چندین مورد مهم :
یکی اینکه از مدتی پیش روی سایت سیستم های پیشنهادی بر اساس کاربرد و قیمت قرار گرفته که در تهیه اون نهایت تخصص را به کار بردیم ( هر چند عاری از عیب نیست قطعاً ! ) ، پیشنهاد میکنیم کاربران و تیم مدیریت و ... اعضا را از قبل ارائه مشاوره به سمت این صفحه هدایت کنند :
بهترین سیستم و قطعات کامپیوتری پیشنهادی بر اساس کاربرد و قیمت (اسفند 92)
مورد بعدی اینکه به زودی به صورت تخصصی تری نظارت و هماهنگی بین افرادی که پیشنهاد سیستم میشه و افراد میتونند عناوین و ... ای بر اساس صلاحیتشون بگیرند. اما قبل از هر چیز در صورتی که از بودجه کاربری اطلاع ندارید ، پیشنهاد ندادید ! کاربرد و قیمت را قبل از هر چیزی باید بپرسید دوستان .
در مورد چیپست های مختلف سری 8 :
بهتر نیست متخصصان به جای اینکه ماهی را صرفاً دست یوزر میدید یکم براش توضیح بدید تا بقیه هم مطلع بشند ؟
عزیزان ، از بین چیپست های سری 8 اینتل ، قرار بود که فقط Z87 توانایی اورکلاکینگ رم و CPU را به واسطه ضرایب داشته باشه و مابقی صرفاً با فرکانس پایه اورکلاک بشند اما الان به غیر از اورکلاکینگ رم که تنها روی Z87 میسر هست ( رم با فرکانس بالاتر از 1600 نیازمند مادربرد Z87 هستید ) ، روی چیپست های H87 و B85 و B75 هم میتونید اورکلاکینگ CPU با ضرایب داشته باشید ( فقط و فقط همین الان ! بایوس های جدید این قابلیت را دارند حذف می کنند به دستور اینتل ! ) پس CPU سری K را میتونید با مادربرد های غیر از Z87 ( چیپست های مذکور ) بخرید که پیشنهاد من برای بودجه های نسبتاً پایین همین گزینه است "در حال حاضر" .
اما ! توی بحث گیم های فعلی شما عملاً نیازمند اورکلاکینگ خاصی نیستند در حال حاضر ( طبق تحقیقی در شهر سخت افزار برای سیستم های پیشنهادی انجام شد ) و یک پردازنده در حد 4670 کافی کافیه ( حتی نسخه معمولی ) ، برای همین به جای مادربرد های Z87 حالا که سازندگان به سمت تولید مادربرد های گیمینگ با بودجه های پایین تر کردند ، به سمت اون ها برید و بودجه را روی پردازنده صرف کنید.
نمی تونید مادربرد از سری Z بخرید، اما سایر قطعات شما با سری H سازگار باشند!
با توجه به توضیحات بالا هم درسته هم درست نیست . بحث سازگاری "هیچ" ربطی به مادربرد نداره توی سری 8 اما محدودیت های بالا خرید رم بالاتر از 1600 و سری K را توضیح میده .
اما این جمله چون ممکن هست یوزر را از حیث "سازگاری" همون جوری که این اتفاق هم افتاد ! گمراه کنه ، بهتره از لفظ سازگاری استفاده نشه چون لغت تخصصی ای نیست .
یوزر ممکن هست بخواد اورکلاک انجام بده و یا بعداً رمش را عوض کنه ، سری Z این قابلیت را به کاربر میده و باید با توجه به کاربرد و خواسته یوزر پیشنهاد بده . پس لزوم ممکن هست داشته باشه بستگی به خواسته و نیاز کاربر .- چه لزومی داره بر روی مادربرد از سری Z، رم 1600 مگاهرتز قرار بگیره؟!
کاملاً موافقم !- چه لزومی داره وقتی یک بودجه ای محدود هست، به زور و تحت فشار بخوایم 300 اضافه تر برای مادربرد هزینه کنیم در حالی که همون مادربرد معرفی شده، کفاف کار ما را خواهد داد!
باز هم موافقم . متن بنفش خونده بشه ، در صورت نیاز بنچ مارک و ... هم ارائه میشه .- چه لزومی داره که اگر 300 افزایش بودجه برامون مقدور هست، بیایم هر 300 تومن رو بر روی مادربردی هزینه کنیم که کمترین تاثیر ممکن رو در گیم داره؟!
کاملاً موافقم ! روی یک سیستم گیمینگ حرفه ای ( نه خیلی حرفه ای ) هم حتی نیازی به استفاده از رم های فرکانس بالا نیست و یک رم 1600 با تایمینگ مناسب کار یوزر را راه میندازه و "قطعاً" بهتره که هزینه صرف پردازنده و مهم تر از اون کارت گرافیک بشه .چه لزومی داره شما به جای رم معمولی رمهای گرون روی سیستماتون میگذارید که در کاربردهای عادی هیچ تفاوتی با رمهای ارزان قیمت ندارند ؟
باز هم بنچ مارک و ... هم موجوده ، خواستید ارائه میشه.
رم های فرکانس بالا توی گیمینگ تاثیر چندانی با این کارت های گرافیک Mainstream ندارند.
در ضمن SSD توی گیمینگ ، ادیت ویدئو و ... تاثیر به سزایی داره ( با در نظر گیری SSD Caching ) .
مهم : در سیستم پیشنهادی : قیمت قطعات را به تفکیک سیستم ارائه کنید.
در نهایت پیشنهاد من تلفیق سیستم های پیشنهادی ای که روی وب سایت هست ، اون دو تایی که 2.5 و 3 میلیون قیمت داره هست ، تلفیق به این شکل که مادربرد بشه G1 Sniper B5 ، پردازنده 4670 ، کارت گرافیک هم R9 270X ( مدل های معمولی اگه پولتون به Vapor X و OC و ... نمیرسه ) . رم هم 1600 با تایمینگ مناسب .
در ضمن از خرید هارد وسترن دیجیتال با این قیمت و کیفیت فعلاً خودداری فرمایید !
خیلی خوبه از سیستم هایی که پیشنهاد میشه استفاده کرد برای افزایش اطلاعات . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks