اولا اگر مانتور شما HDMI هم نداشته باشه باز به کنسول های بازی وصل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما DVI یه پورت گرافیکی مثل پورت Dsub که مانتور CRT شما به اون روی کارت گرافیکی وصل میشه DVI هم دقیقه همون یه کم بزرگ تر و مانتور های جدید LCD از طریق این پورت به کارت گرافیک نصب می شوند همه اینها هم تبدیل دارند و به همدیگه تبدیل می شوند.
سوما اینکه LCD چشم رو کمتر خسته می کنه درسته منظور من اندازه مانتور بود به هر حال هر چی صفحه مانیتور شما بزرگتر باشه طبیعی که باید فاصله تون از اون بیشتر بشه تا میدان دید چشم ها بیشتر بشه تا لازم نشه برای دیدن کل تصویر دائما چشمها رو حرکت داد.
در مورد مانتور فقط سامسونگ هم باید دید کی می خوای خرید کنید هر دو اینها سامسونگ و ال جی به نظر من که در یک رده هستند فقط بعضی وقتها وقتی یکی محصول جدید میده اون یکی مجبور تا اومدن محصول جدید با کم کردن قیمت محصولات خودش رقابت کنه انجور مو قعه ها ادم می تونه خرید بهتری داشته باشه فرقی هم چندان نمیکنه از کدوم مشکل الان من هم با سامسونگ فقط عدد کنتراست 1 به 50000 سری های جدیدش که فقط جنبه تبلیغاتی داره حتی خود من وقتی تازه اومده بودند به خیلی ها توصیه کردم در کل روضه تموم همون 22500 سامسونگ هم مدل بدی نیست حالا که دوستان می گن فقط سامسونگ برای شادی اونها هم شده سامسونگ بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks