پاسخ: راهنمایی برای خرید سیستم
نقل قول:
اخه دوستم ps3 رش Xbox 360 داره ، گفتم حالا که قراره مانیتور بالا بگیرم ، ورودی HDMI داشته باشه که بعضی مواقع کنسول هاشو بیاره اینجا گیم بازی کنیم :1. (26): DVI چیه ؟ به درد چه کاری میخوره ؟ واسه PS3 حتما باید HDMI باشه ؟
راستی من شنیدم ال سی دی چشم رو خستته نمیکنه ! بیشتر به همین خاطر میخوام عوض کنم ، مال خودم CRT 17 هستش !! من خیلی میشینم پای کامپیوتر میخوام چشمام اذیت نشه !:1. (35):
دوستانم میگن که مانیتور فقط سامسونگ !
خروجیهای جدید ( دیجیتال ) ۲ دسته هستند
HDMI
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
که تصویر و صدا رو با هم منتقل میکنند و
DVI
که فقط تصویر رو منتقل میکنه
حالا شما اگر بخواهید ps3 رو به یه مونیتور DVI وصل کنید یه تبدیل نیاز دارید که یه همچین چیزی باید باشه
البته من تا حالا ps3 ندیدم و نمیدوم چی به چیه ولی احتمال زیاد با یه رابط کارتون حل میشه :wink:
در مورد کار زیاد با lcd هم کاملا درسته ، روزی ۱۸ تا ۲۰ ساعت پشت کامپیوتر هستم و مشکلی ندارم ( اگر ۱ ساعت پشت crt بشینم سر درد میگیرم )
موفق باشید
با تشکر از اطلاعاتتون :love:
فکر کنم 22 زیاد باشه نه ؟ بهتر نیست همون 19 اینچ بگیرم که هم قیمت پایین باشه هم واسه چشم ...
نقل قول:
با تشکر از اطلاعاتتون :love:
فکر کنم 22 زیاد باشه نه ؟ بهتر نیست همون 19 اینچ بگیرم که هم قیمت پایین باشه هم واسه چشم ...
فکر میکنم 19 برای کار شما کافی باشه :cool:
البته 22 اینچ هم چشم رو خسته نمیکنه ولی توی بازی به دلیل بالا بودن رزولوشن سرعت بازی کم میشه
اگر هم رزولیشن رو کم کنید خیلی تصویر عالی نخواهید داشت ( lcd معمولا روی رزولیشنهای غیر از دیفالت تصویر خوبی ندارند )
نقل قول:
فکر میکنم 19 برای کار شما کافی باشه :cool:
البته 22 اینچ هم چشم رو خسته نمیکنه ولی توی بازی به دلیل بالا بودن رزولوشن سرعت بازی کم میشه
اگر هم رزولیشن رو کم کنید خیلی تصویر عالی نخواهید داشت ( lcd معمولا روی رزولیشنهای غیر از دیفالت تصویر خوبی ندارند )
خوب چه ال سی دی پیشنهاد میدین ؟ خانواده ام رفتن بانه ، شنیدم اونجا خیلی قیمت ها پایین تره
نقل قول:
خوب چه ال سی دی پیشنهاد میدین ؟ خانواده ام رفتن بانه ، شنیدم اونجا خیلی قیمت ها پایین تره
با عرض شرمندگی خیلی رو مونیتور وارد نیستم :oops:
یه چند سال ال جی 17 اینچی داشتم ( اگر اشتباه نکنم مدلش 1730 بود ) که عمرش رو داد یه شما بعد هم یدونه aoc 2230fm گرفتم که ازش کاملا راضی هستم ( همه مدل ورودی ، usb ، ram و ...... بهش میخوره )
ولی دوستان از این aoc خوب نمیگن برای همین معرفی نکردم
در مورد مونیتور 19 اینچ اگر دوستان اینجا نظری نداشتن باید با دوستانم توی بازار مشورت کنم :give_rose:
در مورد بانه هم فکر میکنم تلویزیونهای بزرگ به صرفه باشه ، چون رو یه مونیتور 200 تومنی اگر 30-40 تومن ارزونتر باشه به حمل و گارانتیش به نظرم نیارزه
البته باز ببین قیمتها اونجا چنده و چه مارکی موجوده
ممکنه با همین قیمت بتونی اونجا sony بگیری که به نظرم اون موقع میصرفه
نقل قول:
در مورد مونیتور 19 اینچ اگر دوستان اینجا نظری نداشتن باید با دوستانم توی بازار مشورت کنم
احتمالا همین سامسونگ 22500 رو میگیرم ، اما تو مشورتت رو بکن که اگه قرار شد 19 بگیرم توش نمونم !
راستی :1. (35): کارت tv چنده ؟ چی خوبه ؟