اگر ورودی HDMI برایت خیلی مهم باشه می تونی مانتور زیر رو تهیه کنید نزدیک 20000 تومان گران تر
کنتراست پایین تری داره اما شما زیاد به این اعداد کنتراست اهمیت ندین کنتراست های بالا اکثرا برای تبلیغات همه انها تقریبا کنتراست واقعی 1 به 1000 دارند و این اعداد کنتراست دینامیک اونهاست به هر حال باید خوتون تصویر ها رو با چشم ببیند ببیند تصویر کدوم بهتره توی بازار جدید غرفه های هر دو شرکت ال جی و سامسونگ وجود داره میشه توصیر مانیتور ها رو با هم مقایشه کرد .
سوای این حرفا به نظر من مانتور 22 اینچ برای کنسول های بازی خوبه که فاصله ادم از مانتور بیشتر من الان که رو بروی مانتور 17 اینچ خودم نشستم صفحه مانتور از میدان موثر من کمی بیشتر و گاها باید چشم یا گردن حرکت بدم تا کناره های مانتور رو با دقت ببینم حالا اگر 22 اینچ بود که دیگه هیچ فاصله چشم من از مانتور 17 اینچ الان 40 سانت و این فاصله برای مانتور 22 اینچ حتمی باید بیشتر باشه
شاید هم مسخره باشه چون من تجربه کار مداوم 5- 6 ساعته رو با مانتور 22 اینچ ندارم یه لحظه به ذهنم رسید گفتم بگم که لال از دنیا نرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks