همينطور كه گفتيد اين مادربورد Gaming هست فقط براي اين كارساخته شده در خصوص گرافيك هم مشكلي نداره البته مدل بفرماييد بهتره
Printable View
همينطور كه گفتيد اين مادربورد Gaming هست فقط براي اين كارساخته شده در خصوص گرافيك هم مشكلي نداره البته مدل بفرماييد بهتره
مادربرد به سراغ گیگابایت برو . انتخاب بهتری هست . هم از نظر کارایی و هم از نظر گارانتینقل قول:
GA-Z87X-D3H
تو زمینه گرافیک هم کارتهای گیگابایت با خنک کننده windforce یکی از بهترین های بازار هستند .
نمی تونید مادربرد از سری Z بخرید، اما سایر قطعات شما با سری H سازگار باشند!
یک قطعه رو ببرید بالا، باید سایر قطعات رو هم سازگار با اون قطعه ی ارتقا یافته خریداری کنید که در اینصورت به مراتب می بایست هزینه ی بیشتری پرداخت کنید!
ضمناً مادربرد معرفی شده به شما هم مادربرد فول گیمینگ هست که متناسب با کار شماست!
یعن نمیشه مادربردم msi z87 G45 gaming یا اینکه Gigabyte GA-Z87X-D3Hباشه و سی پی یو intel core i5 4440 و گرافیک asus gtx 650 ti boost oc dc II باشه؟
مادربرد Gigabyte G1.Sniper B5 مادربرد خوبیه و گارانتیش هم عالیه
Gigabyte G1.Sniper B5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه ببخشید من سوالم اینه chipst مادربرد Gigabyte G1.Sniper 5 با chipset سی پی یو intel core i5 4440 haswell ld می خوره ؟ اصلا سازگار هست؟
اون مارد برد MSI که گفتم چه طور ؟
ببخشید که کلافتون کردم.:1. (28):
حتما اون لینک بررسی guru3d رو نگاه بندازید . در بنچمارک ها از 4770 corei7 استفاده شدهنقل قول:
راستی قیمت این مادربرد چنده ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمتش رو باید حسام جان داشته باشد .