با سلام
خواهشا فقط کیس تا سقف 850 هزار تومن معرفی کنید
فقط مادربرد گیگابایت و سی پی یو ای ام دی باشه
حالا اگه اینتل هم باشه ایرادی نداره
بیشتر برای گیم می خوام
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خواهشا فقط کیس تا سقف 850 هزار تومن معرفی کنید
فقط مادربرد گیگابایت و سی پی یو ای ام دی باشه
حالا اگه اینتل هم باشه ایرادی نداره
بیشتر برای گیم می خوام
آخرین ویرایش توسط boy_a88 در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
نظر من اینارو بگیر پشیمون نمیشی
ma770tud3p=110
cpu:965 phenom II=200
ram : 2*2 1333 gskil cl7=160 or crosaire dhx=130
Hdd=1 tb western black edition=117
vga:ati or nvidia =قیمت گرافیک دستم نیست ولی 200 کنار بزاری بسه
power535 b grren=53
dvd writer:hp 1270=36
کاربر شهرسختافزار
بله این سیستم خیلی خوبه خودم هم تقریبا همین قطعه هارو انتخاب کرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما فروشنده دوسته بابامه وقتی رفتیم پیشش گیر داد که این سیستم خیلی بالاست قطعه هاش جدیدا هنوز افت قیمت نکردن به درد تو نمیخوره اضافه پول خرج نکن اینارو پیشنهاد کرد
giga p43ud3l
CPU:7400 intel core 2
ram:4gig DDR3
Geforce 9600 GT DDR3 ASUS
Power:Green 485
dvd writer:LG
HDD:1Trb به دلخواه
این چطوره؟
البته خودم اصلا خوشم نیومد و اونجا جرو بحث کردم باهاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفت تو با این سیستم میتونی همه گیم هارو باز کنی. 5سال هم تضمین میکنم
rezaaghili (10-02-10)
دوست عزیز رزولیشن مونیتورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مانیتور من LG W2261V هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون دوست پدرتون بوده احتمالا هوای جیب ایشون رو داشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 9600 برای این مانیتور خیلی ضعیفه و شما نمیتونید با کیفیت و رزولیشن خوب بازیها رو اجرا کنید
اگر که ایشون قیمت کالاهای معرفی شده رو بهتون دادند لطفا قرار بدین چون ممکنه بعضی از قیمتهای ایشون خوب باشه و قطعات ضعیف رو عوض کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
http://3dholoprint.com/materiel-info...GCM013284.html
boy_a88 (10-02-10), rezaaghili (10-02-10), ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
[quote=JEskandari;188803]من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
http://3dholoprint.com/materiel-informatique-
پس این مادربرد اصلا DDR3 نمیخوره حتما میرم میگم بهشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز هیچی نشده سرمون کلاه میزارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کن اینها دوتا بردن یکیشون P43-UD3L که فقط DDR2 میخوره یکیP43T-UD3L که رم DDR3 میخوره قبل از اینکه کله طرف را سر نیزه بزنی جلوی درب مغازه اش بذاری مطمئن شو منظورش کدام یکی بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر به دلیل تعطیلات این چند روزه قیمتهای کالاها در بازار بالا رفته و بهتره تا بعد از تعطیلات منتظر موند
قیمتهائی که اینجا مینویسم قیمت واقعی کالاهاست که تا اواخر هفته آینده به احتمال قوی روی این قیمتها میتونید خرید کنید
GA-MA770T-UD3P 108
phenom ii x4 925 155
apogee/ adata 1333 ddr3 gaming 120
ati sapphire 5850 310
asus 22x dvd r/w 30
segate 7200.12 500gb 50
case ~ 30
535 green 55
boy_a88 (10-02-10), rezaaghili (10-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks