این Cpu که شما میگید Intel Core 2 Quad 9550 باید آخرش باشه مخصوصا که 12 مگ کش داره .
Printable View
این Cpu که شما میگید Intel Core 2 Quad 9550 باید آخرش باشه مخصوصا که 12 مگ کش داره .
cpu : AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz 200
main : MSI - K9A2 Platinum 205
ram : twinmos 1gig 800*4 70
hdd : Hitachi-SATA 2 - 500 GB *2 130
vga : ATI RADEON HD 4850 - 512MB 260
case : GREEN - SILENT STORM 65
power : GREEN - GP580B-EPS 75
modem ; acorp 3chip 11
dvd writer samsung 20 x 30
بنچ سی پی یو : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنچ گرافیک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان عزیز محبت کنید پیشنهاد خودتون رو روی Cpu های اینتل بدید . بازم ممنون.
main : ASUS - P5QC 155
cpu : Core 2 Quad Q6600 2.40GHz fan 200
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون گفتین اهل اور نیستید amd رو بهتون معرفی کردم . مقایسه هایی را هم که براتون گذاشتم مطالعه کنید.
اگر بتونی پیدا کنی واقعاً جای هیچ حرفی برای 4 هسته ایها نداره البته از این مدل بالاترش در این سری 9650 هست که فکر نکنم تو ایران باشه!!!:1. (27):نقل قول:
البته اين همه هزينه براي خريد cpu لازم نيست . q6600 يا q9450 هم انتخاب هاي خوبي هستند . برد هم به نظر من برو سراغ biostar i45-hp با قيمت تقريبي 150 تومن . رم هم 4 گيگابايت ترنسند باس 800 حدود 60 تومنه .
منتظر نظر اساتید دیگر هم هستیم .
در ضمن سرعت دستگاه خیلی برام مهمه و اینکه اگر چند نرم افزار سنگین رو با هم اجرا کنم تو فاز کندی و هنگ منگ نره .
یه نکته دیگه هم اینه که یه روز رفته بودم بازار ایران مادربورد و رم ببینم . طرف از توی دفترچه مادربورد میگفت فلان رم خیلی کارایی بیشتری با این
مادربورد داره یا به عبارتی مچ هست . اگر میشه یه مقدار در مورد این نکته توضیح بدید. ( که کلا چه مشخصه هایی را باید در دفترچه پیگیری کرد)
در ضمن میخواستم درصورت درست بودن نظر فرد فروشنده قطعاتی را که پیشنهاد میدید این نکته رو هم لحاظ کنید . بازم ممنون .
سیستم پیشنهادی من :CPU : Intel Q9400 => 283
Mainboard : Biostar I45 HP =>152
Memory : Trancend AXE 800 2GB X 2 : 125
Hard : Hitachi 500GB X 2 => 131
VGA : ATI Radeon HD 4850 512 => 230
Case : Coolermaster CM690 = > 90
Power : Green 585 EPS = > 85
DVDRW : Liteone Sata = > 29
Modem : Only Vista Support Modem => 10
این ها روی هم میشه 1 میلیون و 135 هزارتومان و واقعا سیستم خوبی هست
موفق باشی :give_rose:
امیر جان ممنونم از راهنماییت . منتها میخواستم مادربورد پیشنهادی ایسوس باشه .
در ضمن هارد مکستور با هیتاچی چه فرق هایی از لحاظ کیفیت و سرعت دارن . میشه بیشتر توضی بدی .
گمونم بدونی که من طرفدار ایسوز هستم ولی توی این رنج قیمت این مادربرد برای خودش غوغاییه از خیلی از مادربرد های دیگه سرتر هم هست اگر بخوام پیشنهاد کنم از ایسوز P5Q-E رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
درمورد سوالت هم این رو دارم بگم الان توی بازار مسکتور و سیگیت بگیر نگیر داره یکی درست درمیاد ویکی خراب ( میتونی از آقا امید بپرسی ) در حال حاضر هیتاچی هارد های توی بازار هستن البته اگر سامسونگ 500 گیگ سری F1 هم باشه هارد های عالی و پایداری هستن
سوال دیگه ای داشتی بگو :give_rose: