این Cpu که شما میگید Intel Core 2 Quad 9550 باید آخرش باشه مخصوصا که 12 مگ کش داره .
این Cpu که شما میگید Intel Core 2 Quad 9550 باید آخرش باشه مخصوصا که 12 مگ کش داره .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اگر بتونی پیدا کنی واقعاً جای هیچ حرفی برای 4 هسته ایها نداره البته از این مدل بالاترش در این سری 9650 هست که فکر نکنم تو ایران باشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Security برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Security (29-11-08)
اگه بحث مقايسه باشه كه x9770 غول همشونه!!! با قيمت 1/5 مليون تومن تازه از سري Xeon نيست.q6600 جلوي اين مدل ماشين حسابه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 11-12-08 انجام شده است
Security (11-12-08)
cpu : AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz 200
main : MSI - K9A2 Platinum 205
ram : twinmos 1gig 800*4 70
hdd : Hitachi-SATA 2 - 500 GB *2 130
vga : ATI RADEON HD 4850 - 512MB 260
case : GREEN - SILENT STORM 65
power : GREEN - GP580B-EPS 75
modem ; acorp 3chip 11
dvd writer samsung 20 x 30
بنچ سی پی یو : http://www.tomshardware.com/charts/d...Max-9,836.html
بنچ گرافیک : http://www.tomshardware.com/charts/g...Score,794.html
دوستان عزیز محبت کنید پیشنهاد خودتون رو روی Cpu های اینتل بدید . بازم ممنون.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
main : ASUS - P5QC 155
cpu : Core 2 Quad Q6600 2.40GHz fan 200
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=104254
چون گفتین اهل اور نیستید amd رو بهتون معرفی کردم . مقایسه هایی را هم که براتون گذاشتم مطالعه کنید.
|
|
البته اين همه هزينه براي خريد cpu لازم نيست . q6600 يا q9450 هم انتخاب هاي خوبي هستند . برد هم به نظر من برو سراغ biostar i45-hp با قيمت تقريبي 150 تومن . رم هم 4 گيگابايت ترنسند باس 800 حدود 60 تومنه .
Security (29-11-08)
منتظر نظر اساتید دیگر هم هستیم .
در ضمن سرعت دستگاه خیلی برام مهمه و اینکه اگر چند نرم افزار سنگین رو با هم اجرا کنم تو فاز کندی و هنگ منگ نره .
یه نکته دیگه هم اینه که یه روز رفته بودم بازار ایران مادربورد و رم ببینم . طرف از توی دفترچه مادربورد میگفت فلان رم خیلی کارایی بیشتری با این
مادربورد داره یا به عبارتی مچ هست . اگر میشه یه مقدار در مورد این نکته توضیح بدید. ( که کلا چه مشخصه هایی را باید در دفترچه پیگیری کرد)
در ضمن میخواستم درصورت درست بودن نظر فرد فروشنده قطعاتی را که پیشنهاد میدید این نکته رو هم لحاظ کنید . بازم ممنون .
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 02-12-08 انجام شده است
سیستم پیشنهادی من :CPU : Intel Q9400 => 283
Mainboard : Biostar I45 HP =>152
Memory : Trancend AXE 800 2GB X 2 : 125
Hard : Hitachi 500GB X 2 => 131
VGA : ATI Radeon HD 4850 512 => 230
Case : Coolermaster CM690 = > 90
Power : Green 585 EPS = > 85
DVDRW : Liteone Sata = > 29
Modem : Only Vista Support Modem => 10
این ها روی هم میشه 1 میلیون و 135 هزارتومان و واقعا سیستم خوبی هست
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان ممنونم از راهنماییت . منتها میخواستم مادربورد پیشنهادی ایسوس باشه .
در ضمن هارد مکستور با هیتاچی چه فرق هایی از لحاظ کیفیت و سرعت دارن . میشه بیشتر توضی بدی .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks