سلام
1 - کروشیال تریسر
2 - ocz reaper
3 - team
اولی توی همه چی سره . قیمت - اور - کارایی - زیبایی .
Printable View
سلام
1 - کروشیال تریسر
2 - ocz reaper
3 - team
یه جور مرض مسری هستش که از جزام ، سرطان و آنفولانزا خوکی هم بدتره :lol:نقل قول:
وقتی این مرض به جونت افتاد جنون سرعت میگیری اون موقع هستش که میوفتی به جون کامپیوتر
مثلا پرپدازنده athlon ii 620 رو اینقدر سرعتش رو بالا میبری که به اندازه یه phenom ii 965 برات کار انجام بده
یدونه رم باس 1333 میخری و سرعت رو تا 1866 یا بیشتر بالا میبری
به عبارت ساده میشه استفاده از ماکزیمم قدرت قطعات ، که اگر تجربه و دانش کافی نداشته باشید ممکنه باعث خراب شدن قطعات یا کم شدن طول عمرشون بشه
خدا این بیماری رو نسیب دشمنتون هم نکنه :wink:
:1. (27):ها ؟ این چیه ؟ رمه ؟ چنده مشخصاتش چیه ؟!نقل قول:
سلام
1 - کروشیال تریسر
2 - ocz reaper
3 - team
بابا نترسونمون !!نقل قول:
یه جور مرض مسری هستش که از جزام ، سرطان و آنفولانزا خوکی هم بدتره
یا خدا !! :1. (27):نقل قول:
به عبارت ساده میشه استفاده از ماکزیمم قدرت قطعات ، که اگر تجربه و دانش کافی نداشته باشید ممکنه باعث خراب شدن قطعات یا کم شدن طول عمرشون بشه
خدا این بیماری رو نسیب دشمنتون هم نکنه
نیما سیستم رو بنویس من بفهمم چی شد آخرش !! سیستم رو که گفتیم شده بود تو صفحه قبل ، قرار شد رم و مین رو عوض کنم ، مانیتور هم شد یا سمسونگ 22500 یا این پایینیه :D اگه خوبه ! نمیدونم چه مدلیه کسی اطلاعاتی ( رزولیشن ، اینچ ، قیمت ... ) ازش داره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امروز با هرکی تماس گرفتم سر کار نبود :1. (28):
اوائل هفته دیگه میتونم آمار این مانیتور رو برات بگیرم
اوههههههه هنوز این سیستم معلوم نشد چی قرار بشه خیلی دیگه مته به خشخاش بدین اون چیزی که می خواین نمیشه ها
اولا این مانتور که عکس انداختین مدلش توی عکس معلوم نیست اما هر چیزی هست یه مانتور تی وی که قطعا قیمتش بالا تر 350 هزار تومان
تا اونجایی هم که من این پست دنبال می کردم سیستم پیشنهادی در نهایت شد این
Cpu : AMD Athlon II X4 620 --->110
Main : Gigabyte MA770T-UD3 REV 1.0 --->110
VGA: sapphire 5770--->230
Ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) / DHX--->130
LCD : SAMSUNG - 22" - P22500 ---> 230
power : 535b green --->53
Case : Green Tolip Plus--->40
Hdd ---> 500Gb seagate 7200.12--->50
DvdRw: liteOn 24x --->28
mouse : A4tech X750--- 18
keyboard --->18
که البته هنوز مدل رم معلوم نکردین یکی از مدل های رو به انتخاب خودم زدم تا قیمت حدودی سیستم مشخص بشه به نظر من این مدل از رم هم برای شما بد نیست با توجه به این که اهل اورکلاک هم نیستید CL پایین تر و باس بالا تری داره تقریبا هم همون قیمته ولی خوب CORSAIR برند مطرح تری حد اقل توی ایران اما پیشنهاد من اینه : TeamGroup 2GB*2 1600 CL7 i5 xtreem
مانتور هم از لینک زیر می تونین مشخصات ببینید هر چند من زیاد با سامسونگ زیاد خوب نیستم اعداد کنتراست مانیتور های ال جی به واقعیت نزدیک تره
در ضمن قیمت این قطعات تقریبا نزدیک یک میلیون 50 هزار تومان می شه در صورتیکه شما با 800 هزار تومان می خواستین سیستم ببندید اینم لینک مشخصات مانتور 22500
مرسی Hapaliii جان ، خوب با راهنمایی هایی که شد دیدم رم DDR3 بهتر بگیرم که بعدا مجبور نشم باز سیستنم رو ببرم بالا ، حالا که داریم خرج میکنیم گفتم بزار سیستم رو درست ببریم بالا ! مانیتور رو هم دوستان گفتن که 22 ارزون شده و حیف نخری ! این 22500 تعریفش رو خیلی شنیدم اما اونطور که دیدم ورودی HDMI نداره !
اگر ورودی HDMI برایت خیلی مهم باشه می تونی مانتور زیر رو تهیه کنید نزدیک 20000 تومان گران تر
کنتراست پایین تری داره اما شما زیاد به این اعداد کنتراست اهمیت ندین کنتراست های بالا اکثرا برای تبلیغات همه انها تقریبا کنتراست واقعی 1 به 1000 دارند و این اعداد کنتراست دینامیک اونهاست به هر حال باید خوتون تصویر ها رو با چشم ببیند ببیند تصویر کدوم بهتره توی بازار جدید غرفه های هر دو شرکت ال جی و سامسونگ وجود داره میشه توصیر مانیتور ها رو با هم مقایشه کرد .
سوای این حرفا به نظر من مانتور 22 اینچ برای کنسول های بازی خوبه که فاصله ادم از مانتور بیشتر من الان که رو بروی مانتور 17 اینچ خودم نشستم صفحه مانتور از میدان موثر من کمی بیشتر و گاها باید چشم یا گردن حرکت بدم تا کناره های مانتور رو با دقت ببینم حالا اگر 22 اینچ بود که دیگه هیچ فاصله چشم من از مانتور 17 اینچ الان 40 سانت و این فاصله برای مانتور 22 اینچ حتمی باید بیشتر باشه
شاید هم مسخره باشه چون من تجربه کار مداوم 5- 6 ساعته رو با مانتور 22 اینچ ندارم یه لحظه به ذهنم رسید گفتم بگم که لال از دنیا نرم.:lol:
والا مونیتور من HDMI داره و تنها حسنی که میتونه داشته باشه انتقال صدا توسط همون یه کابل هستشنقل قول:
که البته هیچ موقع از این کابل استفاده نمیکنم چون اسپیکرهای مونیتور مالی نیست :wink:
کلا پیشنهاد میدم بی خیال hdmi بشی چون صدا کم و زیاد میشه و .......
همون خروجی DVI خیلی عالیه
موفق باشی
اخه دوستم ps3 رش Xbox 360 داره ، گفتم حالا که قراره مانیتور بالا بگیرم ، ورودی HDMI داشته باشه که بعضی مواقع کنسول هاشو بیاره اینجا گیم بازی کنیم :1. (26): DVI چیه ؟ به درد چه کاری میخوره ؟ واسه PS3 حتما باید HDMI باشه ؟
راستی من شنیدم ال سی دی چشم رو خستته نمیکنه ! بیشتر به همین خاطر میخوام عوض کنم ، مال خودم CRT 17 هستش !! من خیلی میشینم پای کامپیوتر میخوام چشمام اذیت نشه !:1. (35):
دوستانم میگن که مانیتور فقط سامسونگ !
اولا اگر مانتور شما HDMI هم نداشته باشه باز به کنسول های بازی وصل میشه.نقل قول:
دوما DVI یه پورت گرافیکی مثل پورت Dsub که مانتور CRT شما به اون روی کارت گرافیکی وصل میشه DVI هم دقیقه همون یه کم بزرگ تر و مانتور های جدید LCD از طریق این پورت به کارت گرافیک نصب می شوند همه اینها هم تبدیل دارند و به همدیگه تبدیل می شوند.
سوما اینکه LCD چشم رو کمتر خسته می کنه درسته منظور من اندازه مانتور بود به هر حال هر چی صفحه مانیتور شما بزرگتر باشه طبیعی که باید فاصله تون از اون بیشتر بشه تا میدان دید چشم ها بیشتر بشه تا لازم نشه برای دیدن کل تصویر دائما چشمها رو حرکت داد.
در مورد مانتور فقط سامسونگ هم باید دید کی می خوای خرید کنید هر دو اینها سامسونگ و ال جی به نظر من که در یک رده هستند فقط بعضی وقتها وقتی یکی محصول جدید میده اون یکی مجبور تا اومدن محصول جدید با کم کردن قیمت محصولات خودش رقابت کنه انجور مو قعه ها ادم می تونه خرید بهتری داشته باشه فرقی هم چندان نمیکنه از کدوم مشکل الان من هم با سامسونگ فقط عدد کنتراست 1 به 50000 سری های جدیدش که فقط جنبه تبلیغاتی داره حتی خود من وقتی تازه اومده بودند به خیلی ها توصیه کردم در کل روضه تموم همون 22500 سامسونگ هم مدل بدی نیست حالا که دوستان می گن فقط سامسونگ برای شادی اونها هم شده سامسونگ بگیرید :wink: