مادربرد GiGA-MA790FXT-UD5P چطوره
Printable View
مادربرد GiGA-MA790FXT-UD5P چطوره
مادربرد خیلی خوبیه :great:نقل قول:
ولی اگر اهل آورکلاک سنگین (با نیتروژن ) نیستید بنظرم بهتره هزینه اضافه که میخواهید برای مین مصرف کنید روی قطعات دیگه پخش کنید که تو پرفورمنس سیستمتون تاثیر داشته باشه :wink:
یه مثال میزنم
شما یه اتومبیل میخرید که میتونه با 400 کیلومتر در ساعت حرکت کنه ، ممکنه تا پایان عمر این خودرو شما حتی یک مرتبه هم نتونید با این خودرو در ماکزیمم سرعت حرکت کنید و هزینه سنگینی که برای این امکان پرداخت میکنید به نظرم بی فایده هستش :give_rose:
نظر نیما جان درسته
سیری 790 بگیر ولی سری خوش قیمتش رو
البته 790FX یک کاربرد دیگه هم داره و اون نینکه توانایی کراس فایر چهار تا کارت ویدیو داره ولی نه این مادربرد بخصوص از گیکابایت که تنها دو شکاف توسعه برای ویدیو داره.
البته به نظر من اینجا 790FX بدرد نمیخوره چون قرار نیست از امکاناتی که ارایه میده استفاده بشه.
من این مادربرد رو GIGABYTE - MA785G-UD3H
از این جا قیمت کردم 99 تومن گفت به نظر شما قیمت و از لحاظ کارایی به درد من میخوره؟
این مادربرد نسبت به قیمتش ۲ تا نقطه ضعف دارهنقل قول:
۱- پشتیبانی از رم ddr2
2- استفاده از pcie دوم 4x
مینبرد بدی نیست ولی با همین مبلغ میتونی مادربردهائی از برندهای دیگه که امکانات بهتر و قابلیت آپگرید بالاتری داشته باشند انتخاب کنی
در کل خرید این مین رو بهت پیشنهاد نمیکنم :give_rose:
با نیما موافقم اگه اشتباه نکنم گرافیک انبرد هم باشه ولی اگه میخای بگیری مدل ddr3 ]مین هم موجوده
در ضمن مدل های انبرد کلا تجربه نشون دادخ که یکم کند هستند و زودتر مشکل دار میشوند.این تجربه چند تن از دوستانمه
حالا نظر با خود شما
ma770t-ud3p
phenom ii x4 925
GEIL- Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) ati 5850
Hdd=1 tb western black edition
power535 b grren
من این سیستم رو انتخاب کردم حالا شما بگید این سیستم خوبه یا نه منظورم اون قیمتی که پرداخت میکنم ارزش داره؟
مادر بورد گرون نخر تمام پولتو بزار واسه 1 - گرافیک 2- پاوری متناسب با اون 3- کیس فن متناسب با گرمای گرافیک که وسط کار اذیت نشی 4 - مانیتور 5 -سی پی یو ( ترجیها AMD با فرکانس 2X2.6 به بالا همون GT240)
6- ارزون ترین مادر بورد حتی آنبرد بهتره) چون اکثر گیم بازا هوس میکنن هر از چند گاهی VGA رو عوض کنن که این آنبرد بودن خبلی خوبه 7- رمی که به مادربورد بخوره توجه کنید تو AMD بهترین رم DDR 2 1066 CL5 هست نه DDR3
8- ماوس خوب و با کیفیت و یک پد خوب متناسب با موس 9 کیبورد 10- اسپیکر با توجه به محل زندگی 11- تی فی دی که خوب تی فی دی های بازار ما رو بخونه و کم نیاره :party: که گیم بخریم ضد حال بشه 12- هارد هرچی تهش موند و نیاز داشتی -13 - نحسه (من اعتقاد دارم به این مساله یه نمونش وجودش تو ناریخ کشور ما 12 سال دیگه اینو میفهمین) 14 - مودم حالا یا ADSL یا DIAL UP
در آخر نیاز به جلب رضایت پدر و مادر و همسایه برای برقراری فضای خشونت و اکشن :give_rose:
با این سیستمت موافقم :great:نقل قول:
فقط هارد رو اگر ۲ تا سیگست 500 برداری و رید 0 کنی سرعتی نزدیک ۲ برابر خواهی داشت :give_rose: