اولا که کلا من با ASUS حال میکنم درضمن چه اشکالی داره خود من حدود 8 سال هست سیستم ایسوس دارم اصلا رو خش نیافتاده!
(ممنون میشم اگه پست قبلی منو جواب بدین)
کاربر شهرسختافزار
اولا که کلا من با ASUS حال میکنم درضمن چه اشکالی داره خود من حدود 8 سال هست سیستم ایسوس دارم اصلا رو خش نیافتاده!
(ممنون میشم اگه پست قبلی منو جواب بدین)
|
|
ایسوز اگه زن بود ، پس چی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ehsannnn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر ، ممولا تو مدلای تقریبا هم قیمت و برابر ، بین ایسوز و گیگابایت ، هم کیفیت مدار تغذیه و هم سیستم خنک سازی گیگابایت ، بهتره و این ینی طول عمر و قدرت اورکلاک بهتر گیگابایت (تک و توک پیش میاد که تو رنج هم قیمت هم ، ایسوز از این لحاظ بهتر باشه)
مگه کسی گفت که یه سیستم رو 8 سال داشته باشی ، روش خش میافته یا نه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه همینه که گیگا یه کم گرونترهه (البته جزئیات و تفاوت که خیلی زیاده مثل مس بیشتر لایه PCB و ضد رطوبت و دوال بایوس بودن گیگا و چن تا چیز دیگه که انحصاری گیگابایته)
کلا ته کلمه ، ته ته کیفیت رو میخای ، بچسب به گیگا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks