پاسخ: راهنمای خرید سیستم (آیا این سیستم برای گیم مناسبه؟)
نقل قول:
شما بفرمایید؛
- چه لزومی داره بر روی یک مادربرد از سری Z، یک پردازنده ی معمولی و غیر از سری K قرار بگیره؟!
- چه لزومی داره بر روی مادربرد از سری Z، رم 1600 مگاهرتز قرار بگیره؟!
- چه لزومی داره وقتی یک بودجه ای محدود هست، به زور و تحت فشار بخوایم 300 اضافه تر برای مادربرد هزینه کنیم در حالی که همون مادربرد معرفی شده، کفاف کار ما را خواهد داد!
- چه لزومی داره که اگر 300 افزایش بودجه برامون مقدور هست، بیایم هر 300 تومن رو بر روی مادربردی هزینه کنیم که کمترین تاثیر ممکن رو در گیم داره؟!
اینها رو خریدار و کاربران نمی دونن. اگر می دونستن چنین انتخابی نمی کردن.
ماهایی که می دونیم بهتره در جریان بذاریمشون که آقا بنا به این دلایل چنین انتخابی مناسب شما نیست.
- کاربر دلش میخواد مادربردش سری z باشه
-مگر روی مادربرد سری z به جای رم 1600 باید آپولو نصب بشه ؟
- چه لزومی داره شما به جای رم معمولی رمهای گرون روی سیستماتون میگذارید که در کاربردهای عادی هیچ تفاوتی با رمهای ارزان قیمت ندارند ؟ چه دلیلی داره شما برای یک سیستم که کمتر از 200 وات مصرف داره یک پاور 600 وات معرفی میکنید ؟ چه دلیلی داره که شما گرافیک 750ti پیشنهاد میدید که تا یک ماه دیگه 300 تومن از قیمتش کم میشه
- این سئوال آخرتون خیلی برام جالبه چون تو اکثر پیشنهادهای شما آنچنان قطعات به درد نخوری میبینم که در پرفومنس هیچ تاثیری ندارد که نگو :lol:
به هر حال بر گردیم سر پست قبلی چون من جوابم را هنوز نگرفتم
نقل قول:
نمی تونید مادربرد از سری Z بخرید، اما سایر قطعات شما با سری H سازگار باشند!
یک قطعه رو ببرید بالا، باید سایر قطعات رو هم سازگار با اون قطعه ی ارتقا یافته خریداری کنید که در اینصورت به مراتب می بایست هزینه ی بیشتری پرداخت کنید!
ضمناً مادربرد معرفی شده به شما هم مادربرد فول گیمینگ هست که متناسب با کار شماست!
برداشت من از این جمله این است که کاربر نمیتواند از مادربرد سری z بخرد چون سایر قطعاتتون با سری h سازگار است و با سری z سازگار نیست
این یک صحبت نادرست است چون ما قطعات سازگار با یکی از این دو نداریم و تمامی قطعات موجود در بازار روی این دو سری به راحتی کار میکنند
یک مرتبه دیگه ازتون خواهش کرده بودم دو مرتبه هم خواهش میکنم لطفا از این سبک صحبتهای از دید بالا و بازاری در این فروم استفاده نکنید
با اجاره همه ... بهترین سیستم برای گیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب...
من دیگه تصمیم گرفتم به اظهارات شما پاسخ ندم جناب نیما عزیز!
مستقیماً به مدیریت کل ارجاع میدم!
- اون از اظهارات هارد اس اس دی شما!!!
- این هم از این که قصد تحمیل عقیده ی غلط خود رو دارید و بر اون پافشاری می کنید!
مشکلی نیست. باشه. تفکر بنده بازاری!! هر چیزی که شما اسمش رو میذارید. در هر شرایط دیدگاه شما محترم هست.
اما ظاهراً اساساً با معقوله ای به نام بهره وری نه تنها آشنا نیستین، بلکه فقط شعارش رو در امضاتون گذاشتین و پای عمل که می رسه دیدگاه های ... (اجازه بدید نگم!) ...تون خودنمایی می کنه!
در هر صورت من لزومی به پاسخ دادن به شما نمی بینم. چون بی فایده اس. جز اینکه وقت خودم رو بخوام تلف کنم! زمان من با ارزش تر این حرفاست که بخوام وقت خودم رو در این حوزه تلف کنم.
