پاسخ: راهنمایی درباره خرید سیستم تا سقف 850 هزار فقط کیس
دوست عزیز به نظرم همونی که من معرفی کردم بگیری بهتره البته پیشنهاد دوستان هم بد نیست ولی به نظرم گیگا ببند اونم حتما ddr3
چون باید فکر اینده رو هم بکنید
یه پیشنهاد خیلی دوستانه اینه که اصلا زیر بار ddr2نرو
دی وی دی راتر هم اچ پی ببند مطمئن باش خیلی بهتره
در ضمن این سی پی و ای ام دی که بهتون معرفی کردم یه سی پی یو خیلی حرفه ای
من خودم با 7500 اینتل و 925 ای ام دی تست زدم توی تبدیل حدود 1 ساعت ای ام دی جلوتر بود البته ای ام دی 4 هسته ای هست
ولی شما باید قیمت و کارایی رو بچسبی
یه چیز هم بگم من طرفدار اینتل یا ای ام دی نیستم
ولی خوب چون مانیتورتون 22 است میتونید سی پی یو رو 925 انتخاب کنید(مال منم همینه خیلی هم رازیم) گرافیک رو بالاتر رم رو هم 130 تومانی بردارید.
من خودم میخوام سی پی یو 965 بردارم
رم 4GB DDR3
نقل قول:
من خودم میخوام سی پی یو 965 بردارم
رم 4GB DDR3
دوست گرامی
پردازنده 965 رو با ایر میتونید تا 3.9 الی 4 گیگاهرتز آورکلاک کنید
پردازنده 925 رو تا 3.8 الی 3.9 یعنی عملا اختلاف ۵۰ هزار تومنی که پرداخت میکنید به هیچ درد شما نمیخوره
مگر اینکه بخواهید با نیتروژن رکورد ثبت کنید که در اون صورت هزینه بیشتری هم باید برای مادربرد پرداخت کنید
بهتر میدونم که این مبلغ رو درجای دیگه مثل گرافیک مصرف کنید :give_rose:
نقل قول:
بله این سیستم خیلی خوبه خودم هم تقریبا همین قطعه هارو انتخاب کرده بودم
اما فروشنده دوسته بابامه وقتی رفتیم پیشش گیر داد که این سیستم خیلی بالاست قطعه هاش جدیدا هنوز افت قیمت نکردن به درد تو نمیخوره اضافه پول خرج نکن اینارو پیشنهاد کرد
giga p43ud3l
CPU:7400 intel core 2
ram:4gig DDR3
Geforce 9600 GT DDR3 ASUS
Power:Green 485
dvd writer:LG
HDD:1Trb به دلخواه
این چطوره؟
البته خودم اصلا خوشم نیومد و اونجا جرو بحث کردم باهاش :1. (8):گفت تو با این سیستم میتونی همه گیم هارو باز کنی. 5سال هم تضمین میکنم
من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.:1. (27):
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش :lol:.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست گرامی
پردازنده 965 رو با ایر میتونید تا 3.9 الی 4 گیگاهرتز آورکلاک کنید
پردازنده 925 رو تا 3.8 الی 3.9 یعنی عملا اختلاف ۵۰ هزار تومنی که پرداخت میکنید به هیچ درد شما نمیخوره
مگر اینکه بخواهید با نیتروژن رکورد ثبت کنید که در اون صورت هزینه بیشتری هم باید برای مادربرد پرداخت کنید
بهتر میدونم که این مبلغ رو درجای دیگه مثل گرافیک مصرف کنید :give_rose:
خوب پس پردازنده 945 چطوره؟
مثلا چه نوع گارفیکی بگیرم اگه نخوام 965 انتخاب کنم
[quote=JEskandari;188803]من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.:1. (27):
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش :lol:.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس این مادربرد اصلا DDR3 نمیخوره حتما میرم میگم بهش:1. (9): هنوز هیچی نشده سرمون کلاه میزاره:1. (8):
نقل قول:
پس این مادربرد اصلا DDR3 نمیخوره حتما میرم میگم بهش:1. (9): هنوز هیچی نشده سرمون کلاه میزاره:1. (8):
نگاه کن اینها دوتا بردن یکیشون P43-UD3L که فقط DDR2 میخوره یکیP43T-UD3L که رم DDR3 میخوره قبل از اینکه کله طرف را سر نیزه بزنی جلوی درب مغازه اش بذاری مطمئن شو منظورش کدام یکی بوده
حرف دوستمونه گوش کن همون 925 ببر
جاش گرافیک خوب ببر
با نظر های نیما جان و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم موافقم
نقل قول:
خوب پس پردازنده 945 چطوره؟
مثلا چه نوع گارفیکی بگیرم اگه نخوام 965 انتخاب کنم
همون اول تاپیک که پیشنهادم رو گفتم :wink:
نقل قول:
نگاه کن اینها دوتا بردن یکیشون P43-UD3L که فقط DDR2 میخوره یکیP43T-UD3L که رم DDR3 میخوره قبل از اینکه کله طرف را سر نیزه بزنی جلوی درب مغازه اش بذاری مطمئن شو منظورش کدام یکی بوده
نه آخه تو کاغذ نوشته داده به من گفت رم هم DDR 3 میبندم :1. (2): خوب شد منم قبول نکردم