- کاربر دلش میخواد مادربردش سری z باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-مگر روی مادربرد سری z به جای رم 1600 باید آپولو نصب بشه ؟
- چه لزومی داره شما به جای رم معمولی رمهای گرون روی سیستماتون میگذارید که در کاربردهای عادی هیچ تفاوتی با رمهای ارزان قیمت ندارند ؟ چه دلیلی داره شما برای یک سیستم که کمتر از 200 وات مصرف داره یک پاور 600 وات معرفی میکنید ؟ چه دلیلی داره که شما گرافیک 750ti پیشنهاد میدید که تا یک ماه دیگه 300 تومن از قیمتش کم میشه
- این سئوال آخرتون خیلی برام جالبه چون تو اکثر پیشنهادهای شما آنچنان قطعات به درد نخوری میبینم که در پرفومنس هیچ تاثیری ندارد که نگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال بر گردیم سر پست قبلی چون من جوابم را هنوز نگرفتم
برداشت من از این جمله این است که کاربر نمیتواند از مادربرد سری z بخرد چون سایر قطعاتتون با سری h سازگار است و با سری z سازگار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک صحبت نادرست است چون ما قطعات سازگار با یکی از این دو نداریم و تمامی قطعات موجود در بازار روی این دو سری به راحتی کار میکنند
یک مرتبه دیگه ازتون خواهش کرده بودم دو مرتبه هم خواهش میکنم لطفا از این سبک صحبتهای از دید بالا و بازاری در این فروم استفاده نکنید
Bookmarks