اما یک مدیر، درسته که قرار نیست از نظر علمی سطح خیلی بالایی داشته باشه! اما در تمام دنیا حداقلش اینه که اطلاعات غلط ارائه نده و بر اون پافشاری نکنه. یعنی اگر مشاوره نمیده، حداقلش اینه که مشاوره ی غلط هم نده!
قضاوت تایید مادربرد 600 هزار تومانی برای یک سیستم 2/5 میلیونی(!!!!) باشه به عهده ی مدیریت کل...
بنده دیگه حرفی ندارم...
فقط این رو بگم که از این انجمن در چنین سطح از اعتباری کاملاً بعیده!
اگر فروم متفرقه بود، انتظار نمی رفت! اما از شما و سایر مدیران این انجمنِ شاید معتبر، بسیار بسیار بعیده!
موفق باشید./
چندین مورد مهم :
یکی اینکه از مدتی پیش روی سایت سیستم های پیشنهادی بر اساس کاربرد و قیمت قرار گرفته که در تهیه اون نهایت تخصص را به کار بردیم ( هر چند عاری از عیب نیست قطعاً ! ) ، پیشنهاد میکنیم کاربران و تیم مدیریت و ... اعضا را از قبل ارائه مشاوره به سمت این صفحه هدایت کنند :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مورد بعدی اینکه به زودی به صورت تخصصی تری نظارت و هماهنگی بین افرادی که پیشنهاد سیستم میشه و افراد میتونند عناوین و ... ای بر اساس صلاحیتشون بگیرند. اما قبل از هر چیز در صورتی که از بودجه کاربری اطلاع ندارید ، پیشنهاد ندادید ! کاربرد و قیمت را قبل از هر چیزی باید بپرسید دوستان .
در مورد چیپست های مختلف سری 8 :
بهتر نیست متخصصان به جای اینکه ماهی را صرفاً دست یوزر میدید یکم براش توضیح بدید تا بقیه هم مطلع بشند ؟
عزیزان ، از بین چیپست های سری 8 اینتل ، قرار بود که فقط Z87 توانایی اورکلاکینگ رم و CPU را به واسطه ضرایب داشته باشه و مابقی صرفاً با فرکانس پایه اورکلاک بشند اما الان به غیر از اورکلاکینگ رم که تنها روی Z87 میسر هست ( رم با فرکانس بالاتر از 1600 نیازمند مادربرد Z87 هستید ) ، روی چیپست های H87 و B85 و B75 هم میتونید اورکلاکینگ CPU با ضرایب داشته باشید ( فقط و فقط همین الان ! بایوس های جدید این قابلیت را دارند حذف می کنند به دستور اینتل ! ) پس CPU سری K را میتونید با مادربرد های غیر از Z87 ( چیپست های مذکور ) بخرید که پیشنهاد من برای بودجه های نسبتاً پایین همین گزینه است "در حال حاضر" .
اما ! توی بحث گیم های فعلی شما عملاً نیازمند اورکلاکینگ خاصی نیستند در حال حاضر ( طبق تحقیقی در شهر سخت افزار برای سیستم های پیشنهادی انجام شد ) و یک پردازنده در حد 4670 کافی کافیه ( حتی نسخه معمولی ) ، برای همین به جای مادربرد های Z87 حالا که سازندگان به سمت تولید مادربرد های گیمینگ با بودجه های پایین تر کردند ، به سمت اون ها برید و بودجه را روی پردازنده صرف کنید.
نقل قول:
نمی تونید مادربرد از سری Z بخرید، اما سایر قطعات شما با سری H سازگار باشند!
با توجه به توضیحات بالا هم درسته هم درست نیست . بحث سازگاری "هیچ" ربطی به مادربرد نداره توی سری 8 اما محدودیت های بالا خرید رم بالاتر از 1600 و سری K را توضیح میده .
اما این جمله چون ممکن هست یوزر را از حیث "سازگاری" همون جوری که این اتفاق هم افتاد ! گمراه کنه ، بهتره از لفظ سازگاری استفاده نشه چون لغت تخصصی ای نیست .
نقل قول:
- چه لزومی داره بر روی مادربرد از سری Z، رم 1600 مگاهرتز قرار بگیره؟!
یوزر ممکن هست بخواد اورکلاک انجام بده و یا بعداً رمش را عوض کنه ، سری Z این قابلیت را به کاربر میده و باید با توجه به کاربرد و خواسته یوزر پیشنهاد بده . پس لزوم ممکن هست داشته باشه بستگی به خواسته و نیاز کاربر .
نقل قول:
- چه لزومی داره وقتی یک بودجه ای محدود هست، به زور و تحت فشار بخوایم 300 اضافه تر برای مادربرد هزینه کنیم در حالی که همون مادربرد معرفی شده، کفاف کار ما را خواهد داد!
کاملاً موافقم !
نقل قول:
- چه لزومی داره که اگر 300 افزایش بودجه برامون مقدور هست، بیایم هر 300 تومن رو بر روی مادربردی هزینه کنیم که کمترین تاثیر ممکن رو در گیم داره؟!
باز هم موافقم . متن بنفش خونده بشه ، در صورت نیاز بنچ مارک و ... هم ارائه میشه .
نقل قول:
چه لزومی داره شما به جای رم معمولی رمهای گرون روی سیستماتون میگذارید که در کاربردهای عادی هیچ تفاوتی با رمهای ارزان قیمت ندارند ؟
کاملاً موافقم ! روی یک سیستم گیمینگ حرفه ای ( نه خیلی حرفه ای ) هم حتی نیازی به استفاده از رم های فرکانس بالا نیست و یک رم 1600 با تایمینگ مناسب کار یوزر را راه میندازه و "قطعاً" بهتره که هزینه صرف پردازنده و مهم تر از اون کارت گرافیک بشه .
باز هم بنچ مارک و ... هم موجوده ، خواستید ارائه میشه.
رم های فرکانس بالا توی گیمینگ تاثیر چندانی با این کارت های گرافیک Mainstream ندارند.
در ضمن SSD توی گیمینگ ، ادیت ویدئو و ... تاثیر به سزایی داره ( با در نظر گیری SSD Caching ) .
مهم : در سیستم پیشنهادی : قیمت قطعات را به تفکیک سیستم ارائه کنید.
در نهایت پیشنهاد من تلفیق سیستم های پیشنهادی ای که روی وب سایت هست ، اون دو تایی که 2.5 و 3 میلیون قیمت داره هست ، تلفیق به این شکل که مادربرد بشه G1 Sniper B5 ، پردازنده 4670 ، کارت گرافیک هم R9 270X ( مدل های معمولی اگه پولتون به Vapor X و OC و ... نمیرسه ) . رم هم 1600 با تایمینگ مناسب .
در ضمن از خرید هارد وسترن دیجیتال با این قیمت و کیفیت فعلاً خودداری فرمایید !
خیلی خوبه از سیستم هایی که پیشنهاد میشه استفاده کرد برای افزایش اطلاعات . :give_rose:
نقل قول:
عزیزان ، از بین چیپست های سری 8 اینتل ، قرار بود که فقط Z87 توانایی اورکلاکینگ رم و CPU را به واسطه ضرایب داشته باشه و مابقی صرفاً با فرکانس پایه اورکلاک بشند اما الان به غیر از اورکلاکینگ رم که تنها روی Z87 میسر هست ( رم با فرکانس بالاتر از 1600 نیازمند مادربرد Z87 هستید ) ، روی چیپست های H87 و B85 و B75 هم میتونید اورکلاکینگ CPU با ضرایب داشته باشید ( فقط و فقط همین الان ! بایوس های جدید این قابلیت را دارند حذف می کنند به دستور اینتل ! ) پس CPU سری K را میتونید با مادربرد های غیر از Z87 ( چیپست های مذکور ) بخرید که پیشنهاد من برای بودجه های نسبتاً پایین همین گزینه است "در حال حاضر" .
اما ! توی بحث گیم های فعلی شما عملاً نیازمند اورکلاکینگ خاصی نیستند در حال حاضر ( طبق تحقیقی در شهر سخت افزار برای سیستم های پیشنهادی انجام شد ) و یک پردازنده در حد 4670 کافی کافیه ( حتی نسخه معمولی ) ، برای همین به جای مادربرد های Z87 حالا که سازندگان به سمت تولید مادربرد های گیمینگ با بودجه های پایین تر کردند ، به سمت اون ها برید و بودجه را روی پردازنده صرف کنید.
با توجه به توضیحات بالا هم درسته هم درست نیست . بحث سازگاری "هیچ" ربطی به مادربرد نداره توی سری 8 اما محدودیت های بالا خرید رم بالاتر از 1600 و سری K را توضیح میده .
اما این جمله چون ممکن هست یوزر را از حیث "سازگاری" همون جوری که این اتفاق هم افتاد ! گمراه کنه ، بهتره از لفظ سازگاری استفاده نشه چون لغت تخصصی ای نیست .
یوزر ممکن هست بخواد اورکلاک انجام بده و یا بعداً رمش را عوض کنه ، سری Z این قابلیت را به کاربر میده و باید با توجه به کاربرد و خواسته یوزر پیشنهاد بده . پس لزوم ممکن هست داشته باشه بستگی به خواسته و نیاز کاربر .
کاملاً موافقم ! روی یک سیستم گیمینگ حرفه ای ( نه خیلی حرفه ای ) هم حتی نیازی به استفاده از رم های فرکانس بالا نیست و یک رم 1600 با تایمینگ مناسب کار یوزر را راه میندازه و "قطعاً" بهتره که هزینه صرف پردازنده و مهم تر از اون کارت گرافیک بشه .
ممنون.
چشم. حتماً. اما اکثر اوقات شرایط کاربران متقاضی مشاوره و خرید خاص هست که می بایست حتماً متناسب با اون شرایط سیستم پیشنهاد داد. در حالی که سیستم های پیشنهادی در سایت بر اساس هیچگونه شرایط خاصی به جز در نظر گرفتن بحث اقتصادیش، نیست. دقیقاٌ به همین خاطر با درج لیست قیمت قطعات به مراتب بیشتر از سیستم های پیشنهادی شخصاً موافق بودم و خواهم بود.
اما من موافق رم 1600 برای سری مادربردهای زد نیستم! در اینصورت اصلاً لزومی به خرید مادربردهای زد نیست!
چون پردازنده ی انتخابی ایشون هم ضریب باز نیست!
حداقل یک دلیل منطقی باید برای خرید مادربرد Z داشته باشیم به گونه ای که نتونیم ردش کنیم.
وقتی شخصی مادربرد از سری زد خریداری می کنه، باید از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود مادربرد مورد نظر در راستای افزایش بهره وری و استفاده ی حداکثری از مادربرد نفع ببره. چرا باید محروم باشه؟!
حالا واژه ی سازگار رو شاید درست منظورم رو بیان نکردم! منظور بحث بهتر و بدتر بوده. وگرنه اساساً غلط هست! چون نصب مادربرد از سری زد برای اون سیستم بلامانع هست و ناسازگاری ایجاد نمی کنه! بلکه انتخاب معقول و منطقی نیست. منظور، این بود.
نقل قول:
ممنون.
چشم. حتماً. اما اکثر اوقات شرایط کاربران متقاضی مشاوره و خرید خاص هست که می بایست حتماً متناسب با اون شرایط سیستم پیشنهاد داد. در حالی که سیستم های پیشنهادی در سایت بر اساس هیچگونه شرایط خاصی به جز در نظر گرفتن بحث اقتصادیش، نیست. دقیقاٌ به همین خاطر با درج لیست قیمت قطعات به مراتب بیشتر از سیستم های پیشنهادی شخصاً موافق بودم و خواهم بود.
اما من موافق رم 1600 برای سری مادربردهای زد نیستم! در اینصورت اصلاً لزومی به خرید مادربردهای زد نیست!
چون پردازنده ی انتخابی ایشون هم ضریب باز نیست!
حداقل یک دلیل منطقی باید برای خرید مادربرد Z داشته باشیم به گونه ای که نتونیم ردش کنیم.
وقتی شخصی مادربرد از سری زد خریداری می کنه، باید از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود مادربرد مورد نظر در راستای افزایش بهره وری و استفاده ی حداکثری از مادربرد نفع ببره. چرا باید محروم باشه؟!
حالا واژه ی سازگار رو شاید درست منظورم رو بیان نکردم! منظور بحث بهتر و بدتر بوده. وگرنه اساساً غلط هست! چون نصب مادربرد از سری زد برای اون سیستم بلامانع هست و ناسازگاری ایجاد نمی کنه! بلکه انتخاب معقول و منطقی نیست. منظور، این بود.
بنده هم موافقم اگه کسی نخواد از پتانسیل های Z87 استفاده کنه نباید بخره اما باز هم بر میگرده به یوزر و اولویت هاش همون طوری که بالا عرض کردم ممکنه بعد بخواد آپگرید کنه چون به مراتب رم قیمت پایین تری نسبت به مادربرد داره و یا با BCLK اورکلاک کنه . اما در حالت کلی صحبت شما درست هست و من هم همین موضوع را بالا بهش اشاره کردم .
برای این یوزر هم به خصوص عرض کردم که من هم مخالف انتخاب مادربرد از سری Z هستم.
معمولاً لفظ های شدید مثل اصلاً ، هرگز و ... همیشه بحث برانگیز میشند . :give_rose:
توضیحات شهریار عزیز کاملا درست و گویا هست .
با سلام اولا شرمنده که باعث بحث و درگیری میان کابرا شدم.خیلی ببخشید.
دوما من قطعات:
Ram: Kingston Hyper X Black 1600 mhz 8 GB DDR3
Cpu: Intel core i5 - 4670 3.4 ghz haswell processor
Power: Green 600A-HP power 600 watts
Cpu Fan: ThermalRight True Spirit 120M
Hard: Western Digital Blue 1 TB 7200 Rpm 64 MB SATA 3
DVD Writer: Pioneer DVD-RW 24X
Case: Green Hunter
رو خریدم.
ولی کارت گرافیک و مادربرد نخریدم.و از شما کمک جدی میخوام.
کارت گرافیگ:
MSI GTX 660 Ti Power OC Edition 2 GB GDDR 5
ASUS GTX 660 Ti DirectCU II 2 GB GDDR 5
کدومشو بخرم.لطفا برند گیگابایت نگین.از این دوتا.
مادربرد:
MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 Z87 MB
ASUS Z87-A LGA 1150 Z87 MB
ASUS MAXIMUS VI HERO LGA 1150 Z87 MB
مادربرد کدومشو بخرم .لطفا گیگابایت نه.
در ضمن قابل توجه دوستان واسه گیم(مهمتر) و اورکلاکینگ میخوام.طوری که پایداریش زیاد باشه و کیفیت و مقاومتش بیشتر باشه.(قدرتش زیاد باشه)
در ضمن میشه درباره ی مادربرد های ASRock و کیفیتشون بگید و اینکه واسه بازی خوبن؟(همچنین اورکلاکینگ)
:merci:
نقل قول:
با سلام اولا شرمنده که باعث بحث و درگیری میان کابرا شدم.خیلی ببخشید.
دوما من قطعات:
Ram: Kingston Hyper X Black 1600 mhz 8 GB DDR3
Cpu: Intel core i5 - 4670 3.4 ghz haswell processor
Power: Green 600A-HP power 600 watts
Cpu Fan: ThermalRight True Spirit 120M
Hard: Western Digital Blue 1 TB 7200 Rpm 64 MB SATA 3
DVD Writer: Pioneer DVD-RW 24X
Case: Green Hunter
رو خریدم.
ولی کارت گرافیک و مادربرد نخریدم.و از شما کمک جدی میخوام.
کارت گرافیگ:
MSI GTX 660 Ti Power OC Edition 2 GB GDDR 5
ASUS GTX 660 Ti DirectCU II 2 GB GDDR 5
کدومشو بخرم.لطفا برند گیگابایت نگین.از این دوتا.
مادربرد:
MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 Z87 MB
ASUS Z87-A LGA 1150 Z87 MB
ASUS MAXIMUS VI HERO LGA 1150 Z87 MB
مادربرد کدومشو بخرم .لطفا گیگابایت نه.
در ضمن قابل توجه دوستان واسه گیم(مهمتر) و اورکلاکینگ میخوام.طوری که پایداریش زیاد باشه و کیفیت و مقاومتش بیشتر باشه.(قدرتش زیاد باشه)
در ضمن میشه درباره ی مادربرد های ASRock و کیفیتشون بگید و اینکه واسه بازی خوبن؟(همچنین اورکلاکینگ)
:merci:
دوست گرامی میتونم بپرسم چرا به گیگابایت تمایل ندارید . چون همه از نظر کیفیت و هم از نظر گارانتی عالیه
اولا که کلا من با ASUS حال میکنم درضمن چه اشکالی داره خود من حدود 8 سال هست سیستم ایسوس دارم اصلا رو خش نیافتاده!
(ممنون میشم اگه پست قبلی منو جواب بدین)