500w silentpro coolermaster
کاربر شهرسختافزار
cpu phenom ii x4 965
main foxconn a7da-s
ram 2gb ddr3 gskill
vga sapphire 5770
power 500w silentpro coolermaster
ripek (12-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منم سیستمی که اقا نیما پیشنهاد داد تایید می کنم با هزینه شما فقط پاور رو 585 بگیرید مطمئن تره حدود 30 هزار تومان اضافه تر باید بدید اما به نظر من هزینه کردنش بی فایده نیست.
در مورد دوست بابا تون هم به نظر من آدم تا می تونه نباید از یک آشنا خرید کنه و باز هم تا می تونه نباید به یک آشنا چیزی بفروشه برای خرید فروش همشه غریبه ها بهترند حداقل تکلیف آدم معلومه .
boy_a88 (10-02-10), Hamid2547 (10-02-10), nima_hl (10-02-10), rezaaghili (10-02-10), ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز به نظرم همونی که من معرفی کردم بگیری بهتره البته پیشنهاد دوستان هم بد نیست ولی به نظرم گیگا ببند اونم حتما ddr3
چون باید فکر اینده رو هم بکنید
یه پیشنهاد خیلی دوستانه اینه که اصلا زیر بار ddr2نرو
دی وی دی راتر هم اچ پی ببند مطمئن باش خیلی بهتره
در ضمن این سی پی و ای ام دی که بهتون معرفی کردم یه سی پی یو خیلی حرفه ای
من خودم با 7500 اینتل و 925 ای ام دی تست زدم توی تبدیل حدود 1 ساعت ای ام دی جلوتر بود البته ای ام دی 4 هسته ای هست
ولی شما باید قیمت و کارایی رو بچسبی
یه چیز هم بگم من طرفدار اینتل یا ای ام دی نیستم
ولی خوب چون مانیتورتون 22 است میتونید سی پی یو رو 925 انتخاب کنید(مال منم همینه خیلی هم رازیم) گرافیک رو بالاتر رم رو هم 130 تومانی بردارید.
آخرین ویرایش توسط rezaaghili در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من خودم میخوام سی پی یو 965 بردارم
رم 4GB DDR3
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 965 رو با ایر میتونید تا 3.9 الی 4 گیگاهرتز آورکلاک کنید
پردازنده 925 رو تا 3.8 الی 3.9 یعنی عملا اختلاف ۵۰ هزار تومنی که پرداخت میکنید به هیچ درد شما نمیخوره
مگر اینکه بخواهید با نیتروژن رکورد ثبت کنید که در اون صورت هزینه بیشتری هم باید برای مادربرد پرداخت کنید
بهتر میدونم که این مبلغ رو درجای دیگه مثل گرافیک مصرف کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy_a88 (10-02-10), Hamid2547 (10-02-10), rezaaghili (10-02-10), ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
خوب پس پردازنده 945 چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چه نوع گارفیکی بگیرم اگه نخوام 965 انتخاب کنم
|
|
همون اول تاپیک که پیشنهادم رو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy_a88 (11-02-10), Hamid2547 (11-02-10), rezaaghili (10-02-10)
کاربر شهرسختافزار
حرف دوستمونه گوش کن همون 925 ببر
جاش گرافیک خوب ببر
با نظر های نیما جان و JEskandari هم موافقم
کاربر شهرسختافزار
مادربرد GiGA-MA790FXT-UD5P چطوره
مادربرد خیلی خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر اهل آورکلاک سنگین (با نیتروژن ) نیستید بنظرم بهتره هزینه اضافه که میخواهید برای مین مصرف کنید روی قطعات دیگه پخش کنید که تو پرفورمنس سیستمتون تاثیر داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مثال میزنم
شما یه اتومبیل میخرید که میتونه با 400 کیلومتر در ساعت حرکت کنه ، ممکنه تا پایان عمر این خودرو شما حتی یک مرتبه هم نتونید با این خودرو در ماکزیمم سرعت حرکت کنید و هزینه سنگینی که برای این امکان پرداخت میکنید به نظرم بی فایده هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy_a88 (12-02-10), J.Naderiii (12-02-10), rezaaghili (11-02-10), ripek (12-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks